Kupnja N97 u VIP-a

poruka: 21
|
čitano: 3.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

Pozdrav...evo vidim da se u VIP-a može kupiti Nokia N97 u kompletu 200 po cijeni od 1149 kn uz trajanje ugovora na 2 godine pa mi se to čini poprilično isplativom kupnjom. S obzirom da nisam nešto strašno upućen u tržište mobitela, zanima me što vi mislite, ima li šta bolje za te novce? Unaprijed hvalaNamigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kupnja N97 u VIP-a
macho_st kaže...

Pozdrav...evo vidim da se u VIP-a može kupiti Nokia N97 u kompletu 200 po cijeni od 1149 kn uz trajanje ugovora na 2 godine pa mi se to čini poprilično isplativom kupnjom. S obzirom da nisam nešto strašno upućen u tržište mobitela, zanima me što vi mislite, ima li šta bolje za te novce? Unaprijed hvalaNamigiva.

ne

ak jos razmisljas imas za te pare SE x2 i SE satio

jogurt nema kičmu
17 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

Kao što je danfa123 rekao - NE. Ako već želiš Symbian radije idi na SE Satio ili Samsung OmniaHD. Hardverski su puno jači od N97-ice, a samim time i ugodniji za koristiti.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma dobro, vjerujem da su to bolji mobiteli, ali SE Satio u istom kompletu dođe 2599 kn što je duplo i još nešto kuna više, a ja sam pitao ima li nešto bolje za otprilike istu cijenu...

16 godina
neaktivan

Da, možda sam zaboravio naglasiti da produžujem ugovor u VIP-a tako da u obzir dolaze mobiteli koji se mogu uzeti kod njih, sorry za to...

15 godina
protjeran
macho_st kaže...

Da, možda sam zaboravio naglasiti da produžujem ugovor u VIP-a tako da u obzir dolaze mobiteli koji se mogu uzeti kod njih, sorry za to...

a n97 je jeftinija al jednako kvalitetna kao satio al on je noviji pa i skuplji

ja bi radije sato nego n97

jogurt nema kičmu
15 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

Sad sam pogledao cijene i da... N97 je stvarno puno povoljnija od ostalih iako bi ja više išao na HTC HD2 ili Hero.. 

Ali možeš razmisliti i o Samsungu i7500 (Galaxy).. bolje ti je Android uzeti, cijena je mislim oko 1700 kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidiš, vidiš, nisam uopće razmišljao o Galaxiju,a cijena mu je čak i nešto niža u kompletu 200. Ali u čemu je kvaka sa ovim symbianom u N97, što ne valja s njim i zbog čega je android bolji (malo sam znatiželjanOsmijeh)?

16 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

slobodno uzmi n97 nema sanse da se pokajes...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

Ako si mlad mislim da će ti više odgovarati Android OS, po meni je je moderniji i ugodniji za rad nego Symbian. Malo odi na Youtube pa pogledaj kak sve to izgleda ili najbolje ako možeš da odeš u Vip centar pa isprobaš i N97 i Galaxy pa ćeš se tako najbolje odlučiti.

Meni je najveća prednost Samsunga upravo u OS-u i u tome što Galaxy ima Amoled capacitive touchscreen.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa s obzirom da Galaxy nisam razmatrao kao kupovinu, mislim da ću otići do VIP-a da vidim kako to sve izgleda. Iako, čitajući testove po netu, čini mi se da stevan ima pravo jer izgleda da je najveća zamjerka N97 bila ta što je na početku bila preskupa za ono što nudi...

16 godina
neaktivan
macho_st kaže...

Pa s obzirom da Galaxy nisam razmatrao kao kupovinu, mislim da ću otići do VIP-a da vidim kako to sve izgleda. Iako, čitajući testove po netu, čini mi se da stevan ima pravo jer izgleda da je najveća zamjerka N97 bila ta što je na početku bila preskupa za ono što nudi...

a sa tom pretplatom u vipu,ona te dodje najjeftinije....i galaxy je skuplji,a ja mislim da on nije bolji od nokije(jeste da ima android,ali to je jedan od prvih mobova sa androidom tako da....)

15 godina
protjeran
Kupnja N97 u VIP-a

ja ti ne preporucujem galaxy i opcenito samsunge

jogurt nema kičmu

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bio u VIP-a i nije me Galaxy oduševio,a i skuplji je od N97, doduše ne nešto strašno. Izgleda da onda uzimama NokiuNamigiva.

17 godina
neaktivan

evo ja uzeo nedavno htv hd 2 i .......koma..........win na mobu.......strava

sada uzeo n 97,iako do sada samo sam pljuvao po nokii i moram priznati da me je oduševila

pozdrav

tateK
16 godina
neaktivan
tatek kaže...

evo ja uzeo nedavno htv hd 2 i .......koma..........win na mobu.......strava

sada uzeo n 97,iako do sada samo sam pljuvao po nokii i moram priznati da me je oduševila

pozdrav

opci dojam,sta ti bolje lezi hd2 ili n97?

15 godina
protjeran
Kupnja N97 u VIP-a

ev ima tema i za mene odlučio sam koji ću telefon a to je definitivno Nokia N97 pa me sad zanima dali t mobile prodaje tu nokiu ali ne na pretplatu već samo da kupim pa imam ili VIP ako prodaje samo mi je važno da je u novoj gradišci, i još jedno pitanje ako ja kupim nokiu n97 u vipu ili t mobile-u da li će se telefon moći dekodirati tj da koristim na njemu drugu karticu npr od mtela ili bh telecoma pošto nisam iz hrvastke a kad bih kupio kod vas dobio bi del povrat pdv-a od 22% znači negdje oko 100evra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

Evo da se javim...N97 je kupljena, izašla me je uz komplet 200 i produljenje ugovora na 2 godine 1149 kuna što je mislim  stvarno jeftino za takav mobitel bez obzira na mane koje mu spominju,a koje ja iskreno još nisam nešto zapazioOsmijeh. Doduše, nisam ni nekakav zahtjevni korisnik...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lg gs500

Meni istjece 2-gododisnji ugovor s VIP-om krajem 9. mjeseca.Ako ga mislim produljit na jos 2 godine hocu li dobiti popust na mob,mogu li ga produljiti 3mj ili 1mj prije kako se govori i hocu li si sam moci izabrati mob jer ja bi si uzeo LG GS500 za 300kn kako pise na njihovoj sluzbenoj stranici.Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja N97 u VIP-a

meh nemoj kupovati n97,ne da je los mob al je bezveze skup,kupi rade SE x2.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice