Mobilni internet

poruka: 4
|
čitano: 1.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mobilni internet

Sta se moze Nokia N81 prek modema spojit na net

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 19:03 (ores).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilni internet

Da napišeš neku smislenu rečenicu možda bi ti netko i odgovorio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilni internet
imao sam danas jedno loše iskustvo sa vipom.radi se o tome da za 15 kuna možete aktivirat mobile surf paket koji sadrži 20 mb i traje mjesec dana ali ono što je najzanimljivije je to da imate besplatan facebook u tih mjesec dana bez obzira potrošili vi ili ne tih 20 mb na stranice koje nisu u sklopu vodafone live (surfanje po vodafone live stranicama je besplatno,osim ako ne naručite neki sadržaj i sl.)i tako ja danas bio na fejsbuku i vidim da meni nestaju pare s računa same od sebe,kako odem na fejsbuk tako mi nestanu pare.i danas ja zovem vip i pričam s ovim njihovim agentom i kaže mi da se fejsbuk plaća kad se potroši tih 20 mb ali mi je djelovao nekako nesigurno pa sam kasnije odlučio nazvat još jednom.i gle čuda!bio sam u pravu,s računa mi je otišlo 18,39 kn na ništa,odnosno ova operaterka je rekla da ne zna na što je to otišlo.i kaže mi da će me kontaktirat za 3-4 dana da vide di su te pare,ali žena je sve provjerila i kaže da nema pojma di su te pare otišle.sve mi smrdi na povrat novca,ako su pošteni to će napravit jer ja sam 100% siguran da nisam surfao izvan vodafone live stranica.eto valjda vam je jasno.ovo uzmite s malom rezervom u slučaju da sam ja pogriješio,odnosno da su oni u pravu ali ne vidim na koju foru bi oni mogli bit u pravu.bravo za vip!
volio bi vidjet ako još netko ima sličnog iskustva pa da napiše u ovoj temi

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mobilni internet
ores kaže...

Sta se moze Nokia N81 prek modema spojit na net

Mislim da se sve ove novije nokie mogu preko wlan-a spojit na internet tj. ako imaš modem koji podržava wlan. Tako je kod moje E75 mogu izabrat wlan umjesto wapa. Za žično ne znam, jedino znam da nokini mobiteli mogu poslžit kao modem računalima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice