- loš amoled, zuckasti tonovi
- puno tamniji ekran nego na m2
- cudan format videa ne podržava ga instagram, fb, whatsapp itd
- baterija upola losija nego m2
- 10gb memorije dostupno i nema microsd
Ali je osjetno življi ;) Touchid također lijepo radi kome je to bitno, a baterija nema puno razlike u odnosu na onu s M2 note koliko sam imao iskustva.
kolega, onda rade uzmi Xiaomi Redmi Note 2. mob ima isti cip, bolju bateriju i 3x jeftiniji
Imao i njega :D Iskreno od svega mi je nekako bio najugodniji mx5, a ova druga dva su tu negdje... Cijenom više nisu toliko razlika i po meni bi prvi izbor bio mx5 unatoč tome što je i najskuplji, ali velikoj većini bit će sasvim dovoljan bilokoji od navedenih, jer su stvarno odlični sa svim svojim vrlinama i manama. Kvalitet im nije upitan i možda je na kraju više stvar ukusa koji će netko odabrati... Jedino nisam probao ovaj novi xiaomi redmi note 3 pro, koji bi po nekim testovima trebao biti novi bestbuy... ali ima vremena. :D Moj prigovor bi svima bila veličina, za koju bi volio da je ok 5.0 - 5.2'
Radi li led notifikacija na Flyme 5.6.3.15?
Imam M2 mini već neko vrijeme. Došao je s Merimobilesa sa Flyme OS 4.5.4.2U verzijom koja je imala puno kineskog smeća na sebi i mobitel nije fluidno radio. Uz upute iz
odradio sam root i stavio 4.5.3I. Sada radi puno bolje. Jedna stvar mi još nije jasna: koju aplikaciju skinuti za gašenje trenutno aktivnih aplikacija? Probao sam CCleaner, ali aplikacije ostanu i dalje aktivne što vidim kada povučem prstom od donjeg ruba ekrana. Tako se mogu gasiti jedna po jedna što je sporo. Imao sam prije Xiaomi redmi 1s s MIUI sustavom. Kod njega je na ekranu bila jedna ikonica na kojoj piše zazeće RAM-a i klikom na nju sve bi se aktivne a nezaključane aplikacije pogasile. Tražim to isto za Flyme OSNisam uzeo internacionalnu verziju kad sam kupovao mobitel, ali mi je u servisu naknadno ubaceno 4.5.4.2I. Da li je bolje sačekati službeni update ili ne bi trebalo biti problema ako sam ubacim tu betu verziju? Ne bih volio onesposobiti mobitel;) Skinuo sam ovu beta verziju https://meizufans.eu/forum/topic/4809/flyme-os-5-6-3-22-test-firmware-m2-note. Da li je to to ili? Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m2 note)?
Ako ti nije problem samo ukratko napisati kako instalirati da budem siguran 100% kako to ide. Ako imaš volje;)