Stari planira uzet neki mob na pretplatu,tele2,12mjeseci,potoršnja 100kn mjesečno..Trenutno se dvoumi između Samsung I5800 Galaxy3 i i jedan od X10 modela..trenutno koristi Nokia E52...hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi uzeo galaxy 3 ili ako ti je rezolucija problem xperia x8....
ali xperia ima stari android i manji ekran.
Mislim da je galaxy 3 dobar izbor...
Da li se isplati uzeti pretplatu u Tele2 mjesečna potrošnja 50 kn, tj. jel se onda plaća tih 50kn + 10 kn neko frekvencijsko podruje tako nešto?
Da li se isplati uzeti pretplatu u Tele2 mjesečna potrošnja 50 kn, tj. jel se onda plaća tih 50kn + 10 kn neko frekvencijsko podruje tako nešto?
Isplati se, kako da ne. Meni sestra i otac imaju pretplatu (ja imam bonove na Tele2, ne da mi se zafrkavati s pretplatom (čitaj: ne znam se kontrolirati :P )) od 50 kni zadovoljni su, jako. Jedino ako želiš tarifu Među nama, više ti se isplati uzeti Tarifu 100, jer, koliko znam, u 50 kn imaš samo sižene sijene poziva, a u 100 su svi pozivi prema Tele2 mreži samo 0,29 kn (uspostava poziva) i pričaš do mile volje.
uvjek ti se plaća tih desetak kuna, ako ne trošiš puno onda ti je 50 najbolje jer ako ne spiskaš pare u tarifi 100 plaćaš ih i ovak i onak, napomena paket za internet se također dodatno plaća izvan tarife
Ok, hvala...koji bi mob uzeli iz njihove ponude?
Kakav je Lg gm360 viewty snap?
Ok, hvala...koji bi mob uzeli iz njihove ponude?
Kakav je Lg gm360 viewty snap?
iskreno neznam kakav je taj Lg al ja bih uzeo sony ericsson xperia x10 mini pro, ili xperia x8
ODG.
Xperije su stvarno dobre iz vise perspektiva gledao.
X8 i X10 mini su moderni i prakticni touchscreen mobiteli koji ce zadovoljit sve potrebe jednog savremenog korisnika, po vrlo povoljnim cijenama.
X8 je postao vrlo popularan u poslednje vrjeme, a X10 mini je proglasen za mobitel 2010.-2011. godine od strane EISA.
Ne bi pogresio bilo koji da uzmes, bila bi to vrlo dobra kupovina.
Bok
Znam, tetak mi ima x8 mini i mobitel je predobar od kamere do touch screena pa sam ja mislio da ga i ja uzmem, ali vidit ću još. Hvala na savjetu 
Znam, tetak mi ima x8 mini i mobitel je predobar od kamere do touch screena pa sam ja mislio da ga i ja uzmem, ali vidit ću još. Hvala na savjetu 
Touch je toliko dobar da nema multi-touch. A to je ipak ako danas kupuješ mob meni osobno ozbiljan nedostatak.
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
Za zumiranje slika, za korištenje u browseru itd. daleko precizniji od double tapa, volume tipki itd.
to mi nije toliko bitno, zato jer bi dobio 10x bolji mobitel od mog sadašnjeg koji najniža klasa al je meni dobar