Eto zanima me vase misljenje o ovom mobitelu..nisam nasao niti jednu temu o njemu, razmisljam se uzeti novi mobitel netrazim nesto pretjerano zanimljiva mi je njegova tipkovnica ali sam cuo da je slaba kamera,spor meni ... sad zanima me vase misljenje, da li ga ima tko? ima neko kakva iskustva s njim? hvala na svim odgovorima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump! itko?
ja skam kupila LG GW300 prije par mjeseci.
tipkovnica je super (ako imaš dovoljno male prstiće da tipkaš po njoj)
ali kad se izvježbaš. poruke lete :)))
ekran je dosta širok.
meni uopće nije prespor, ali je "siromašan".
kamera je bezveze (ali to meni nije bilo ni važno obzirom sve što želim slikm fotićem)....
uzeo sam ga i ja prije par dana i nije spor kako ljudi govore ali ima problema :)
sto se tice Facebook aplikacije - neradi! baca mi gresku kao nemoguce izvrsiti prijavu tako nesto..imas li ti takvih problema?
danas se ugasio odjednom dok sam bio na internetu
i kad sam na internetu cesto me izbaci i kaze premalo memorije.. da li se pojavljuju kod tebe isti problemi?
Moj LG je nakon 3 mjeseca života KREPAO neki dan!!!
Ugasila ga, upalila dva puta i krepao je.
Sad kad sam ga već odnjela na servis (pretpostvljam da će ili staviti novi softver ili mi dati novi uređaj) pitat ću što je s tom FB aplikacijom.
Problem mi je isti, kao nemoguće je izvršiti prijavu.
Probala sam ga priključiti na net i kao u pozadini se probati ulogirati na FB preko te aplikacije i kaže da je premalo memorije, kao i tebi.
Obavijestim te što će mi reći u servisu u vezi toga.
Sve me strah da jednog dana ne kupim neki lg televizor pa da ne krepa kad ga ugasim i upalim zaredom :p
hvala na odgovorima, nadam se da ce ti riejsiti taj problem u vezi mobitela, meni je pomalo zao sto sam ga uzeo ali sta je tu je :) da i ako uspijes pitaj u vezi te fb aplikacije stvarno me zanima sto je s tim :)
za svaki slucaj nemoj uzimati lg tv :P
Hej, evo podigla sam mobitel sa servisa...
stavili su mi novi softvare...
Što se tiče fejsa i dalje je bio isti problem: "nije moguće dovršiti prijavu"
Nakon što sam se sat vremeno živčano i mahnito pokušavala ulogirati i odlučila da ću ga baciti sa 11.kata u 3p.m.
otkrila sam rješenje :)
evo ti ukratko upute:
Igre i aplikacije > Postavke > Profili > Naslov profila (upišeš Tele2), Internet profil (odabereš Tele2 WAP)
i to je to...
i onda se odeš ulogirati i uspjet ćeš :)
(***ako imaš t mobile, vip il neku drugu mrežu onda samo tu drugu mrežu upišeš ili odabereš, pod uvjetom da imaš postavke za internet za tu mrežu)...
SRETNO :)))
help :(