LG KU990 Viewty

poruka: 36
|
čitano: 12.281
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG KU990 Viewty

Je l' ima tko ovaj mobitel, da ga je malo duže koristio? Kakva vam je općenita ocjena?  I jako važno - je li istina da ima problema sa baterijom koja prekratko traje?

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG KU990 Viewty

Nitko? :S

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: LG KU990 Viewty
asusdvd kaže...

Je l' ima tko ovaj mobitel, da ga je malo duže koristio? Kakva vam je općenita ocjena?  I jako važno - je li istina da ima problema sa baterijom koja prekratko traje?

a ima mi ga jedan prijatelj... kod njega je baterija ok traje 3-4 dana uz dosta korištenja... meni se na tom mobu ne sviđa touchscreen u kojeg treba malo vise "uprijeti" da bi reagirao... i neki put je stvarno spor, mob je stvarno dosta jeftin i za te pare mislim da se isplati...
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Ako misliš stavljati oko 500 slika učitavanje ce jakooo dugo trajati...kamera kao u sony ericssonu t630, jako loša valiteta slike(osim kada stavis "stabilizator slike" onda je malo bolja slika). razocaran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ako misliš stavljati oko 500 slika učitavanje ce jakooo dugo trajati...kamera kao u sony ericssonu t630, jako loša valiteta slike(osim kada stavis "stabilizator slike" onda je malo bolja slika). razocaran.

imaš ga pa znaš ili samo pričaš bezveze? sudeći prema usporedbi mislim da je ono drugo...
imam taj mobitel više od godinu dana i zadovoljan sam s njime. kamera je i više nego dobra. što se tiče prebacivanja slika, osobno imam čitač kartica pa je brzina učitavanja ovisna o brzini kartice. ali ni preko usb-a nisam primijetio neku veliku sporost, ali dobro. što se tiče baterije, uz intenzivno korištenje traje 2 dana. ako te zanima još bilo šta, pitaj Namigiva

16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

imam ga 9 mjeseci i nisam bas zadovoljan. ja sam mislo da ce biti super kamera ali kada sam slikao jednu sliku cudne su se crte pojavile jako tanke i ko da je slikano u 60-ima, mozda je neka greska ali sam jako razocaran s kamerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kamera je super...slike su bolje od nekih digitalaca...neznam kak vi mozete biti razocarani s kamerom..kad slikas nesmije ti se trest ruka onda jedino bude ruzna slika...sto se tice brzine imam oko 700 slika rezolucije 1600x1200 i ocita za kojih 3 sekunde...moze se cak igrat flash igre s kompa...a snimanje kamerom mi je najdraza stvar...snima u rezoluciji 640x480 slika je predobra! i ima mod 120fps takoder jako dobro..jos moram spomenut da se moze gledat divix..imam oko 3 filma divixa na mobu i jako je zanimljivo gledat preko moba..u nekom slucaju bolje neg na kompu =)..slusanje muzike je takoder dobro..sam su malo tihi zvucnici al s malo vise prckanja moze se pojacat zvuk.baterija traje 3-4 dana sto je razumljivo za takav mobitel s tolikim ekranom...touchscreen nije dobar kao Iphone al sta je tu je...za mene je dobro.ima jos puno detalja o mobu..al nestignem sad pisat moram ici ucit =)..sve u svemu mob je super za takvu cijenu...preporucavam =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 14:45 (dado16).
17 godina
LG KU990 Viewty

Imam ga, za sada zadovoljan. Natrpao ga sa puno slika, muzike i filmova, i nisam primjetio da je nešto usporio. Možda sekundu duže očitavam kada otvara folder od 200 slika, ali ništa značajno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

onda meni nes steka mob jer meni su slike ko da sam slikao s CIF kamerom. GROZOTA! onda cu ga poslati na servis pa cemo vidjeti. e jedno pitanje. do kolko moze memorijska biti kapaciteta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

2gb. Cijena 60kn.

16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Pozdrav svima.Evo nabavio sam ga neki dan i imam mali problemčić mislim nemojte me krivo shvatit mobitel je predobar a kamera je odlična...no ovako mob je korišten i imam mali problem ovako kad upalim bluetooth i sad me netko drugi s mobom pokušava naći ali nemože jer me nevidi i da vidljiv svima je uljučeno nije na skriven ali problem je u tome kaj kad ja želim pronaći nekog drugog s bluetoothom samo piše traženje i tak satima samo traži i traži i onda prekinem jer mi se nakon par sati ne da više čekat.Pa ako netko zna u čemu je problem bilo bio bih mu jako zahvalan.I da još jedno pitanje...lik od kojeg sam uzeo taj mob dao mi je garanciju ali nema računa niti kaj drugo samo je garancija i ne piše gdje je kupljen pa da li mi je dovoljna samo garancija ili trebam imati i račun...i još gdje imaju ti servisi lg-a?ako nije problem da mi javite čim prije...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

onda meni nes steka mob jer meni su slike ko da sam slikao s CIF kamerom. GROZOTA! onda cu ga poslati na servis pa cemo vidjeti. e jedno pitanje. do kolko moze memorijska biti kapaciteta?

memorijska moze biti do 8gb
16 godina
protjeran

do 8gb vjerojatno

16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

ne nego do 2Gb... tako meni pise u uputstvima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

tak malo???

16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

da.... znam... glupost....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gle..do 8gb moze sto posto..ja imam od 8gb sam ako hoces da ti radi moras napunit karticu do 6gb i onda ce ti prihvatit full 8gb =)
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

ja imam od 4gb i ne radi mi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Ima ga moj frend....Mob je jako lijep, ali touchscreen za mene preloše reagira, treba dosta jako pritisnuti

-također taj frend ima i karticu od 4GB, iako kao samo 2GB podržava, i sa 4 gige pune mobitel je jaaako spor,. treba po desetak sekundi da otvori neki folder ili fotografiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda je moj mob neki izuzetak... Meni ne otvara ništa duže od sekundu do dvije maximalno....

16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

evo!!! upravo crkla kamera!!! ja nemogu vjerovati!!! ovo je jedan od najlosijih mobitela koje sam ja imao!!!

mozda mi netko moze pomoci. kada pritosnem tipku pojavi se ucitavanje i onda se zablokira i ne reagira uopce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...

kamera je super...slike su bolje od nekih digitalaca...neznam kak vi mozete biti razocarani s kamerom..kad slikas nesmije ti se trest ruka onda jedino bude ruzna slika...sto se tice brzine imam oko 700 slika rezolucije 1600x1200 i ocita za kojih 3 sekunde...moze se cak igrat flash igre s kompa...a snimanje kamerom mi je najdraza stvar...snima u rezoluciji 640x480 slika je predobra! i ima mod 120fps takoder jako dobro..jos moram spomenut da se moze gledat divix..imam oko 3 filma divixa na mobu i jako je zanimljivo gledat preko moba..u nekom slucaju bolje neg na kompu =)..slusanje muzike je takoder dobro..sam su malo tihi zvucnici al s malo vise prckanja moze se pojacat zvuk.baterija traje 3-4 dana sto je razumljivo za takav mobitel s tolikim ekranom...touchscreen nije dobar kao Iphone al sta je tu je...za mene je dobro.ima jos puno detalja o mobu..al nestignem sad pisat moram ici ucit =)..sve u svemu mob je super za takvu cijenu...preporucavam =)

moze se cak igrat flash igre s kompa??? si ti siguran???
16 godina
sto posto sam siguran...samo moras malo haknuti mob =) =)...i kako ti mogla crknut kamera..haaha...mora da si nest dirao...taj problem sam vec vidio...pogledaj na http://www.mygreatphone.com/forum/lg-ku990/...tu ces naci rijesenje za tvoj problem s kamerom...
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

poslao mobitel na popravak i stiže za... 45 DANA!!!!!! 45 DANA!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ti imaš stvarno problema, ali ne samo sa mobitelom već i prekomjerenom upotrebom uskličnika Belji se

Čuj ti spadaš u onu grupu ljudi koji jednostavno nemaju sreće. Uvijek se pojavi netko kome mob jednostavno ne radi.

Ako je mob novi i već su ti ga poslali na popravak, traži novi. Naravno u slučaju ako neš nisi sam "sredio" da ne radi.

16 godina
neaktivan
Sramim sePICART kaže...

Ti imaš stvarno problema, ali ne samo sa mobitelom već i prekomjerenom upotrebom uskličnika Belji se

Čuj ti spadaš u onu grupu ljudi koji jednostavno nemaju sreće. Uvijek se pojavi netko kome mob jednostavno ne radi.

Ako je mob novi i već su ti ga poslali na popravak, traži novi. Naravno u slučaju ako neš nisi sam "sredio" da ne radi.

ma mob je star 9mjeseci... i istina je, nemam sreće, imao sam nekoliko mobitela (sony ericsson w760, w910, k800, nokia 6131...itd.) i sa svima sam imao problemaSramim se
uglavnom... ja s nicime nemam srece...heh
16 godina
neaktivan
E buraz, meni je sve radilo dok su ti mobiteli bili kod mene, i sada rade...
Iako jest, što jest, Viewty nije nešto, bolji je Cookie, sigurno...
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

evo nakon 35dana cekanja mobitel dosao sa servisa i sve fenomenalno radi! Touch, kamera, brzina SVE!!!

Intel core duo e6550 2.4ghz MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN 3Gb ram HDD Seagate 500 GB 16MB HDD Seagate 80 GB 16MB XFX ATI RADEON HD4850 512MB DDR3 XXX Chieftec 550W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

mislim mobitel je dobar .. ali mobitelu koji ima ts, 5mpx kamera nije oprostivo to sto nema wlan.. 

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
jbg...steta sta nema wlan...xD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice