KP502 problem!!

poruka: 7
|
čitano: 1.687
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
KP502 problem!!

E ovako, imam KP502 cookie, na kojem imam problem sa zaslonom, naime, zaslon mi nije kalibriran, i kad hocu pokrenuti npr meni, moram stisnuti negdje na sredini ekrana kako bi se otvorio meni koji je skroz dolje u desnom kutu, i tako skoro sve ostalo, probao sam kalibrirati, ali jednostvano ne mogu pogoditi one tocke koje trebam pritisinuti...probao sam i tvornicki reset, nadajuci se da ce to rijesit, al nista, sve se zbrisalo, ostao isti problem, jel itko imao takav problem??, i kako se moze rijesiti?...jer ovako ga ne mogu ni prodati, ni korisiti....:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: KP502 problem!!

Jesi probao ovaj tvornicki reset iz ovog izbornika: 1809#*502#

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

hmm, daj mi reci, kad unesem te brojeve, hoce mi se odmah resetirati ili?, jer nisam uradio sad ni jedan backup, al i zar resetiranje nije jedno te isto, resetirao ga ovako ili onako, isto se dogodi?

16 godina
odjavljen

ne, ti brojevi će otvoriti servisni izbornik. Kada tamo odabereš factory reset, mob će se resetirati i izgubit ćeš SVE sa njega (slike, muzika, kontakti).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

evo jedva sam uspio utipkati brojeve, al ne pojavi se nista, samo stoje.....:/ jel znas mozda drugi nacin osim tog tvornickog reseta?

16 godina
odjavljen

Ne znam niti jedan drugi način ali probaj sa 1809#*500# i 1809#*501# . Možda uspije -.-

BTW, moraš utipkati iz prve, bez brisanja znakova. Ako pogriješiš, moraš sve ispočetka.

15 godina
neaktivan

cudno, 1809#*500# radi, i kad udem i pogledam softver pise KP502AT-00-V10b-219-10-MAR-12-2009, prima kod koji po logici trebao biti za model KP500, a ispise ovo....hmm, budem probao mozda ima update neki, mozda je greska do softvera, u svakom slucaju hvala...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice