Midrange mobitel kvalitetniji dual sim koji? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.549
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Midrange mobitel kvalitetniji dual sim koji?

Dobar dan,

Imam Prestigio 5450/5451 i dosta lagira, od početka zapravo, zna se blesavit isto, tipa razgovaram preko slušalice i paralelno pokušavam npr. otvoriti neki izbornik, a on se pali gasi ekran i slično.

Prije toga sam isto imao neki Prestigio dual sim, koji je isto tako bio umjereno dobar.

Zanima me ima li neki bolji mobitel al uvjet je da ima dual sim; da li poznate firme proizvode dual sim mobitele opće? Što biste mi preporučili (do 2,5 k kn)

Puno hvala unaprijed !

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Midrange mobitel kvalitetniji dual sim koji?
Bartender kaže...

Dobar dan,

Imam Prestigio 5450/5451 i dosta lagira, od početka zapravo, zna se blesavit isto, tipa razgovaram preko slušalice i paralelno pokušavam npr. otvoriti neki izbornik, a on se pali gasi ekran i slično.

Prije toga sam isto imao neki Prestigio dual sim, koji je isto tako bio umjereno dobar.

Zanima me ima li neki bolji mobitel al uvjet je da ima dual sim; da li poznate firme proizvode dual sim mobitele opće? Što biste mi preporučili (do 2,5 k kn)

Puno hvala unaprijed !

Lumia 630 savrseno za novac,..

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630_dual_sim-6255.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 12:20 (duhonja).
16 godina
moderator
Midrange mobitel kvalitetniji dual sim koji?
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice