Mobitel do 2400 kn??

poruka: 52
|
čitano: 6.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

ne volim qwery tipkovnice.sitna su mi slova :) tako da u obzir dolaze samo touch :D

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobitel do 2400 kn??
chase kaže...

ne volim qwery tipkovnice.sitna su mi slova :) tako da u obzir dolaze samo touch :D

pa n97 je touch, jedino kada pišeš poruke koristiš qwerty, onda htc ili neki iphone za te pare, Ljudi kažu HTC desire pa razmisli dal ti to odgovara.

16 godina
Mobitel do 2400 kn??

n97 ne dolazi u obzir, da se prodaje po cijeni htc legenda onda ajde moze proc ovako sigurno ne, grafička akceleracija je koma, ako uspijete učitat 15 milijuna triangla svaka čast, htc desire se nameće kao najbolji izbor jer će dobivati među prvima nadogradnje, vrhunski proc, ekran vrlo kvalitetan (nešto lošiji na suncu) no onda se svjetlina stavi na auto, x10 više sigurno ne dolazi u obzir jer neće više biti nadogradnji za nju a sa eclairom je vrlo spora, a nema ni pinch zoom.

HTC Desire je tvoj izbor i onda je ovaj {#}

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

da odgovara mi posebno zbog interneta dosta ga koristim.cijena je opravdana karakteristikama tako da mi je on favorit :)

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Onda kupuj Htc desire {#}

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

naravno :){#}

metal u srcu
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xero kaže...
luka_cro kaže...

Hahahah n97 nebi kupio pa da mi daju badava jer je mobitel FAIL zesci.

mob je ok, ali za tu cijenu koju se prodaje je EPIC FAIL.

Imao sam n97 i mobitel je za te pare sasvim u redu. Komentiraš tu mobitele, pljuješ po njima bezveze, praviš se pametan a vjerovatno nisi nit imo mob na touchscreen. {#}

sprobal sam vise mobitela nek si ti ćevapčića pojel i n97 je definitivno debelo precijenjen i sad vec prestari mobitel tako da ne dolazi u obzir.

Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

Nokia C7-00 za te pare definitivno. HW akceleracija tako da je po perf. kao i Desire, Sym^3 je brz, isto capacitive TS, 8MP, 8GB ugradene memorije, lipše izgleda od Desirea, i Nokia je {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nokia C7-00 za te pare definitivno. HW akceleracija tako da je po perf. kao i Desire, Sym^3 je brz, isto capacitive TS, 8MP, 8GB ugradene memorije, lipše izgleda od Desirea, i Nokia je {#}

Ja bi rade uzeo desire nego nokiu, nebi na symbian.

Jahao sam pješice.
15 godina

Desire i tocka........

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Mitsuoka kaže...

Ne pricamo o tebi nego o njemu, pusti njega neka odluci, ja sam imam Desire i tako da iz prve ruke mogu rec Nokia C7, neces przit ruku, imas bolji OS, ajde ima nesto manje aplikacija, ali sto ce ti 50 last.fm scrobblera, navigacija ili media playera, kad s Nokiom to odmah dobijes. Nokia je puno bolja za multimediju i ako ces snimat bolje na Nokiu jer ima nekoliko puta dugotrajniju bateriju. Ekran je sasvim pristojan 3.5'', a i brz je. Takoder Multitasking je puno bolje napravljen na Nokii. Kamera je bolja na Nokii, a na Desireu onako, nista posebno, a u mraku... ako nije na blizu ne isplati se slikat, a video... slideshow ces gledat ^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:08 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
luka_cro kaže...
Mitsuoka kaže...

Ne pricamo o tebi nego o njemu, pusti njega neka odluci, ja sam imam Desire i tako da iz prve ruke mogu rec Nokia C7, neces przit ruku, imas bolji OS, ajde ima nesto manje aplikacija, ali sto ce ti 50 last.fm scrobblera, navigacija ili media playera, kad s Nokiom to odmah dobijes. Nokia je puno bolja za multimediju i ako ces snimat bolje na Nokiu jer ima nekoliko puta dugotrajniju bateriju. Ekran je sasvim pristojan 3.5'', a i brz je. Takoder Multitasking je puno bolje napravljen na Nokii. Kamera je onako, nista posebno, a u mraku... ako nije na blizu ne isplati se slikat.

A dobro, tebi se možda više sviđa symbian, no ja rađe preferiram Android, po meni je Android koplje ispred.

Na autoru je da odluči.

EDIT. ustvari nisam previše ni koristio taj symbia^3(niti me nekako ne privlači), ali za razliku od običnog s60v5 kao sto imaju n97, 5800, x6, 5530 i sl. je dosta lošiji od Androida.

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:13 (luka_cro).
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
EDIT. ustvari nisam previše ni koristio taj symbia^3(niti me nekako ne privlači), ali za razliku od običnog s60v5 kao sto imaju n97, 5800, x6, 5530 i sl. je dosta lošiji od Androida.

sym^3 je 5 koplja bolji od od s60v5, probao sam jednu C7 nekidan. To da je s60v5 losiji od Androida... i nije toliko puno, losiji je ali opet (bas to ono tvoje android je koplje ispred s60v5, ali ^3 je druga stvar pogotovo oko potrosnje baterije)... jel se Android glatko vrti na 400mhz procu? nije. Sa ispoliranim CFW s60v5 ide glatko i sasvim  pristojno na 5800, dok ^3 od pocetka ide glatko na 600mhz. Symbian je jos uvijek aktualan i meni najbolji mobilni OS. Sad na autoru je da odluci sto mu je bitnije: duza baterija + bolja kamera, a manje aplikacija ili baterija za 1 dan + nesto veci ekran i nesto vise aplikacija (vise od 70% ih je beskorisno).

17 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

Imaš 3 izbora

iphone 4 za 3 soma koji je odličan mob,odlličan ekran,dizajn,puno aplikacija ali ti ima mane nekima kao itunes,flash..

lg optimus 7 ili htc trophy odličan os ali je nedorađen.

htc desire nebih uzimao jer je star bolje galaxy s ili x10 koji se mogu nać 1800(x10)galaxy S(OKO 2300KN).

Ove nokije nemojte spominjat jer nemaju šanse stvarno su loši u svakom pogledu(kvaliteta moba,touch ekran,nema aplikacija,symbina koji je trom,jako slabi hardver)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:36 (jpelko2).

0 4 hvala 0
15 godina

za x10 nece doci novi update na 2.2 dok desire ima... galaxy s je odlican mobitel isto tako!

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Imaš 3 izbora

iphone 4 za 3 soma koji je odličan mob,odlličan ekran,dizajn,puno aplikacija ali ti ima mane nekima kao itunes,flash..

htc desire nebih uzimao jer je star bolje galaxy s ili x10 koji se mogu nać 1800(x10)galaxy S(OKO 2300KN).

Ove nokije nemojte spominjat jer nemaju šanse stvarno su loši u svakom pogledu(kvaliteta moba,touch ekran,nema aplikacija,symbina koji je trom,jako slabi hardver)

koji si mobitel drzao od tih. ovi ^3 ne da nije trom nego je brzi (gladi je scroll i u prodramima i u ui-u) od androida. Takoder Desire je bolji od X10. Nekako mi se ti ne cinis mjerodavan ovdje i jako malo znas o mobitelima.

Nokia je kvalitetna koliko i HTC, cak i vise, TS, tocnije MTouch je bolji na Nokii od Desirea, a o X10 da ne govorimo jer ga nema, aplikacije, citiram M.K.: 4. Nije dolično hvaliti se preformansama svog touchscreen high tech uređaja, ovdje posebno mislim na I-phonere, zaboli me što njihov stroj posjeduje aplikaciju za svaku životnu situaciju, što je Apple zakon, a Steve Jobs bog. Imam Android imao sam S60V5, aplikacije su sve iste to sta za Android ima 60 istih aplikacija..., a hardver... niti malo nije slab jer posjeduje nesto, a to je GPU akceleracija i time je C7 u rangu Desirea po hardveraju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 19:12 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
jpelko2 kaže...

Imaš 3 izbora

koji si mobitel drzao od tih. ovi ^3 ne da nije trom nego je brzi (gladi je scroll i u prodramima i u ui-u) od androida. Takoder Desire je bolji od X10. Nekako mi se ti ne cinis mjerodavan ovdje.

Sve tri sam držao i imao na neko vrijeme.

X10 je ok mobitel nije bolji od desirea ali ima veći ekran,bolju kameru a desire isto ima mana dosta ja bih najprije od androida uzeo galaxy s koji ima najmanje mana.Ima velik ekran,multitouch,noviji procesor i grafičku,super amoled samo kaj nema bljeskalice.

Za win 7 sam sprobao optimusa ok mob brzo sučelje,odličan multitouch win7 je kao kopija iosa samo s nekim stvarima boljima kao sučelje,bolji cloud servis,bolja tipkovnica,veće ekran ima dosta se razvija brzo ali je dosta nedorađena platforma nema mt,copy pastea,tetheringa..ali je ok sustav kojem stalno dolaze updejtovi oni mali po 10mb veliki će valjda sad krajem siječnja.

Za iphone 4 je plus dosta puno aplikacija,odličan ekran,baterija,kamera(obadvije)..ali nema flash,nekomu smeta itunes,bluetooth i preskup je.

Moj ti je prijedlog svaki osim symbiana nokia n8 je ok samo je preskupa.

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Mitsuoka kaže...
jpelko2 kaže...

Imaš 3 izbora

koji si mobitel drzao od tih. ovi ^3 ne da nije trom nego je brzi (gladi je scroll i u prodramima i u ui-u) od androida. Takoder Desire je bolji od X10. Nekako mi se ti ne cinis mjerodavan ovdje.

X10 je ok mobitel nije bolji od desirea ali ima veći ekran,bolju kameru a desire isto ima mana dosta ja bih najprije od androida uzeo galaxy s koji ima najmanje mana.Ima velik ekran,multitouch,noviji procesor i grafičku,super amoled samo kaj nema bljeskalice.

Za win 7 sam sprobao optimusa ok mob brzo sučelje,odličan multitouch win7 je kao kopija iosa samo s nekim stvarima boljima kao sučelje,bolji cloud servis,bolja tipkovnica,veće ekran ima dosta se razvija brzo ali je dosta nedorađena platforma nema mt,copy pastea,tetheringa..ali je ok sustav kojem stalno dolaze updejtovi oni mali po 10mb veliki će valjda sad krajem siječnja.

Za iphone 4 je plus dosta puno aplikacija,odličan ekran,baterija,kamera(obadvije)..ali nema flash,nekomu smeta itunes,bluetooth i preskup je.

Znaci nisi drzao nove nokie, mislim na nokiu C7, ona ti je samo pinku okljastarena N8, skoro je ista. Za iPhone citiram svoj post povise M.K.: 4. Nije dolično hvaliti se preformansama svog touchscreen high tech uređaja, ovdje posebno mislim na I-phonere, zaboli me što njihov stroj posjeduje aplikaciju za svaku životnu situaciju, što je Apple zakon, a Steve Jobs bog. Pogledaj gore ubiti mojih par postova. Baterija je daleko najbolja u Nokie, iPhone i HTC je isto dan dva puni. I gledaj malo cijene. Rekao je do 2.400kn na Njuškalu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 19:16 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
jpelko2 kaže...
Mitsuoka kaže...
jpelko2 kaže...

Imaš 3 izbora

Znaci nisi drzao nove nokie, mislim na nokiu C7, ona ti je samo pinku okljastarena N8, skoro je ista. Za iPhone citiram svoj post povise M.K.: 4. Nije dolično hvaliti se preformansama svog touchscreen high tech uređaja, ovdje posebno mislim na I-phonere, zaboli me što njihov stroj posjeduje aplikaciju za svaku životnu situaciju, što je Apple zakon, a Steve Jobs bog. Pogledaj gore ubiti mojih par postova. Baterija je daleko najbolja u Nokie, iPhone i HTC je isto dan dva puni. I gledaj malo cijene. Rekao je do 2.400kn na Njuškalu.

Imao sam x6,5800 i n97 od nokije i nevjerujem da su toliko napredovali.

Optimus 7 sam nabavio novi za 2000kn na njuškalu,glaxy s jeoko 2300-2700,x10 niže od 2000kn pa neznam tko ne gleda njuškalo samo kaj neki tipovi stavljaju velike cijene koje nemaju smisla.

14 godina
neaktivan
Mobitel do 2400 kn??

uzmi nokiu x6 imam je 2g .vrlo sam zadovoljan nije se kvarila . kamera je odlicna 

ima dosta aplikacija i igara,dosta brz internet 

ja bi uzeo x6 pa sad ti odlici ja ti je preporucam{#}

ivek

0 0 hvala 0
15 godina

x6 {#}

Ja sam radio sa dvije na jednoj je OS toliko spor da umirem dok nesto otvori a druga se nepali iz prve! da dobro ste culi ne boota se iz prve! takva nokia vrijedi ok 1000kn na oglasniku i nema sta raditi u rangu sa HTC desirom i Glalaxy s niti sa Samsung wavom,iphonom 4 i da dalje ne nabrajam!

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Imao sam x6,5800 i n97 od nokije i nevjerujem da su toliko napredovali.

Optimus 7 sam nabavio novi za 2000kn na njuškalu,glaxy s jeoko 2300-2700,x10 niže od 2000kn pa neznam tko ne gleda njuškalo samo kaj neki tipovi stavljaju velike cijene koje nemaju smisla.

neeeeee uopce nisu napredovali samo sto imaju NOVI, ali NOVI OS, tako da nemoj govorit ono sto ne znas i sirit dezinformacije. A na cijene mislim na to sto preporucujes iPhone, to za koliko si ti nabavljao mobitele me bas i ne zanima ;).

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 23:27 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice