Nokia 6288

poruka: 28
|
čitano: 3.327
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nokia 6288

ovako kupujem navedeni mobitel za jako male pare odnosno 40kn jer ekran neradi pa mene zanima kolko kosta novi ekran da kupim i zamjenim jer me mobitel impresionirao

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 6288

Eo ovaj je prodo za 50kn............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nokia 6288

Ukoliko idu crte po ekranu nije samo ekran neispravan (ili čak nije uopće do ekrana). Meni su u Mobisu mijenjali ekran, flat kabel i UI modul (što god to bilo, nisam rastavlja mobitel, pa ne znam, ali vjerojatno kakav kontroler u gornjoj polovici mobitela koji povezuje ekran i flat kabel - nagađam).

To je inaće bila dosta česta greška s tim mobitelom.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 0:27 (MrBlc).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

probat cu ga rastaviti i klimati dijelovima pa ako nebude proradilo onda je ovo sta mi  je tip rekao da je ekran crkao pa cu morati naci u rijeci ekran samo da mi nije cifra uhuhu i imam pitanje dali mogu iz kojeg drugog mobitela staviti ekran

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nokia 6288

Mislim da bi u 6280 trebao biti isti ekran jer se mobiteli razlikuju samo u kućištu, ali ipak provjeri. Ako je UI modul, klimanjem nećeš ništa otkriti. Možeš eventualno provjeriti i kolika je cijena UI modula da vidiš da li je isplativo riskirati takvu situaciju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

ha danas cemo otkriti idem do servisa

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 6288

ja ti imam ekran od 6280 možda bi i pasao, provjeri. Vjerujem da je to to.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

reci za kolko para utvrdeno ekran krepao

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 6288

iskreno neznam kako se kreču cjene. Ponudi nešto koliko smatraš da bi to vrijedilo?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

ajmo preko inboxa se dogovoriti

Moderator molim te lock

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 6288

ja ti imam doma nokiu 6288,ne radi jer mi je pala u vodu,pa kao trebas ekran....

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

a vidi rec cu ti kroz tjedan jer sam se vec dogovrio sa jednim forumasem ali nikako da se nademo pa ako se nenademo sljedeci tjedan racunaj onda na mene

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 6288

isus ti *ater jaaaajj isus ti boludel bummm hvala ti puno na ovoj temii,hvala najljepsa,mobitel mi je inace pao u vodu i nije radio i stajao u ladici god dana i sad sam ti hio pogledat za ekran i kad probam i proradi jaaajj eee nebrem vjerovati!!!!!

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

a jooooj kud ti je proradio neeeeee daj prodaj ekran ako mi ovaj nebude

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 6288
Bez ljutnje a neznam jeli ti se isplati jer ta polovna nokia stara 1g-2g vidim da se prodaje 100% ispravna 250kn pa razmisli dali ti se isplati popravljat!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 6288
LUKA_CRO on je proradio ali -nedaj boze- imat ces kasnije problema jer i meni je jedamput lg upao u vodu i kasnije je jedno 3mjeseca ok radio dok nije na kraju kamera crkla pa flat kabal a na kraju zvucnik pa sam ga prodao za sitne novce!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

evo nakon dva dana sta sam sredio mobitel poceli se problemi javljati, prvi dan mi je kamera radila bez problema sada kada zelim uci mob se zablokira i tipka za dole prestala raditi je zna ko sta mu je

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288

zna ko

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nokia 6288
zvonebaba kaže...

evo nakon dva dana sta sam sredio mobitel poceli se problemi javljati, prvi dan mi je kamera radila bez problema sada kada zelim uci mob se zablokira i tipka za dole prestala raditi je zna ko sta mu je

Kameru si sredio i/ili je ploča dobila po tamburi,jel ti rade videi? Meni na mojoj 6288 neradi:kamera,videi,baterija je 56% izgubila svoj kapacitet.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
16 godina
protjeran
Nokia 6288

pa sta je taj mob tako u banani

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonebaba kaže...

Rastavi sve, očisti sve kontakte, detaljno pregledaj flat kabel i konektore.

16 godina
protjeran
zvonebaba kaže...

pa sta je taj mob tako u banani

Po pitanju kamere i na mojoj je display otišao odnešen na servis došao sa servisa radila kamera oko 2 mjeseca i neradi više ali od kako je ona stala od onda i videi nerade.A baterije ko baterija mora jednom otić 0-24 je glazba se slušala na njemu...i još je počelo se pojavljivat neki vrag na displayu kao kad grafa daje zadnje pixele isto tako se i ponaša mob...no bmk me kad krepa leti u zid.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
16 godina
protjeran
Nokia 6288

kamera proradila kada sam stavio novi FIRMWARE  sada imam pitanje kako ga mogu dekodirati FREE dali se moze sa programom poput WORD UNLOCK CODE CALCUTLAOR

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonebaba kaže...

kamera proradila kada sam stavio novi FIRMWARE  sada imam pitanje kako ga mogu dekodirati FREE dali se moze sa programom poput WORD UNLOCK CODE CALCUTLAOR

Nisam ti 100% siguran, ali mislim da taj mobitel ne ide bez box-a. U krajnjem slučaju imaš onu SIM karticu koja se umetne ispod normalne kartice i privremeno otključa mobitel.

16 godina
protjeran
Nokia 6288

moram opet googlat ehh probat cu pa se javim

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonebaba kaže...

moram opet googlat ehh probat cu pa se javim

Provjerio sam, ne može se otključati bez box-a. Cijene unlocka se kreću oko 100-150 kn. Druga opcija ti je ovo: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23988

16 godina
protjeran
Nokia 6288

vidjet cu za te varijante a dali se moze ovo sta sam citao po nekim blogovima i forumumia da se stavi drugi product key i onda staviti FIRMWARE koji nije lockan na jednu mrezu

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonebaba kaže...

vidjet cu za te varijante a dali se moze ovo sta sam citao po nekim blogovima i forumumia da se stavi drugi product key i onda staviti FIRMWARE koji nije lockan na jednu mrezu

Ne može, tako ga možeš samo debrandirat. Lock ostaje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice