E ovako, imam KP502 cookie, na kojem imam problem sa zaslonom, naime, zaslon mi nije kalibriran, i kad hocu pokrenuti npr meni, moram stisnuti negdje na sredini ekrana kako bi se otvorio meni koji je skroz dolje u desnom kutu, i tako skoro sve ostalo, probao sam kalibrirati, ali jednostvano ne mogu pogoditi one tocke koje trebam pritisinuti...probao sam i tvornicki reset, nadajuci se da ce to rijesit, al nista, sve se zbrisalo, ostao isti problem, jel itko imao takav problem??, i kako se moze rijesiti?...jer ovako ga ne mogu ni prodati, ni korisiti....:/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao ovaj tvornicki reset iz ovog izbornika: 1809#*502#
hmm, daj mi reci, kad unesem te brojeve, hoce mi se odmah resetirati ili?, jer nisam uradio sad ni jedan backup, al i zar resetiranje nije jedno te isto, resetirao ga ovako ili onako, isto se dogodi?
ne, ti brojevi će otvoriti servisni izbornik. Kada tamo odabereš factory reset, mob će se resetirati i izgubit ćeš SVE sa njega (slike, muzika, kontakti).
evo jedva sam uspio utipkati brojeve, al ne pojavi se nista, samo stoje.....:/ jel znas mozda drugi nacin osim tog tvornickog reseta?
Ne znam niti jedan drugi način ali probaj sa 1809#*500# i 1809#*501# . Možda uspije -.-
BTW, moraš utipkati iz prve, bez brisanja znakova. Ako pogriješiš, moraš sve ispočetka.
cudno, 1809#*500# radi, i kad udem i pogledam softver pise KP502AT-00-V10b-219-10-MAR-12-2009, prima kod koji po logici trebao biti za model KP500, a ispise ovo....hmm, budem probao mozda ima update neki, mozda je greska do softvera, u svakom slucaju hvala...