Android ili iOS?
Ako android,koji je najbolji za uzeti,i koji je najisplativiji za kupiti?
Android ili iOS?
Android ili iOS?
Android ili iOS to ces morati sam odluciti sta ti se vise svidja.
a sta je najbolje uzet i najisplativije na to cemo ti mozda bolje odgovoriti ako kazes koliko si spreman platiti mob.
ako oćeš neki android sa prihvatljivom cijenom, onda definitivno Motorolu Defy
po meni best buy trenutačno !
Da se nadovežem na temu
HTC Desire HD
HTC Incredible S
HTC Sensation
ili
iPhone 4?
Da se nadovežem na temu
HTC Desire HD
HTC Incredible S
HTC Sensation
ili
iPhone 4?
Ja bi uzeo sensation.
Ja bi uzeo sensation.
E sad, izvini, ali pitanje je, zašto?? Uporedi to zašto sa svim navedenim, hvala unaprijed!
Ako ti je bitan ekran i tačskrin definitivno Iphone.
Da uglavnom, također aplikacije, te brzina, brz internet (imam dobru wireless mrežu kući od 1,5 megabajta po sekundi.. 15 mbita..), flash podrška nije bitna..
Da uglavnom, također aplikacije, te brzina, brz internet (imam dobru wireless mrežu kući od 1,5 megabajta po sekundi.. 15 mbita..), flash podrška nije bitna..
Brzina je definitivno, Iphone broj 1.
Motorola Defy mi je preslaba,nažalost.
HTC Sensation? Jel toga uopće ima u hrvatskoj?
Kad je u pitanju brzina,iphone 4 više najbrži,ima i bržih androida...
Motorola Defy mi je preslaba,nažalost.
HTC Sensation? Jel toga uopće ima u hrvatskoj?
Kad je u pitanju brzina,iphone 4 više najbrži,ima i bržih androida...
samsung nexus s
Ako neces ajfon onda Galaxy SII
Kad je tema već tako fino postavljena (nema ama baš ništa specificirano)...
... onda definitivno LG Optimus 2x
Koji biste mi android preporućili do 1200kn?
Koji biste mi android preporućili do 1200kn?
Nov ili polovan? Za koju mrežu, u kojoj tarifi?
novi, na bilo koju mrezu, na bonove
novi, na bilo koju mrezu, na bonove
Recimo Huawei Ideos:
http://www.gsmarena.com/huawei_u8150_ideos-3513.php
U Bon Bon pounudi: https://www.bonbon.com.hr/ponuda/ideos
Ili Sony Ericsson Xperia X8:
Zastarijeli model... 800mhz procesor... najjeftiniji na njuskalu 2400kn... Previse definitivno... Za tu cijenu se lako nadje DHD ili SGS, sa sluzbenim update-om na 2.3.3 :)
Kad je tema već tako fino postavljena (nema ama baš ništa specificirano)...
... onda definitivno LG Optimus 2x
Čisto da ti kažem malo o tom LG Optimus P990 X2 kojeg imam kod sebe. Dakle krenimo redom: Ekran(4" TFT) je odličan i tu nemam zamjerke, u usporedbi sa AMOLED-om se drži poprilično dobro, bijela boja je čak preciznija na LG-u nego na AMOLED-u, Crna je nešto manje dublja no morao bi dobro buljiti u oba ekrana da bi vidio razliku.
Ekran reagira brzo i precizno na svaki dodir što i priliči jednom top smartphoneu.
Dizajn je po meni vrlo dobar, odličan omjer metala i plastike u konstrukciji, također sam mobitel dobro leži u ruci, na stražnjoj strani ima metalnu pločicu od brušenog aluminija na kojoj piše: With Google što pridonosi prepoznatljivosti uređaja.
Hardware je više nego odličan. Dvojezgreni ARM Cortex A9 uparen sa Nvidia TEGRA2 osigurava odlične preformanse u igrama
Nažalost dobrim stvarima ovdi je kraj.
Prvo i osnovno: Mana ovog uređaja je katastrofalno loš Software. Ovdi ne mislim na instalirane aplikacije, vec na upravljački software.kontrola senzora za automatsko osvijetljenje zaslona je toliko bugovita da je automatsko osvijetljenje potpuno neupotrebljivo. Nadalje i Flash radi probleme i djelove stranice sa flashom ne učitava kak spada. Tu je također Bugoviti Web preglednik koji se svakim drugim pokretanjem sruši što doista ubije u pojam. Također ako ste mislili da je Apple-ov iTunes Bugovito sranje, onda u životu nikada niste imali LG-ov PC suite koji je u najnovijoj inačici toliko spor i toliko bugovit da je iTunes mila majka prema ovom smeću.
Update je rješio neke stvari, no vecina i dalje radi sranja. Pošto se radi o samom firmwareu jasno je da nikakav ROT nece pomoci.
Ukratko: Funkcionalnost uređaja je trenutno u banani i svakom tko pikira na ovo sranje preporučam da gleda dalje ili čeka Samsung Galaxy S II te HTC Sensation.
Što se samog Androida tice mislim da je debelo prenapuhan, jedina prednost Androida naspram iOS-a je mogucnost prilagodbe korisničkog sucelja koja kod iOS-a izostaje.No iOS je stabilniji i resposabilniji OS. Imao sam tri Androida i to redom High End(HTC Desire, HTC DHD i sad ovog LG-a), no ni jedan nije bio toliko stabilan i funkcionalan kao što je bio moj bivši iPhone 4 kojega bi i uzeo umjesto LG-a da mi HTC DHD nije stvorio naviku na veliki ekran koji kod iPhona 4 izostaje.