MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.384
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
delta-hawk kaže...

Kad registriras Flyme account mozes rootat mob i pobrisat aplikacije, ali ono sto je bitno na toj A verziji je

da neke od tih aplikacija su usko vezane za sami rad sistema.

I brisanjem istih ti osakatis sam sistem jer onda sistem gubi neke od svojih funkcionalnosti.

I to bar po onom sto sam citao, nece da ti radi alarm, notifikacije ne dolaze, nekad se aplikacije gase same od sebe i slicno.

Zato osim ako si bas siguran da znas sta radis nemoj brisat nista jer mogo bi si sjebat sistem.

Inace daj malo utiske i komentare o mobitelu jer i ja se mislim isplati li ga se kupit.

Kakav je OS, jel brz. Ima li stekanja, kakva je kamera.

Jel se tesko priviknut na njega nakon obicnog androida i tako slicne stvari.

Daj malu recenziju

Evo čim dođem doma s posla napišem neke opširnije dojmove. Ali za sada, jako brz telefon, super slike, krasno izgleda (gray vezija), lagan, a kaj se OS-a tiče, treba ti par minuta iskreno.

Ipak onda ostavljam ove kineske aplikacije, lagano ih bubnem u folder i negdje u kut, ne smetaju toliko.

11 godina
neaktivan
HAL kaže...
delta-hawk kaže...

Kad registriras Flyme account mozes rootat mob i pobrisat aplikacije, ali ono sto je bitno na toj A verziji je

da neke od tih aplikacija su usko vezane za sami rad sistema.

I brisanjem istih ti osakatis sam sistem jer onda sistem gubi neke od svojih funkcionalnosti.

I to bar po onom sto sam citao, nece da ti radi alarm, notifikacije ne dolaze, nekad se aplikacije gase same od sebe i slicno.

Zato osim ako si bas siguran da znas sta radis nemoj brisat nista jer mogo bi si sjebat sistem.

Inace daj malo utiske i komentare o mobitelu jer i ja se mislim isplati li ga se kupit.

Kakav je OS, jel brz. Ima li stekanja, kakva je kamera.

Jel se tesko priviknut na njega nakon obicnog androida i tako slicne stvari.

Daj malu recenziju

Evo čim dođem doma s posla napišem neke opširnije dojmove. Ali za sada, jako brz telefon, super slike, krasno izgleda (gray vezija), lagan, a kaj se OS-a tiče, treba ti par minuta iskreno.

Ipak onda ostavljam ove kineske aplikacije, lagano ih bubnem u folder i negdje u kut, ne smetaju toliko.

ako nije tajna ..gdje i pošto?hvala

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Online ti dodje oko 120 dolara plus dostava, neki nude i besplatnu dostavu.

Dok ako ces kupovati u Hrvatskoj oko 1200 kuna ti dodje.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

smijem znati gdje?hvala

14 godina
Ako se aplikacija nudi za deinstal, onda se može. Ako se ne pojavi meni za deinstal, vjerovatno je sistemska i bolje je nekud pospremiti
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
espltd kaže...
delta-hawk kaže...

smijem znati gdje?hvala

Giztop, Everbuying, Aliexpres i slicne online stranice.

U Hrvatskoj imas Wow-shop, Mobis, Neutrinomobile i mnoge druge.

Samo pogledaj na google imas gomilu stranica.

17 godina
neaktivan
Kao što sam obecao, kratak review kojeg pišem sa novog Miezu-a ;)

1. Izgled i generalni osjećaj - jako lijep smartphone, 5.5 ekran ga naravno čini velikim, ali stvarno izgleda dobro i s obzirom da nema debele linije oko ekrana to mu dodaje na atraktivnosti. Uzeo sam sivu boju koja je stvarno OK. Materijali su dobri, iako se vide otisci prstiju na poleđini. I mob je ultra lagan, što mi je veliki plus.

2. Osjećaj u radu - radi brzo i bez štucanja, OS je malo čudan, ali za navikavanje je meni trajalo doslovno nekih 5 minuta. Ima nekih desetak kineskih aplikacija koje se ne mogu izbrisati, ali sam ih strpao u folder, pa ne smetaju. Kamera za tu lovu je odlična, čak i u uvjetima lošeg
svijetla. Update OS zahtijeva par minuta googlanja, ali ide dosta glatko.

Minusi za sada - kada se primi poruka, nema nikakvog znaka ili broja iznad same ikone za poruke. Materijal na koji se jako primaju otisci prstiju. Kineske aplikacije.

Koristim mob doslovno par sati, pa još nisam mjerodavan za davanje neke konačne ocjene, ali sam za sada jako zadovoljan.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Napraviš root i obrišes sve kineske aplikacije koje ti ne trebaju. Svima koji koriste note i običnu verziju preporučio bih kaljeno staklo za ekran ili foliju jer meni se nakon par dana pojavila crtica na ekranu a stvarno pazim na mob.
17 godina
neaktivan
Primjecen još jedan bug ili možda tehnička greška na mobu; na rubovima ekrana (gdje se nalaze slova P i Q) ne prima najbolje na touch, dakle moram gađati ili sredinu ta dva slova ili čak malo ulijevo da bi primilo.

Da li je netko ovo primijetio do sada ili da reklamiram mob?

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
espltd kaže...
delta-hawk kaže...

smijem znati gdje?hvala

meizu m2 note nigdje nije ispod 200$. da nije riječ o meizu2??

17 godina
neaktivan
Ja sam svoj platio preko wowshopa-a 1500 kN, stigao je za 2 dana.
9 godina
neaktivan
espltd kaže...
espltd kaže...
delta-hawk kaže...

smijem znati gdje?hvala

meizu m2 note nigdje nije ispod 200$. da nije riječ o meizu2??

Ja sam o Meizu M2 i govorio, jer to je uredjaj koji mene interesira. Izvini ako se nismo razumjeli jer mislio sam da i ti pitas za Meizu M2.

9 godina
neaktivan
Kako nije ispod 200$. Na aliexpressu je internacionalni model 146$+21$ DHL

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hvala!!

9 godina
neaktivan
Trenutačno verzija mi je 4.5.4.2A, da li se može instalirati I verzija, i kako. Dali kod vas se kontakti sporo otvaraju. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretpostavljam da treba napraviti root.

Ja sam stavio novu BETA verziju i radi super.. Preporučam da odeš na www.meizufans.eu, ima zanimljivih stvari.
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Kupio sam Meizu M2 mini, i generalno sam zadovoljan, pogotovo kad shvatiš koliko je jeftin telefon. Međutim, danas sam uzeo snimati psa koji skače (znači brzi "objekat" koji se stalno kreće i mjenja poziciju) i primjetio da kamera na sekundu zaštopa. E sad zanima me da li štopa zbog "slabosti"ili štopa zbog fokusiranja kamere (šta znam, jeftinije sočivo pa sporije fokusira)?

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Da vas pitam jel imate problem sa notifikacijama,jer koliko sam uspio guglanjem otkrit problem je sa 4.5.4 verzijom Flyme-a a za sad jedino rješenje rollback na 4.5.3 verziju ,navečer isprobam pa javim ak nekoga zanima.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Imas security app na Meizu i u njoj dopustis aplikacijama da rade u pozadini i koliko sam citao to rijesi problem.

Moj ti je savjet procitaj cijelu temu ovdje o Meizu i procitaj cijelu temu o Meizu na forum.hr, vjerujem da ce ti mnogo toga onda biti jasnije.

I citaj recenzije o Meizu M2 i to ce ti pomoci dosta.

0 1 hvala 0
13 godina
delta-hawk kaže...

Imas security app na Meizu i u njoj dopustis aplikacijama da rade u pozadini i koliko sam citao to rijesi problem.

Moj ti je savjet procitaj cijelu temu ovdje o Meizu i procitaj cijelu temu o Meizu na forum.hr, vjerujem da ce ti mnogo toga onda biti jasnije.

I citaj recenzije o Meizu M2 i to ce ti pomoci dosta.

Ne riješi,u tome je istvar.

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Onda citaj temu na forum.hr imas u njoj cak i ime neke aplikacije sa google play koju skines i ona ti sama radi refresh tih notifikacija.

I meni su te notifikacije problem, zato ga jos i nisam kupio ali u uzem mi je izboru.

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Gle ja razmem da želiš istražit prije nego potrošiš lovu i mislim da je to dosta pametno,al nisi dao niti jedan konkretan odgovor da je od konkretne pomoći.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Kako nisam, cijela tema na forum.hr http://www.forum.hr/showthread.php?t=895383

ti je odgovor koji trazis i cijela ova tema ti je odgovor koji trazis.

Samo googlaj, ja ti pomazem i govorim ti ono sto ja znam o ovom mobitelu i gdje sam to procitao sto ja znam.

Sad do tebe je hoces li ti to citati ili neces.

I zadnje sto sam procitao o Meizu, sto bi i ti znao da hoces poslusati moj savjet i procitati ono sto ti ja predlazem je da je na verziji 4.5.4I vecina tih problema rijesena.

I kako mozes reci da ti netko nece da pomogne, kad ti ne zelis slusati uopce tko ti sta govori.

Jer uvjek se sve vrti oko istih pitanja i istih odgovora koji su vec dosta puta svi odgovoreni, ali vecini je lijeno citati.

Lakse im je upasti ko padobranci i ocekivati pomoc a kad netko ne zeli da daje tisuciti odgovor na isto pitanje onda ga se napada da ne zeli pomoci.

Toliko od mene i ako jos ista budes trebao nakon sto procitas ono sto sam ti preporucio slobodno se opet obrati ovdje i rado cemo ti pomoci.

Ali ja mislim da kad procitas ovo sve sto sam ti preporucio naci ces odgovor na svoj problem rijesen jedno XY puta vec i naci ces jos dosta toga odgovoreno i rijeseno

za ubuduce da znas ako i tebi se pojavi takav problem.

Prijatno i uzivaj u citanju.

0 0 hvala 0
13 godina
delta-hawk kaže...

I zadnje sto sam procitao o Meizu, sto bi i ti znao da hoces poslusati moj savjet i procitati ono sto ti ja predlazem je da je na verziji 4.5.4I vecina tih problema rijesena.

Si siguran?Ti to iz iskustva i prve ruke ili rekla-kazala?

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ja to iz iskustva ljudi koji ga koriste i postova koje sam citao o Meizu M2 koje su oni pisali a ja citao u protekla 2 mjeseca.

A koje sam citao ovdje na bugu i na forum.hr i jos desetak stranih foruma.

Ja osobno kao sto sam vec naveo nemam Meizu M2 ali mi je svakako u uzem izboru, ali zbog tih notifikacija se premisljam.

Mislim se izmedju njega i Xiaomi Redmi 3

0 0 hvala 0
9 godina
Kupio sam M 2 note sa 4.5.3I softwerom i onako na prvu sve radi dok nije počeo problem sa Google kontaktima. Mob rootan, sve podešeno po uputama s foruma, super su i bla, tu i tamo poneki bug ali nije to to. Kontakti se počeli gubiti a nekih nije ni bilo. Instalirao najnoviji stable rom 4.5.4.2I direktno iz Sistema i sad radi fenomenalno.
Sve aplikacije rade fluidno, notifikacije trenutno dolaze na viber, whatsapp, gmail, sms, facebuk rula, mzaba-ps, rba bank, mpošta ma sve sve, titanium backup, dropbox, app karantine, chrome, 4G, 3G tele2, wifi odličan, baterija odlična i brzo se puni, fotić tak tak ali imam mirrorlessa Olympus pa mi to nije toliko bitno. Zvuk u slušalicama vanjskim odličan. Display vrhunski tj vani je odličan na suncu kao i u mrklom mraku ( meni bitna stavka da ne bliješti u mraku ). Jedina zamjerka je glasnoća zvuka prilikom poziva koja je pretiha iako sam podesio sve preko mtk engenerig tools-a amr za gsm i pod audio sve na max. Aki ima netko da je to riješio bio bih zahvalan. Inače svaka preporuka za mob. Možda još zamjerka na nedorađen Flyme Os, imaju tu programeri još dosta posla.

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Nezz što se događa sa tvojim zvučnikom ali moj nije tih. Čak mi nije do kraja ni pojačan...
9 godina
Nisam jedini koji se žali na pretih headset. Instalirao sam i viper4 android ali ne primjećujem neku bitnu razliku u glasnoći. Imao sam iPhone 4S,5,6 Samsung S1,S3 ali nije bilo s tom banalnom stvari problema.

0 0 hvala 0
9 godina
Poslije igranja sa viperom i mtk toolsima je recimo ok. Digao sam gain za 6db i max. output stavio na 0db na viperu u headset postavkama i naravno sve na max. u mtk eng. toolsima.

0 0 hvala 0
14 godina

Da li vam radi 0.facebook s flyme 5 beta na m2 note?

PROTIV
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 1:48 (turista).

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice