LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 292.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
PC - stručnjak kaže...
To se jedino i vidi na ugasenom ekranu, ja svog u servis sam samo slao jer se je poceo gasit dok razgovaram, inace sam preeezadovoljan.

By the way, ako ne Mobis, koji servis preporučaš, zlu netrebalo... ?

13 godina
neaktivan
Ak od dva zla moras birat onda bolje agram, jer odma dobijes novi, mesc mi je S2 razje.. Tak da njih nevolim, europatrade za samsung, lg agram i sve 5.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Cjepidlacis, ja sam prije koji tjedan dobio novi i ima to, a imo je i stari, ima i od kolege, također novi, a i njegov stari isto je imo sve to. Tako da zbog tog u servis nisi trebo, a pogotovo ne u mesc, moli se Bogu da ga ne otvaraju jer ce ga uje...

Ma ne cjepidlačim, osobno mi to toliko ni ne smeta ali ako mogu dobiti novi uređaj koji nema ta dva problemčića onda ne vidim razlog da to ne napravim. Ne gledam u mob dok je ekran ugašen niti ga držim na uhu ako ne razgovaram ali eto, ne bih se bunio da toga nema. Nego, kako ste zadovoljni sa baterijom, koliki je SOT normalan za njega? Inače sam prezadovoljan s njim, iznenadio sam se kako fantastično izgleda uživo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 21:20 (ViperOne).
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ak od dva zla moras birat onda bolje agram, jer odma dobijes novi, mesc mi je S2 razje.. Tak da njih nevolim, europatrade za samsung, lg agram i sve 5.

OK. Thnx. Dal je dosta račun koji ima imei, il mora bit baš i garancija?

13 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
PC - stručnjak kaže...

OK. Thnx. Dal je dosta račun koji ima imei, il mora bit baš i garancija?

Ja sam slao s računom i garancijom, uvijek su me tražili i uz ovijereno jamstvo račun. Al nazoveš pa pitaš.

No ovako neče te dobit baš mobitel koji nema tih "grešaka", jer kažem i meni i kolegi su mijenjali mobitel, i oni što smo kupili su imali i ove što smo dobili imaju.

Ubiti čito sam negdje da je to greška na svim 16 GB modelima.

14 godina
neaktivan

dal neko zna kako dodati više onih prečaca u notification centru?

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Stigao je službeni update na 4.4

Uživajte: https://developers.google.com/android/nexus/images#occamkrt16o

Evo i par slika, launcher je stari...

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 23:14 (Kordy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ovo je njihov "službeni" download link i ima 3.99 RC2 za skinut i ovdje GAPPS 4.4 i 4.3 verzija. Ako netko ne želi sve googleove aplikacije na ovom linku možete skinuti "moddani" GAPPS

Jel itko može skinuti 3.99 RC2? Ili zapravo bilo što sa ovog goo.im-a? 

13 godina
neaktivan
Ja sam stavio sluzbeni 4.4, a sta rec za koji 4 sata cackanja, nema nist bas nest novo za nas, najvise mi zao sto ova traka i dalje crna, ali od sad custom romovi postaju dobri imaju nove drivere. Neznam jesu vec skuhali ali ako naprave cisti port s n5 s novom driverima to ce bit pun pogodat, ako hocu sve ko i na n5.
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Ja sam stavio sluzbeni 4.4, a sta rec za koji 4 sata cackanja, nema nist bas nest novo za nas, najvise mi zao sto ova traka i dalje crna, ali od sad custom romovi postaju dobri imaju nove drivere. Neznam jesu vec skuhali ali ako naprave cisti port s n5 s novom driverima to ce bit pun pogodat, ako hocu sve ko i na n5.

Instaliraj Nova launcher beta, ima transparentan homescreen

EDIT: evo N5 port s novim driverima :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 8:25 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Kako ide postupak instaliravanja? Preko kompa?

17 godina
odjavljen
schwarz3108 kaže...
Kordy kaže...

Nema još OTA tako da da, treba ti PC, adb itd

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
schwarz3108 kaže...
Kordy kaže...

možeš malo obasnit postupak jer još nikad nisam radio pa da naučim ;)

17 godina
odjavljen
schwarz3108 kaže...
Kordy kaže...
schwarz3108 kaže...
Kordy kaže...

možeš malo obasnit postupak jer još nikad nisam radio pa da naučim ;)

Ako to radiš prvi puta, postupak je dugačak tako da nema smisla da radim copy-paste. Sve piše ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 12:12 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Ma nije dugacak.... Samo u cmd koji se nalazi u mapi flashtool od android sdk upises flash-all.bat .... Naravno pod uvjetom da imas driver i da ti otkljucan bootloader :)
12 godina
neaktivan

jel mi netko moze reci,jel viidm da puno puno pisu o nexusima sa slabom baterijom.... Kako vam dura baterija? jel se ekran mora smanjit ono doslovno na 30% i pogasit sve moguce da bi bila normalna ili? postoje neke cake za instalirat ti neki romovi sta ti ja znam,ne kuzim se bas nes u to? imam priliku za kupit ga,pa trebam informaciju.. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni izdrzi cijeli dan, znaci od pola 7 ujutro kad ga skidam sa punjaca, nekih 1 h poziva sve skupa, i navecer oko 11 ide na punjac, stim da je cijelo vrijeme fejs upaljen i da tu i tamo surfam. I mailove citam.
16 godina
neaktivan

Evo napokon i 4.4 kod mene. Official build sa xda, sa nova launcher beta (prozirnost) i prebačeno na ART runtime, umjesto dalvika. Mobitel LETI. Nikad nisam imao ništa brže od Androida u rukama, stvarno je sve instantno, sve radi i napokon nema više vraćanja na 4.3, svaka preporuka! 

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Može ukratko objašnjenje što je to art? Čuo sam za to, ali nisam stigao proučiti.

Tutorial koji si slijedio za prebacivanje sa dalvika na art? Itd, slobodno podijeli {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
juwa kaže...

Može ukratko objašnjenje što je to art? Čuo sam za to, ali nisam stigao proučiti.

Tutorial koji si slijedio za prebacivanje sa dalvika na art? Itd, slobodno podijeli {#}

Dobio si link post iznad za detaljnije, a ukratko; Prebacuje se sa Dalvik runtime-a na ART odnosno Android Runtime. Sad ako ne znaš kako funkcionira Java i Android dosad malo je teže za objasniti, ali donekle se ukida virtual machine u kojem se izvodio bytecode od aplikacija, odnosno prevođenje aplikacije na strojni kod se izvodi pri instalaciji, a ne svakom pokretanju aplikacije. Zapravo je čudno što Google ne reklamira više ovu novost... (ili nije, jer je prosječnom korisniku bitnije čuti koliko ima tisuća nebitnih bodova u Antutu).

17 godina
SebaOS kaže...

Evo napokon i 4.4 kod mene. Official build sa xda, sa nova launcher beta (prozirnost) i prebačeno na ART runtime, umjesto dalvika. Mobitel LETI. Nikad nisam imao ništa brže od Androida u rukama, stvarno je sve instantno, sve radi i napokon nema više vraćanja na 4.3, svaka preporuka! 

Jel ti radi WhatsApp kada prebaciš na ART?

17 godina
odjavljen
steve90 kaže...
SebaOS kaže...

Jel ti radi WhatsApp kada prebaciš na ART?

Currently, ART does not support WhatsApp. Since ART is still in beta stage, WhatsApp will continue to run in Dalvik until Android has been fully converted to ART. A bug has been reported to Google regarding this issue. We apologize for any inconvenience this may have caused.

LG Google Nexus 4
16 godina
neaktivan

Ne radi ni Whatsapp ni Titanium backup, nažalost. 

0 0 hvala 1
17 godina

Nažalost, ne mogu bez te dvije aplikacije {#}

Jeste flashali novi radio i bootloader ili samo rom? Novi radio navodno poboljšava WiFi.

13 godina
neaktivan
Ja sam kompletno flasho dakle pokrenio skriptu koja dode kad skines 4.4 onu flash-all.bat i ima napretka po pitanja signala, u kuci mi je sad vip 3g skoro full prije se nesto gubio, a wifi ne primjetim neke promjene.
17 godina

Ma ja sam flashao .zip-ove iz recovery-ja zato što nemam komp trenutno u blizini pa sam morao sve posebno :D

17 godina
odjavljen

Ako vam fali transparentnost na lockscreen-u, imate ovdje mod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527525

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 13:42 (Kordy).

0 0 hvala 1
17 godina

Koju aplikaciju za vrijeme i koji browser koristiš? Baš mi je dobar taj widget {#}

17 godina
odjavljen
steve90 kaže...

Koju aplikaciju za vrijeme i koji browser koristiš? Baš mi je dobar taj widget {#}

Beautiful widgets i Habit browser.

LG Google Nexus 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice