MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.267
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: MEIZU M2 Note
Koliko me pamcenje sluzi mx5:
- loš amoled, zuckasti tonovi
- puno tamniji ekran nego na m2
- cudan format videa ne podržava ga instagram, fb, whatsapp itd
- baterija upola losija nego m2
- 10gb memorije dostupno i nema microsd
13 godina
MEIZU M2 Note

Ali je osjetno življi ;) Touchid također lijepo radi kome je to bitno, a baterija nema puno razlike u odnosu na onu s M2 note koliko sam imao iskustva.

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

kolega, onda rade uzmi Xiaomi Redmi Note 2. mob ima isti cip, bolju bateriju i 3x jeftiniji

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Imao i njega :D Iskreno od svega mi je nekako bio najugodniji mx5, a ova druga dva su tu negdje... Cijenom više nisu toliko razlika i po meni bi prvi izbor bio mx5 unatoč tome što je i najskuplji, ali velikoj većini bit će sasvim dovoljan bilokoji od navedenih, jer su stvarno odlični sa svim svojim vrlinama i manama. Kvalitet im nije upitan i možda je na kraju više stvar ukusa koji će netko odabrati... Jedino nisam probao ovaj novi xiaomi redmi note 3 pro, koji bi po nekim testovima trebao biti novi bestbuy... ali ima vremena. :D Moj prigovor bi svima bila veličina, za koju bi volio da je ok 5.0 - 5.2'

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Radi li led notifikacija na Flyme 5.6.3.15?

0 0 hvala 0
14 godina
Radi.
Jeli netko instalirao flyme tools na beta 5?
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
Jel bilo problema sa instalacijom Xposed-a ? I koju su verziju stavio ?

0 0 hvala 0
14 godina
v80. Ima na xda forumu. instalacija s flash fire, 5 min posla.
Ima li itko problem na novoj beta verziji flyme 5 s facebook messengerom? Ne prikazuje mi "glave".
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
Evo baš instalirao flyme tools

0 0 hvala 0
9 godina
Najnovija 5 beta

0 0 hvala 0
14 godina
može link odakle si skinuo flymetools?
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina

0 0 hvala 0
9 godina
Ne treba flash fire za install xposed.
http://forum.flymeos.com/thread-2509-1-1.html

0 0 hvala 0
9 godina
Meni radi ok messenger

0 0 hvala 0
9 godina
Evo gore je današnji beta software zasad sve 5

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Imam M2 mini već neko vrijeme. Došao je s Merimobilesa sa Flyme OS 4.5.4.2U verzijom koja je imala puno kineskog smeća na sebi i mobitel nije fluidno radio. Uz upute iz

odradio sam root i stavio 4.5.3I. Sada radi puno bolje. Jedna stvar mi još nije jasna: koju aplikaciju skinuti za gašenje trenutno aktivnih aplikacija? Probao sam CCleaner, ali aplikacije ostanu i dalje aktivne što vidim kada povučem prstom od donjeg ruba ekrana. Tako se mogu gasiti jedna po jedna što je sporo. Imao sam prije Xiaomi redmi 1s s MIUI sustavom. Kod njega je na ekranu bila jedna ikonica na kojoj piše zazeće RAM-a i klikom na nju sve bi se aktivne a nezaključane aplikacije pogasile. Tražim to isto za Flyme OS

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Odi na Meizufans i skini najnoviji beta 5 test firmware "A" za M2 i uživaj. Izaberi clear data opciju. Poslije odradiš root i freezaš kineski bloatware sa Carantineapp i deinstaliraš ostalo smeće sa Titanium backupom a usput i backupiraš šta trebaš od bankinga na dalje. I da zaboravi četvorku jer je bez veze.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima ko info kada će službeno izaći 5-ica?

1 0 hvala 0
9 godina
Navodno uskoro, ali nema potrebe čekati jer beta radi odlično

1 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Nisam uzeo internacionalnu verziju kad sam kupovao mobitel, ali mi je u servisu naknadno ubaceno 4.5.4.2I. Da li je bolje sačekati službeni update ili ne bi trebalo biti problema ako sam ubacim tu betu verziju? Ne bih volio onesposobiti mobitel;) Skinuo sam ovu beta verziju https://meizufans.eu/forum/topic/4809/flyme-os-5-6-3-22-test-firmware-m2-note. Da li je to to ili? Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m2 note)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koju su verziju imao prije gogo? Te možeš li usporediti jednu i drugu. Šta si primjetii bolje kid bete? Kod mene je ova(vidi sliku) i zanima me kada bi stavio betu dali bi ostala ova "A" verzija?

0 0 hvala 0
9 godina
Imao sam zadnju stable "I" četvorku, a 5 test imaš i tako samo "A" verziju
9 godina
Nema svari koja nije poboljšana od izgleda do funkcionalnosti tako da nemoj puno dvojiti :)
9 godina
To skini i instaliraj sa clear data i peri buraz, no problem
9 godina
To je ta verzija, samo piči
14 godina
MEIZU M2 Note

Ako ti nije problem samo ukratko napisati kako instalirati da budem siguran 100% kako to ide. Ako imaš volje;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo i ja bih zamolio kao i mariclius, znači, koji fail skinem i odakle. I korak po korak. Do sada sam imao polovican uspjeh u fleshanju tako da nebi da zabrljam.
I još nesto, fali mobitel mora biti rootan kad to radim. Jer meni mozda to predstavlja problem jer ga nemogu rootati na ovaj "meizu" nacin tako da se registriram na meizu stranicu jer sam mob kupio od frenda i na kad zelim ja regu napraviti izbacuje mi da je ovaj mob vec regan. Naravno frend je zaboravio svoju lozinku.

1 0 hvala 0
9 godina
Reci frendu da napravi password recovery jer ti to treba za root za početak

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A jel bih mogao rootati sa kingo rootom?
9 godina
Skineš software i pokreneš update.zip sa opcijom clear data i pričekaš da odradi. Spoji punjač za svaki slučaj i to je sve :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice