Nokia 5800 v50

poruka: 175
|
čitano: 37.375
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v50

Meni je radilo odlicno i na v40 i sad na v50. Vjerovatno je do druge strane sto neko rece.

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

ja sam sebi stavio v50 al me jebe jer nisam dobio uopce ni office ni nis..

a i tjeo bi nest da mogu citati i i pdf..

pa ak ima negdje gdje bi to mogao uzeti bez da moram placati ^^

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Office ti je ugrađen u mob ali samo za pregledavanjedokumenata, ne i za njihovo stvaranje (npr ne možeš napraviti powerpoint prezentaciju...)

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan

ma ok to.. al ja  ga nisam dobio na mobu :)

i skinio si bi, al ono sve sto sam pokusao sve nest jebe, nemogu install a necu da placam ^^

16 godina
karabaja.0s kaže...

ma ok to.. al ja  ga nisam dobio na mobu :)

i skinio si bi, al ono sve sto sam pokusao sve nest jebe, nemogu install a necu da placam ^^

reinstaliraj FW ?

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
15 godina
neaktivan

aj probat cu, pa javim :)

al kontam da necu veceras nikako.

16 godina

Ma kakvi reinstalirat firmware!

Nećeš to dobiti. Samo prva verzija koja se skidala sa NaviFirm-a je to imala.

Samo provjeri PP.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
DamageHigh kaže...

Samo provjeri PP.

odkud na navifirm?

17 godina
Nokia 5800 v50

Ima li netko problema prilikom spajanja mob-a sa OVI suitom ? Kada izvadim mem. karticu sve radi ok, ali kada ju stavim u mob prepozna ga ali ne moze ocitat pjesme koje su na njemu, izbaci neki error.. Mislim da se tu opet treba vratiti na brisanje onog foldera sa kartice ( zbog MTP-a) i neki ljudi po forumima pisu da su to rijesili tako da su formatirali karticu.. Meni je jedini problem navigacija koja je inst na mobu.. Koji je najjednostavniji nacin da ju vratim na mob ?

Hoce li mi to sve ostati ako jednostavno napravim Back-up ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 21:58 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...
DamageHigh kaže...

Samo provjeri PP.

odkud na navifirm?

Ne razumijem pitanje..?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
DamageHigh kaže...
DommY kaže...
DamageHigh kaže...

Samo provjeri PP.

odkud na navifirm?

Ne razumijem pitanje..?

ne kuzim podebljano :D

16 godina

Ja sam stavio origigi firmware v50.0.005 dok još nije službeno niti izašao tako da sam ga skinuo s NaviFirm-om i flešao mob. Kada je v50 postao masovno dostupan te programe su maknuli (onu rihannu i quickoffice), barem koliko je meni poznato po iskustvima ljudi.

16 godina
DamageHigh kaže...

Ja sam stavio origigi firmware v50.0.005 dok još nije službeno niti izašao tako da sam ga skinuo s NaviFirm-om i flešao mob. Kada je v50 postao masovno dostupan te programe su maknuli (onu rihannu i quickoffice), barem koliko je meni poznato po iskustvima ljudi.

ne brijem da origigi ima rihanu i ofice! mozda mi se nesto zeznulo prilikom updatea, neznam

takoder i ja sam uptedo mob preko flesanja i imo sam ofice i rihana, al neam vise, jer imam cfw.

15 godina
neaktivan
dali bi mi ti ili netko drugi mogao objasnit cijelu instalaciju tog v50xxxxxx..ja sam kupio mob u t-comu prije možda pol godine ili više i čini mi se da imam v20xxxxxx...
jednom sam išao stavit v30xxx..pa mi nije uspjelo i odusto sam..
znači sve objasnit detaljno..onaj ovi store npr nemam pojma što je to ili blue balcan ili kako se već zove..bio bih jako zahvalan, jer vidim po pričama da je ogromna razlika između tih softvera.....
i da dali bih izgubio sve pjesme na mobu koje sad imam..za aplikacije znam da se gube nakon reseta..ja bi napravio taj reset i ponovo instaliro te aplikacije koje imam..iako ih i nemam baš previše..
hvala unaprijed
17 godina
Nokia 5800 v50

pa nemas tu puno posla.. mislim da bi ti bilo najbolje da sacekas dok t-com ne odobri v50 za tvoj product code.. mislim da jos nisu, tako da bi ti se napravio update na v40.. sve sto ti treba je Nokia Softvare Updater (google is you friend), to skines, inst, ukljucis mob i pratis upute.. stvarno je jednostavno.. prije toga si napravi backup moba, to radis sa Nokia PC suitom ili OVI suitom, nadam se da znas sto je to.. Tako da kada stavis novi softvare mozes vratiti sve aplikacije bez prblema, a sto se tice pjesama mislim da ti se podaci na kartici ne diraju (al nisam bas siguran)..

imas video kako promijeniti product code..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam kupio mobitel u 12. mjesecu u T-Mobileu i prije par dana sam napravio FOTA na v50 bez problema.Ideš na Izbornik>Postavke>Telefon>Upravljanje telefonom>Nadopune uređaja>Opcije>Potraži nove nadopune.Ako ti ponudi v50 skini i instaliraj i to je to.

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

zna netko kako se po novom potpisuju app na opda ?

nije više ono da dobiješ cert i key pa spremiš na komp, pa kad ti treba.

sve online i ne kužim..di skinut potpisanu ?

ili još bolje, gdje dobiti stari dobri cert/key ?

Worry gives a small thing a big shadow.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:41 (magicmist).

0 0 hvala 0
16 godina
magicmist kaže...

zna netko kako se po novom potpisuju app na opda ?

nije više ono da dobiješ cert i key pa spremiš na komp, pa kad ti treba.

sve online i ne kužim..di skinut potpisanu ?

ili još bolje, gdje dobiti stari dobri cert/key ?

ja mislim da ti je najbolje da hakas mob!sta kazes?

15 godina
neaktivan
DommY kaže...

ja mislim da ti je najbolje da hakas mob!sta kazes?

neće mi se. dobro je i sa cert&key.

inače, danas prvo razočarenje s N97. puko onaj klizač za otklj/zaklj, mamu mu, 330 kn.

Worry gives a small thing a big shadow.
15 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Ja sam kupio mobitel u 12. mjesecu u T-Mobileu i prije par dana sam napravio FOTA na v50 bez problema.Ideš na Izbornik>Postavke>Telefon>Upravljanje telefonom>Nadopune uređaja>Opcije>Potraži nove nadopune.Ako ti ponudi v50 skini i instaliraj i to je to.

Ja sam isto kupio 5800 u 12.mj. i pokušam napraviti FOTA i uvijek kaže Server not responding

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
lordlojkus kaže...
ja,vrba kaže...

Ja sam isto kupio 5800 u 12.mj. i pokušam napraviti FOTA i uvijek kaže Server not responding

ma ja sam ljepo skinuo v50 sa navifirmom i flesao mob i pici!!

16 godina

@magicmist

KLJIK

16 godina
odjavljen
Nokia 5800 v50

Da li se to samo meni ćini (zbog korištenja neta) ili na v50 baterija kraće traje?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
MrBlc kaže...

Da li se to samo meni ćini (zbog korištenja neta) ili na v50 baterija kraće traje?

ak neke pute ko ja si na wlanu il na 3g, po 2 sata dnevno, baterija ti nece trajat vise od 1 i pol dana ;)

aj mozda bi izdrzala 2 ...

ja nisam nista tako primjetio, jos mi nekako duze traje, 2-3 dana :D

16 godina
Vrlo lako moguće...i ja sam primjetio.
Pogotovo 3G. Moguče je i da je onaj pokazivač baterije konačno realan pa zato...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice