Imam veliki problem. Naime, stalno mi je nudjena opcija na mobitelu da ga azuriram i instaliram neki novi windows 8.1 haman, ili tako nesto, ne razumijem se bas u to. Ignorisao sam jedno vrijeme ali onda ipak instalirao. Od tad je mobitel u haosu, stalno mi izbacuje sa neta, restartuje ga, i sad mi se desilo da mi je displej izgleda otisao, dok sam bio na youtube jednostavno je ekran postao bijel sa tackama nekim po sebi. Nekako sam ugasio mob i upalio pa je bio normalan, ali ocigledno nesto nije uredu, bas od kad sam azurirao telefon. Nije mi jasno sta se desava. Kako vratiti stari windows ?? Molim neka mi neko pomogne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikako nemožeš vratit na wp8, eventualno hard reset napravit da probaš eliminirat te probleme. Ali time ti se gube svi podatci s mobitela tipa slika, kontakata, poruka, programa itd...
Nikako nemožeš vratit na wp8, eventualno hard reset napravit da probaš eliminirat te probleme. Ali time ti se gube svi podatci s mobitela tipa slika, kontakata, poruka, programa itd...
aa to bi stvarno volio izbjeci. Barem da kontakte sacuvam, ne da mi se ponovo kucati silne brojeve na mobitel
Pogledaj si na microsoftovom računu da li su ti spremljeni kontakti. Ako jesu, slobodno uradi hard reset i ponovo postavi taj microsoftov račun i imat ćeš ih nazad bez ponovnog kucanja
nemoj me držati 100%, al imenik bi trebao biti vezan uz email sa kojim si prijavljen na sam mobitel. znači kad napraviš hard reset i prijaviš se na mob sa starim mailom, brojevi bi se trebali skinuti na mob.
edit: prestigli me :)
btw, možeš si i u backup-u namjestiti da zapamti koje appove imaš instalirane, pa ti nakon hard reseta sam instalira appove i nadogradi ih.
ako ne uspiješ vratiti preko reseta, onda pogledaj za nokia recovery tool, program na kompu preko kojeg možeš poništiti updateove, ja sam to napravio kad sam bio u preview for developers programu, baterija je nenormalno curila na 520-ici.
Imam veliki problem. Naime, stalno mi je nudjena opcija na mobitelu da ga azuriram i instaliram neki novi windows 8.1 haman, ili tako nesto, ne razumijem se bas u to. Ignorisao sam jedno vrijeme ali onda ipak instalirao. Od tad je mobitel u haosu, stalno mi izbacuje sa neta, restartuje ga, i sad mi se desilo da mi je displej izgleda otisao, dok sam bio na youtube jednostavno je ekran postao bijel sa tackama nekim po sebi. Nekako sam ugasio mob i upalio pa je bio normalan, ali ocigledno nesto nije uredu, bas od kad sam azurirao telefon. Nije mi jasno sta se desava. Kako vratiti stari windows ?? Molim neka mi neko pomogne
uvijek nakon update-a napravi reset (ugasi pa opet upali telefon)... update ga zna zblesirati. a ako ti ni to ne riješi probleme onda uradi backup i u opcijama nađi about (po naški je "O"?) i tamo stisni hard reset. to će ti sve izbrisati sa mobitela i vratit ga na početne postavke ali imat ćeš i dalje 8.1 (samo friško instalirani). to bi ti trebalo riješit probleme
Hvala na odgovorima. Skank666 kaze da nakon sto uradim hard reset ponovo ce mobitel biti na verziji 8.1 frisko instaliranoj, ako je tako onda ne vidim veliki smisao da radim hard reset jer kad sam tek instalirao 8.1 problemi su poceli pa ce vjerovatno ponovo sve isto biti, a inace mi se ne svidja ta nova verzija, volio bi da vratim staru, ne sjecam se koja je bila, mislim windows 7.
Skank666 ti kaze da napravis reset jer ga je update mozda zblesirao.. Ako ti to ne zelis, poslusaj savjet kolege u prethodnom postu koji ti je rekao da mozes vratit na prethodnu verziju WP.. WP8! WP 7 nisi imao.
Ako se tko razumi u ovaj problem neka pise
Imam Nokiju Lumiju 610 , problem je taj da ne mogu iz Zune aplikacije prebaciti muziku na mobitel, svaki put kad iznova pokusam javlja mi ovo:
Cant sing in
This feature isint available in your region
To see if thete s more information abaut this
error , clic Web help.
Error code
COOD 1353
prije je sve moglo normalno da funkcionise dok sad nikako, ako tko ima rješenje neka objasni
velika hvala