Mobitel bi koristio za slijedeće (ne obavezno tim redom):
1.) Aplikacije i igre
2.) Gledanje filmova i videa općenito
3.) Slušanje glazbe
4.) Fotografiranje
5.) Ostalo
1.) Aplikacije i igre
3.) Slušanje glazbe
4.) Fotografiranje
5.) Ostalo
1.) Aplikacije i igre
3.) Slušanje glazbe
4.) Fotografiranje
5.) Ostalo
Gledala sam na stranici od Nokie, ovaj mobitel je fenomenalan...
Definitivno ga uzimam...
I puno više mi se isplati od iPhonea, kupim novi za 200 kn...
Za glazbu je fenomenalan, ali kao što rekoh, meni trebaju aplikacije a što se tiče glazbe, uzmem slušalice i to je to.
Iz oglasnika pod uvjetom da sve 'štima', ako ne, onda ću uzeti neki solidan koji također ima dobar izbor aplikacija. Neke preporuke?
Ja bih zamolija AduEnzu da na hrvatskom forumu pokuša pisati hrvatskim, a ne srpskim jezikom.
Zaboravija sam napisat da je po meni kavliteta izrade iPhonea vrlo upitna.
ma glupo je pricati, mora svako za sebe probati i jednu i drugu stvar,
pa odluciti!
svako ima svoje potrebe, i stvari koje mu se svidjaju!
meni iphone odgovara, i cini me sretim :)
nekog drugog mozda nokija, nekog trecen xperia...
jedino sto je bito reci, ako zelite iskoristiti iphone maximalno,
morate imati malo zivaca i dobre volje, ali ako to imate,
bit cete ushiceni kao i ja :D
apsolutno se sve moze na iphonu, mms, BT, snimanje videa, zvuka,
"drag drop" sa kompa na fon...
ko tvrdi suprotno, ili laze, ili najcesce ne zna, jer se o mobitelu ne sudi
citajuci karakteristike na gsmareni... kad ce ljudi nauciti da je hardware
samo jedan faktor... mislim, i na vasim kompovima, jedan program radi dobro,
drugi manje dobro, a imaju istu namjenu! software je bitan. u ovom slucaju OS!
jedina dvojba je cijena, i tu fokusirajte pozornost!
ako se moze doci do iphona po dobroj cijeni (do 3000 kn), ne vidim u cemu je dvojba!
kinsif, hvala na korisnom postu. Sviđa mi se ovaj dio sa aplikacijama, mogućnostima i OS-om iPhone-a.
Još netko?
kinsif, hvala na korisnom postu. Sviđa mi se ovaj dio sa aplikacijama, mogućnostima i OS-om iPhone-a.
Još netko?
Vidim da se ti zapravo ne dvojiš... Uzmi iPhone i tebi super...
I meni su primamljive sve one aplikacije na njemu, ali treba se namućiti da to sve središ...
Ništa se ne treba namućit!
Lol nemas se sta muciti skines i sync.
Za sve one koji misle da se Symbian OS 9.4 aplikacije mogu nabrojati na prste, danas je izašao PyS60 optimiziran za OS 9.4 odnosno S60 5 i...donio podršku za gigabajte programa,
a uz sve developere korisnih aplikacija, mislim da će S60 5 uskoro imati nekoliko puta više korisnih programa od jadnog i osakaćenog iPhone OS-a
A osim Pythona, sada već postoji pedesetak optimiziranih programa
Raspravljo sam se sa prijateljem oko ovog. On je na kraju kupio 5800, i izgleda da je zadovoljan. No nokia softver je sporiji nekako, na iphoneu sve ide nekako glađe, internet preglednih na iphoneu je 10puta bolji od onog ga nokii, zatim ekran je veci, nezz, sve u svemu iphone gubi samo u slikanju i snimanju videa, a u svemu drugom u debeloj prednosti je iphone....
Za sve one koji misle da se Symbian OS 9.4 aplikacije mogu nabrojati na prste, danas je izašao PyS60 optimiziran za OS 9.4 odnosno S60 5 i...donio podršku za gigabajte programa,
a uz sve developere korisnih aplikacija, mislim da će S60 5 uskoro imati nekoliko puta više korisnih programa od jadnog i osakaćenog iPhone OS-a
A osim Pythona, sada već postoji pedesetak optimiziranih programa
Ako jos nisi kupio, mozes sad za 700 dolara - http://www.bug.hr/vijesti/iphone-bez-ugovora/96092.aspx
Iako ti preporucam nokiju, bolja je i to dosta
To je samo u USA!!!
To je samo u USA!!!
?
OT: Hvala što mi bumpate temu.
Netko zna nešto o iPhone-ima iz oglasnika? Piše lijepo T-Mobile, garancija itd. npr. 3000 kn, a u T-Mobile-u je, ako se ne varam blizu 7000 kn?
Pa polovni je mobitel, kupljen za 1, 700 ili 2200 KN i zaključan je na T-mobile...
Ti daj 5000 KN ako misliš da je 3000 malo!
Netko zna nešto o iPhone-ima iz oglasnika? Piše lijepo T-Mobile, garancija itd. npr. 3000 kn, a u T-Mobile-u je, ako se ne varam blizu 7000 kn?
Ja cu ti odgovoriti najiskrenije sto mogu posto iPhone imam,a sa Nokiom sam radio jedan dan.
1.) Aplikacije i igre - iPhone
2.) Gledanje filmova i videa općenito - iPhone
3.) Slušanje glazbe - iPhone
4.) Fotografiranje - to ne bih znao.Slikao sam par slika po dnevnom svijetlu i slike su ispale ok.Nista posebno.
5.) Ostalo - ?sta je ostalo?Internet? iPhone opet
A je.... onda su u tom pogledu isti .