Nokia 5800 XM Pomoc

poruka: 249
|
čitano: 62.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 XM Pomoc
cronokia kaže...
logic kaže...
Čaljka kaže...

Trazi on... al neće da nađe.. Mršti se

Magla, kisa, zatvoren prostor?

Ukljuci A-gps.

Magla, kisa smetaju GPS signalu? U kojoj zemlji ?

U svim zemljama u kojima pada kisa ili ima magle.

15 godina
neaktivan

žao mi ga je da ide u vodu.. sta se tice a-gpsa.. to nema veze sa vezom...  trazio sam GPS poziciju u zatvorenom, otvorenom, svugdi... nadogradio sam firmware... jednostavno neznam sta bi vise moga napravit osim da ga odnesen u servis.. a nije da bi sad tija bit bez mobitela 2-3 tjedna s obzirom da u splitu nemaju MOBIS nego samu u zagrebu.. znaci salju ga tamo.. pa da ga naprave pa vrate.. odužit će se.... 

I’m just a regular everyday normal muthafucka…
17 godina
neaktivan

A gps ite kako ima veze. Ako ti je ukljucen puuuuuuuuuuuuuuno lakse i brze uhvati poziciju.

16 godina
neaktivan
Kad uključim Nokiine sluške piše da se slušalicA uključila a prije sam mogao odabrati slušalicu ili slušalicE. Očito je neka greška. I nekad kad mi tako piše slušalica, ne rade mi kontrole za muziku na sluškama... Kako to ispraviti?
17 godina
neaktivan

Vjerovatno kad ti je utaknuta nokijina slusalica (jedna samo) onda pretpostavlja da neces slusati muziku pa ti ne nudi regulaciju glasnoce a kad su ti utaknute stereo slusalica onda nudi.

16 godina
neaktivan
Al ja imam te normalne koje sam dobio s mobom... WTF
15 godina
neaktivan

meni se takva stvar samo jedan put desila a to je bilo kad su mi slusalice bile napola ustekane.. pa san ih UBOA do kraja i sve je bilo ok :)

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Primjetio sam da od kada imam firmvare v4 ni na NSU ni na Nokia Ovi Suite nema vise opciju reinstal firmware??? moze li molim vas netko ovo provjeriti!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

dajte pomozite meni jos uvjek ne radi NSU i ovi suite dode isti error 1402 :S

moze neko pomoci pls???

Ima neko nokiu 5800 XM!? Ako ima nek se javi na PM. @xFire: domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Da li neko zna kako da instaliram igrice ili neke druge aplikacije?? ne znam gde treba da ih prebacim kada ukljucim usb u tel..

Raic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raic kaže...

Da li neko zna kako da instaliram igrice ili neke druge aplikacije?? ne znam gde treba da ih prebacim kada ukljucim usb u tel..

mozes ih instalirati direktno kada ih prebacujes preko pc suite-a.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Raic kaže...

Možeš tako da:

1. nakon što spojiš usb kabel na mobu izabereš izabereš Mass storage (masovna pohrana, pohrana podataka-tako nešto na hrv). Nakon toga će ti ga komp prikazat kao npr. usb stick i onda samo prebaciš aplikaciju ili igru na mob. Odspojiš mob uđeš u File manager (Upravitelj datotekama-tako nešto), pronađeš taj file i 2-klik na njega i onda samo nastaviš proces instalacije.

2. nakon što spojiš usb kabel na mobu izabereš PC Suite. Uđeš u Nokia PC Suite na kompu (možeš ga instalirati sa cd-a koji si dobio uz mob ili skinuti ODAVDE). Stisneš na "Instal Java and Symbian SIS applications to your phone". To ti je ova ikona:

Na kompu obilježiš aplikaciju koju želiš instalirati i samo stisneš onu strelicu desno.

Možeš i jednostavno dvoklik na aplikaciju (.sis ili .sisx file) na kompu nakon čega će se ona automatski instalirati na mob. Ta ovo također moraš imat Nokia PC Suite!

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

@DamageHigh

To sam mu i ja rekao,samo ne tako opsirno....xD

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Raic kaže...

Možeš tako da:

1. nakon što spojiš usb kabel na mobu izabereš izabereš Mass storage (masovna pohrana, pohrana podataka-tako nešto na hrv). Nakon toga će ti ga komp prikazat kao npr. usb stick i onda samo prebaciš aplikaciju ili igru na mob. Odspojiš mob uđeš u File manager (Upravitelj datotekama-tako nešto), pronađeš taj file i 2-klik na njega i onda samo nastaviš proces instalacije.

2. nakon što spojiš usb kabel na mobu izabereš PC Suite. Uđeš u Nokia PC Suite na kompu (možeš ga instalirati sa cd-a koji si dobio uz mob ili skinuti ODAVDE). Stisneš na "Instal Java and Symbian SIS applications to your phone". To ti je ova ikona:

Na kompu obilježiš aplikaciju koju želiš instalirati i samo stisneš onu strelicu desno.

Možeš i jednostavno dvoklik na aplikaciju (.sis ili .sisx file) na kompu nakon čega će se ona automatski instalirati na mob. Ta ovo također moraš imat Nokia PC Suite!

Ili OVI PC suite

15 godina
neaktivan

hvala vam svima uspeo sam :)

Raic
15 godina
neaktivan

CoolCoolCool

samo jedno pitanje za sve ovdje!

DALI IMA ITI JEDAN NEZADOVOLJAN KORISNIK NOKIE 5800 XM'???????

17 godina
Čaljka kaže...

CoolCoolCool

Ja

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Nisam ni ja oduševljen s mobom. Imam ga od 5 mjeseca prošle godine i tek s ovim FW dobio neke funkije koje imaju mobiteli nižeg razreda.

Nego, kak vam se ponaša baterija sa novim FW? Meni prije trajala po tri ili četiri dana, a sad dan, najviše dva...

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj funkcije koje su imali mobiteli nizeg razreda kad si ga ti kupio. Nemoj ga porediti sa mobitelima izaslim poslije njega. Jedino je to fer. U momentu kad je izasao koji telefon se mogao poredit sa njim kad se gleda cijena/mogucnosti?

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

???

dev cert i key i može sve.

kome treba pomoć tu sam na pp.

0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...
Čaljka kaže...

CoolCoolCool

Ja

zasto niste zadovoljni?! pff

16 godina
neaktivan

Jesi shvatio napokon da GPS i u magli radi

16 godina
neaktivan
DommY kaže...

moze neko pomoci pls???

Instaliraj ga ponovo (NSU) pa probaj opet.

16 godina
cronokia kaže...
DommY kaže...

moze neko pomoci pls???

Instaliraj ga ponovo (NSU) pa probaj opet.

omfg, sta da instaliram pa nece mi instalirat NSU NITI OVI SUITE!!!! -.-

16 godina
neaktivan
Čaljka kaže...

meni se takva stvar samo jedan put desila a to je bilo kad su mi slusalice bile napola ustekane.. pa san ih UBOA do kraja i sve je bilo ok :)

Ja kak god da ubodem... Uvijek je slušalicA...

16 godina
neaktivan
16 godina

to meni dajes ili? imam instaliranog pc suite.. al jel se moze updateat preko njega?! po meni ne bas :S

16 godina
neaktivan

Pa naravno da moze, tebi saljem

16 godina
cronokia kaže...

Pa naravno da moze, tebi saljem

Nemože kolko se ja sjećam...

Mislim da kad stisneš update, da te opet traži da skineš NSU...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

e iso sam formatirat karticu jer me pitao password da mi otkljuca karticu omg a ja neznam passwrod :SS

oso sam format i sve mi je oslo sve se izbrisalo!!!!!! jel to mogu nekako vratit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice