Koji od ovih uzet ?

poruka: 29
|
čitano: 4.510
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?
Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji od ovih uzet ?

ako imas toliko para ja bih uzeo iphone :D

n96 najbolji

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
protjeran
Koji od ovih uzet ?

Nokia ima najviše mogućnosti tako da uzmi nju.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

ja navijam za Sony Ericsson

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

bez da znam koja su ova druga 2, ja sam za N96

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

iPhone nemoj uzeti...malo progooglaj o njegovim nedostacima...ima ih dosta...previse

Made in: Neverland
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji od ovih uzet ?

ma kakav iphone po meni je to prosječan mob

ja bi SE

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji od ovih uzet ?

Od ovih bi uzeo N96, jer ima sve što treba.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

kakav je to DVB-H TV broadcast receiver je to da se može gledat tv ?

i još nešto taj procesor Dual ARM 9 264 MHz CPU šta je dual core ili  2 procesora

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 13:52 (c0x0x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji od ova tri TELEFONA je SAMSUNG. 8mpx kamera pravi zmaj od telefona.........8 GB memorije plus se kartica od 8GB moze staviti i onda je to 16GB.......naravno to ti nije potrebno,dosta dodje i ovih 8GB,,,,Cool

16 godina
neaktivan
miks kaže...

Najbolji od ova tri TELEFONA je SAMSUNG. 8mpx kamera pravi zmaj od telefona.........8 GB memorije plus se kartica od 8GB moze staviti i onda je to 16GB.......naravno to ti nije potrebno,dosta dodje i ovih 8GB,,,,Cool

kamera nije važna nokia ima 16gb na mobu +micro SD
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

gldo sam na youtubu malo i zar je to TS mob i šta podržava dual sim ako je idem ga ja odmah kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji od ovih uzet ?

od ovih je c905 najbolji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

i još nešto taj procesor Dual ARM 9 264 MHz CPU šta je dual core ili  2 procesora

da, s time mozes gledat tv, al kod nas se ne emitira u tom standardu jos, a i pitanje jer ikad oce
a s to se tice procesira, ima ti 2 procesora, jedan za normalne radnje a drugi posebno za multimediju
16 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

a je li TS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

SE rula, jest da je debel, ali je mobitel, sve ovo ostalo ti je dosta kompliciranije za koristit.

nokija je definitivni kralj kompliciranosti i natrpanosti, a ako želiš mobitel koji će ti se par puta pokvariti onda definitivno uzmi samsung.

sve u svemu to su cigle od mobitela krcate sa nepotrebnim mogučnostima (taj samsung ti nikad neće imat slike ni približno kao bilo koji najjeftiniji fotić)

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 14:10 (livadasb).
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma kakav iphone po meni je to prosječan mob

ja bi SE

mislim da ce se iphone kroz mjesec,dva skroz popravit. za korisnike iphona s jailbreakom skoro vec je.
znaci kao sto je malo prije na bugu vec najavljeno, uskoro bi trebao flash i za safari,operu i firefox.
onda kamera( na jailbreaku radi normalno), istina nije kvaliteta bogzna sta, ali po svjetlu je sasvim dovoljna za neke videice.
bluetooth (opet jailbreak), radi sa mac-a na iphone i sa sony ericsona na iphone. kroz koji tjedan bi trebalo se usavrsit(znaci svi mobiteli,windowsi itd)
copy paste, takoder sam citao da bi kroz koji tjedan trebala biti usavrsena, znaci sve,ne sam safari i mali
sto se tice mms.a, ne saljem bas, ali znam da ima aplikacija koje zamjenjuju uspjesno mms.
znam da je dosta aplikacija jos uvjek dostupna samo s jailbreakom, ali kao sto kazem kroz mjesec,dva sve bi se trebalo pojavit u novim firmwarima, ili u applestore
moje misljenje da ce te aplikacije bit vecinom besplatne( ili max koji dolar)
tako da iphone nece imat vise puno nedostataka, naravno jos uvjek ce bit sminka i nekima bezveze..no meni cist oke.

da nisam skroz off topic.: uzmi nokiu ili sony erricson..samsung ne preporucam 
lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400 Pioneer DVR-DBK216 Sharkoon Rebel9
17 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

nokia definitivno najbolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
c0x0x kaže...

i još nešto taj procesor  Dual ARM 9 264 MHz CPU šta je dual core ili   2 procesora

da, s time mozes gledat tv, al kod nas se ne emitira u tom standardu jos, a i pitanje jer ikad oce
a s to se tice procesira, ima ti 2 procesora, jedan za normalne radnje a drugi posebno za multimediju
  Ne, ne, ne
Ima 2 jezgre u 2 procesora kao N82, N95 i E90 ali ima i dodatni procesor za multimediiju.
Telka se može gledat u italiji, španjolskoj, njemačkoj.....
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Koji od ovih uzet ?

SE ima dobar dizajn a niti karakteristike mu nisu loše, neki padaju na tu kameru ali ali, kao što to već netko prije mene reče, možeš zaboravit da će ti slike biti ko na fotiću, NOKIA  je fkt odličan telefon, nema kaj nema, imao sam je prije (naravno, ne taj model), sad koristim samsunga i mogu ti reći da bježi od toga...katastrofa...! Definitivno NOKIA !!

AMD Athlon x2 6400+ @ 3,2 // HD 3870 OC // 2 GB DDR2 OCZ 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji od ovih uzet ?

Najbolje c905 ima ga tri dana i zadovoljan sam nema nikakvih velikih problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili Nokiu ili Soniyeriksona nemreš fulat

Srebačić
16 godina
Koji od ovih uzet ?

Vidim da nokia jedina ima Symbian, ja bi nju zbog toga a iopćenito je među tim modelima najnaprednija.

Drugi izbor je SE, bježi od Samsunga.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Vidim da nokia jedina ima Symbian, ja bi nju zbog toga a iopćenito je među tim modelima najnaprednija.

jedini mob koji mi se dopada od samsunga je omnia ,,,samo po izgledu ,,za drugo ni nezznam
Ivan
16 godina
  Moje mišljenje:

Nokija N96 - lijep dizajn, odličan TFT ekran sa 16M boja, mnogo memorije, odlična kamera (samo za slikanje po danu - daje super slike), loše što nema Xenon flash, mislim da ima odličnu bateriju i dugo izdura, ali jedna još mana, kažu da je malo klizni mehanizam "klimaviji" u odnosu na N95. Još jedna prednost - najlakša je od ova 3...

Samsung i8510 INNOV8 - lijepo mi izgleda, ljepše nego N96,   ima isto odličan TFT ekran sa 16M boje, kamera daje odlične slike po danu (po noći su malo lošije slike zbog LED flasha), za korištenje optical trackpad treba neko vrijeme da se privikne i nauči, mogućnost većeg kapaciteta memorije od odnosu na druga dva, teži od N96

Sony Ericsson C905 - zanimljiv mobitel, jedino što ima bolje od ova dva gore je kamera kombinirana sa Xenon flashom, tj. daje odlične slike u svakoj situaciji (čak i po noći), ali mislim da ovaj mob po ostalim sposobnostima ne spada u isti rang kao i N96 i INNOV8.

Sva 3 moba su odlična, ali znaj da svaki ima neku svoju manu - ni jedan nije savršen...

Moj izbor je:
- INNOV8 -  ima pregršt opcija, osim nedostatka Xenon flash-a što meni ne pravi veliki nedostatak

Moje mišljenje, moji dojmovi i moje iskustvo...

Sretno sa odabirom mobitela... 
16 godina
xxxxx kaže...

Ima i INNOV8 Symbian - Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2
isto kao i N96 
17 godina
robson kaže...

iPhone nemoj uzeti...malo progooglaj o njegovim nedostacima...ima ih dosta...previse

ufff, sta smo jos na tome ostali... a pojma nemas o iphonu. 0 bodova garantirano!
jer ljudi danas uzimaju za referencu "net"... pise na "netu"!
na netu pise i da je hitler bio krasna osoba, i da elvis ziv, i da je iphone sranje...
svasta pise na "netu"... ohladite vise! tip niti prica o iphonu, cemu sad pljuvati po njemu! 
odustajem od donosenja svijetla nekim ljudima :D isprika za digresiju

a glede ova tri mobitela, meni se cini da je SE najbolji izbor! 
nokija mi je nekako samo lagana nadogradnja N95ice, a samsung je onako, 
  wannabe iphone! i druga stvar, SE nema jos direktnog nasljednika u svojoj liniji, 
tako da ce ti i potrajati. nokija ce izbaciti n97, a samsung svaka 2 dana ima neki novi fon! 
16 godina
neaktivan

uzmi ti sebi lijepo omniu najbolje - mob se uopce ne kvari, ekran je stvarno predobar, dosta je brz i kamera je odlicna(makar se meni nikada nije kvario)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice