Motorola vs live zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 817
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Motorola vs live help

Evo imam dilemi mob mi crko i sad mozda predem na pretplatu kod vipa il tele 2.

problem je sta se dvoumim izmedu sony live i motorole motoluxe

motorola ima slabiji proc i grafu. i nema update na ICS cak nema ni custom romova :( dok live ima obrnuto

ali motorola ima jacu kameru ali citam po netu da nije nesto i nema image stabilization dok live ima.

takoder motorola ima veci ekran dok sony manji ali to mi bas ne igra ulogu. i sad neznam.

motorole su mi uvijek bile draze ali citam po netu da dosta ljudi ima problema s njom.

pa sta mislite vi sta je bolje sony il motorola.

I jos jedna stvar

u vipu je sony live 500kn u tarifi 222 s tim da placam 110kn jer sam novi korinik pa imam 50% popusta na tarifu sljedece 2 godine.

a tele 2 mi je motorola i pise + 75kn mjesecno e sad ne kuzim kod tele 2 jednu stvar. dali je to 75kn mjesecno skupa s tarifom 50 ili je 50+75kn. to mi nejde u glavu

u t mobilu sam gledo ali boze nisu normalni za cijene i tarife iako mi je cijela obitelj u t-mobilu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Motorola vs live help
Uzmi Sonya. Probao sam mobitel i jako je brz. I gotovo sve moguce igre rade bez problema na njemu.
LOL
17 godina
Motorola vs live

Definitivno Sony, brzi je ima bolje performance.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Motorola vs live

dobro igre da me peru me ne pere toliko. vazno mi je vecinom kamera i snimanje. te mogucnost modiranja mobitela. znam da se sony jako dobro moda x8 sam modo do bola. dok nije pala s pola metra i puko ekran -.-

definitivno mi je sony u igri trenutno ali jos gledam okolo mobitele u t mobilu imaju samsung mini 2 i motorolu defy. ali nemaju ih u ponudi...

a sta mislite o sony tipo modelu ?? muci me to sta nemaju bljeskalicu ://

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Motorola vs live
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice