Mid i low range mobitel

poruka: 9
|
čitano: 2.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mid i low range mobitel

Kupujem 2 mobitela, iz Tele2 ponude, i to u 2 cjenovna ranga:

do 600kn na bonove i oko 1500kn u pretplati.

Do 600kn sam našao ove modele: Samsung S5230, LG Cookie Fresh GS290, LG GM360 viewty snap, LG GT540 Optimus i SE W150 Yango.

Najviše mi se svidio po specifikacijama i izgledu samsungov model.

Ima li netko iskustva s ovim telefonima? najvažnija mi je kvaliteta, da ga ne vraćam drugi dan u servis...

U drugoj kategoriji su: Samsung S5830 Galaxy Ace, Nokia C6-00, SE x10 mini, te Samsung galaxy 3.

Ponovno mi se čini najboljim Samsung, model Galaxy Ace, no molio bih vas za mišljenje i savjet oko odabira.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mid i low range mobitel

A jel bi mogao za pretplatu na VIP? Sada imaju onu akciju da platiš samo pola cijene nekog paketa. Onda uzmeš npr. Galaxy S za 999kn,u tarifi Sve za mene 250,ali mjesečno plaćaš 125. Ili Motorolu Defy za 999kn u tarifi Sve za mene 150 i onda plaćaš 75kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mid i low range mobitel

uf, stvarno nije loše... ali nemaju za poslovne pretplatnike akciju. a to mi treba..

17 godina
Mid i low range mobitel

Od ovih gore navedenih (u prvom postu) najbolji ti je LG GT540 Optimus, bez daljnjeg

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hmm... cini se da su ga danas izbacili iz ponude. :(

16 godina
neaktivan
Mid i low range mobitel

Ako nema vise optimusa onda uzmi GM360, definitivno najbolji od ostalih sa spiska!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hvala! a u srednjoj klasi? je li netko imao samsung galaxy ace?

15 godina
neaktivan
Mid i low range mobitel

Xperia x8?

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

A jel bi mogao za pretplatu na VIP? Sada imaju onu akciju da platiš samo pola cijene nekog paketa. Onda uzmeš npr. Galaxy S za 999kn,u tarifi Sve za mene 250,ali mjesečno plaćaš 125. Ili Motorolu Defy za 999kn u tarifi Sve za mene 150 i onda plaćaš 75kn.

Akcija ne ukljucuje mobitele po tim povoljnijim cijenama. Moras platiti punu cijenu moba, znaci nekih 4500kn za Galaxy S.

"Promocija isključuje mogućnost kupnje mobilnih telefona po povoljnijim cijenama te se isti mogu kupiti po maloprodajnom cjeniku."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice