Nokia 5800 v50

poruka: 175
|
čitano: 37.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Nokia 5800 v50
Sesvetski Kraljevec kaže...
ko primjeti da ima u t-mobileu bez mijenjanja codea, nek javi.

Sumnjam da će tako brzo doć na t-mobile ili vip to... Šta fali mijenjanju koda? Promijeniš. updateaš, vratiš nazad... Garancija ostaje :-)

P.S Baš čitam garanciju od moba i piše da se gubi garancija ako se promijeni IMEI kod ali se ne spomije ovaj kod tako da moža ni nije kažnjivo...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 15:09 (APazinjan).
16 godina
Neće ti nitko tako brzo to primjetit...=)
Drugim rječima, proći će dosta vremena dok ne postane dostupan na t-scumovom code-u.
Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50
ma znam postupak, toe oke, al eto, nie mi sad to tolko bitno, kad budu praznici updateam, tad ce valjda bit... :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

jel neko zna razliku izmedu black blue i red codova? jel samo vizualno ili :D ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jedino što ti to određuje je boju defaultne teme..=)

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Po meni je Nokia 5800 bolja od iPhona međutim kada već je bolja zašto onda nema nekih boljih igara i aplikacija za nju jer iPhone u takvim stvarima puno bolji. Ja još nisam uspio naći jednu poštenu 3d igricu za skinut poput Bounce Touch ili RT Gr

Iphone ima više igrica jer ima grafičko ubrzanje, nokia ga ne stavlja jel onda ne rade n-gae igrice makar neznam kakve to ima veze s nokiom 5800.

Mrgud Veliki kaže...
lordlojkus kaže...

Pa ja sam ga kupio u T-scumu i dobio sam njihovu karticu. Šta je on otključan???

Pa ja sam dobio otkljucanoga. Samo ja nisam uzimao nikakvu njihovu karticu, sto je je...

Nije valjda da zakljucavaju te skuplje uredjaje koje uzmes na pretplatu ?!?! To znam da u VIP-u nisu radili kada sam tako uzimao...

Ne samo na pretplatu, zaključavaju i kad kupiš sam uređaj kod njih -sramota.

http://free-iphone-3gs-ipad-ipod-touch-google-android.webstarts.com
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
srky.du kaže...

kad instaliram v50 da li bih trebao dobit  Quick Office v4.2

Da, ali nije puna verzija. Dakle mogu se čitati dokumenti, ali ne stvarati i uređivati.

hmm, ja nisam dobio i jel neko ima problem s onom aplikacijom za mail, meni nece da se spoji

17 godina

Ovaj firmware je predobar. Sve mi je puno brze, slobodno 67 MB na mem. telefona, radi kinetic scrolling dobro u meniju. Jedino nisam dobio ni jednu od ove 2 aplikacije sto bi trebale doci sa njih (Quickoffice i ova druga) Browserom se napokon moze surfati... Dobar posao od Nokie ovaj put. Samo nek nastave popravljati stvari s novim firmware-ima i odlicno.

p.s. Ova nova verzija Ovi suite-a napokon radi kako treba. Ja sam poceo redovno koristiti. Backup, sinkronizacija... Budi se nokia i to me veseli.

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

Nakon instalacije v50 slike pozivatelja više nisu preko cijelog ekrana nego samo kao ikonica. Jel se to može promjeniti ili?...

LP

0 0 hvala 0
16 godina
Ramo kaže...

slobodno 67 MB na mem. telefona,

Ja sam se konačno odlučio flashat mob sa cooked firmware-om. Mob je sa njim nešto sasvim drugo, svemirac! Tko god se premišlja, kao što sam se ja premišljao, samo dajte. Mob je s njim super. Na memoriji telefona mi je slobodno 80 MB, 50 MB RAM-a slobodno (bez RAMBlow-a!!). Toliko sam se navikao na novi home screen, da ne znam kako bi bez njega. Efekti konačno na nešto liče, i čak izgleda da ubrzavaju mob (jer se aplikacije pale s efektima, pa izgleda kao da se aplikacija prije podigla). Još mi se niti jednom nije crash-alo ništa niti išta zablokiralo. FW dolazi s ROMPatcher-om, tako da je i hackan i dolazi s još hrpetinom drugih korisnih patch-eva.

Da, nisam spomenuo o kojem firmware-u pričam. Evo ovaj:

RPG vs TENK kaže...

probajte ovaj CWF http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,21194.0.html zaista je fenomenalan mob se boota za 2 sec a brzinu da i ne spominjem

17 godina
neaktivan

Kakav je taj home screen? Daj sliku ako nije problem? Ima li stavke iz kalendara na sebi?

16 godina

Slika govori tisuću riječi..;)

17 godina
neaktivan

Mogu li se mijenjati ove donje precice?

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

Jel netko probao jos neke CFW? Napisite iskustva...

0 0 hvala 0
16 godina

Ne. Donje su takve kakve jesu, meni u potpunosti odgovaraju.

Ako ti treba još shortcut-ova, pa zato pitaš, imaš još i ovaj home screen:

17 godina
neaktivan

Pa recimo sta ce meni kad za to imas srednju tipku. Radi toga pitam. Fakticki dobijas samo jednu precicu u odnosu na originalni home screen.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 18:23 (logic).
16 godina

Nekako je elegantnije samo kucnut ekran za ulazak u meni nego stiskat fizičku tipku, zar ne?  Namigiva

17 godina
neaktivan

Radi 1/2 kalorije sto ustedis ;)

17 godina
DamageHigh kaže...

Ne. Donje su takve kakve jesu, meni u potpunosti odgovaraju.

Ako ti treba još shortcut-ova, pa zato pitaš, imaš još i ovaj home screen:

Kako u ovom meniju udes u brojcanik?

- Psiho246
16 godina

heh...vidiš zanimljivo pitanje..

Ne koristim ga pa nisam ni primjetio..

Možeš tako da uđeš u menu pa stisneš zelenu tipku, ali nije to to..

Baš bezveze..

16 godina
Nokia 5800 v50

e ja nikako da updateam na v50:S

stavio sam onaj product code na prvoj stranici ali preko FOTA mi nece updateat, nade novi fw ali kad se restarta mob kaze da

mi mob ne podrzava taj fw :S

pokusao sam preko ovi suite isto nista ne nalazi a nokia software upadter mi nes nece, zeza me :S

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Nekako je elegantnije samo kucnut ekran za ulazak u meni nego stiskat fizičku tipku, zar ne? Namigiva

I meni je bio veći gušt stisnut na ekranu "MENU" nego onu bijelu tipku.

To je bilo i u v40 CFW-ovima mislim na te drukčije početne screenove. Običan firmware nudi 3, a CFW do 6 izbora.

Zasada ostajem na ovom nokia-inom čisto onako jer mi je dosta flashanja za ostatak ovog i sljedeći tjedan.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 18:50 (Hyperion).
16 godina

Pa skini FW sa NAVIFIRM-a i flashaj s njim..

Najjednostavnije rješenje..

Hyperion kaže...
DamageHigh kaže...

Nekako je elegantnije samo kucnut ekran za ulazak u meni nego stiskat fizičku tipku, zar ne?  Namigiva

To je bilo i u v40 CFW-ovima mislim na te drukčije početne screenove. Običan firmware nudi 3, a CFW do 6 izbora.

Zasada ostajem na ovom nokia-inom čisto onako jer mi je dosta flashanja za ostatak ovog i sljedeći tjedan.

Ma meni je najbitnija stvar kod ovog cooked firmware-a što je jaako stabilan. Kažem, još ga nisam uspio srušit, a nije mi se nizi zablokirao.

Na v40 mi se često znala opera zablokirat i pomoglo bi jedino vađenje baterija (ili čekanje 10 min), što se nastavilo i na v50..

Od kad sam stavio cooked sve leti..=)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 18:52 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan

Nekako me ne vuce da to stavim. Originalni mi sasvim odgovara.

17 godina
DamageHigh kaže...

Ja više operu ni ne namjeravam koristiti ovaj defaultni browser je sada TAMAN pogotovo što sada radi u full screenu i ima kinetic scrooling (prije sam morao pol sata povlačit sa stilusom da dođem do donjeg kraja bug-ovog foruma da vidim šta ima novog u star trek enterprise, star trek voyager, posljednji filmovi itd. temi).

17 godina
Hyperion kaže...
DamageHigh kaže...

Ja više operu ni ne namjeravam koristiti ovaj defaultni browser je sada TAMAN pogotovo što sada radi u full screenu i ima kinetic scrooling (prije sam morao pol sata povlačit sa stilusom da dođem do donjeg kraja bug-ovog foruma da vidim šta ima novog u star trek enterprise, star trek voyager, posljednji filmovi itd. temi).

Jel ovaj novi browser podrzava kompresiju stranica?

Ako ne, kao da ga i nema...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
DamageHigh kaže...

Isto i kod mene. Nista skoro nisam dodao osim task managera. Sve ostalo default.

16 godina

Ne. Kvaliteta je na vrhuncu..

I to je vjerojatno jedan od najvećih mana i razloga što ga ne koristim..

Pocucla mi promet samo tako (3G).

17 godina
DamageHigh kaže...

Ne. Kvaliteta je na vrhuncu..

I to je vjerojatno jedan od najvećih mana i razloga što ga ne koristim..

Pocucla mi promet samo tako (3G).

Ja nisam lud da surfam na mobitelu kada nema Wifi-a u blizini.

T-scumu nedam pare za nijednu uslugu više(tipa 25MB,unlimited...),a kamoli da surfam internetom preko 3G-a ili GSM-a.

16 godina

Prije je bilo sasvim neisplativo. Sada kada sam se navukao na net bilo gdje više se ne mogu skinut..

Stalno visim na forumu u školi...:P

Btw. ja plaćam 20 kn svaki mjesec za 100MB (ako ne potrošim sve, prenosi mi se u sljedeći mjesec).

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice