"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Svjestan sam toga i to mi stvarno nije toliko bitno
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Honorbuy daje garanciju ili ne?

Ako daje koliko godina, 1-2?

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Honorbuy ima garanciju od 1god.ali ja ne bi nikada vise kupio mob kod njih. Pokvareni mob saljes njima u Italiju a oni ga šalju u kinu na popravak. I na kraju od tebe traze da im uplatis odredenu svotu novaca kako bi mob dosao iz kine s popravka bez carine tj. pdv-a.
https://www.honorbuy.com/content/7-warranty

0 0 hvala 3
12 godina
dak0001 kaže...
anelko kaže...

Puklo mi staklo na Uhans A101s. Trazio sam na ebay i gearbest, ali nema touch nigdje da se naruci. Imate li ideju odakle bih mogao ?

evo ga a ima i još jedan

Hvala puno, ovo cu naruciti.

14 godina
M3d0 kaže...
Honorbuy ima garanciju od 1god.ali ja ne bi nikada vise kupio mob kod njih. Pokvareni mob saljes njima u Italiju a oni ga šalju u kinu na popravak. I na kraju od tebe traze da im uplatis odredenu svotu novaca kako bi mob dosao iz kine s popravka bez carine tj. pdv-a.

A šta ima neki strani sajt gdje je taj proces manje bezbolan?

12 godina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
M3d0 kaže...

Uređaj se šalje u kinu i ne gine ti placanje carine kod povratka nazad tako da ne znam koliko je to sve isplativo. Neki dan sam baš slao mail za upit pa zato to pišem da se šalje u kinu iako je uređaj kupljen sa talijanskog skladista

14 godina
neaktivan

Na geekbuyingu Redmi 5 po 140,99$,te Redmi Note 5 po 296.99$ .... u dolasku 

2 0 hvala 2
17 godina

obožavam Redmi modele, petica će biti dobra, ali čekam neke manje modele. Ne trebam iznad 5,00 inča ekran.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, Steam account)
17 godina

Pitanje je koliko će ih biti. Kinezi vole velike uređaje (navodno je mnogima smartphone glavni i jedini kompjuter), tako da je to trend. Nije zanemarljivo i što je form factor blago izmenjen, zbog 18:9 ekrana, tako da će uređaji biti uži i duži nego što smo navikli za istu dijagonalu. To znači da ih neće biti tako teško držati u ruci, ali što se tiče nošenja u džepu...

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

redmi 1s 312ppi ekran i sad nakon 3 i pol godine redmi 5, peta generacija uredjaja - 282ppi, nisam neki freek za brojke i benchmarke, al brate ovo je fakat za q

na 312ppi ako se dobro zagledaš vidiš piksele, naravno u normalnom korištenju ne, al znači na petici je gore, al to i ako je nebitno još je tu i oštrina ekrana, te iskoristivi prostor, šta će mi 5.7 s rezolucijom od cca 4.7

znači na ekranu sve samo više rastegnuto i više prostora zauzima u đepu.... baš su se posrali imo

neznam koji su ciljani kupci su za tu seriju, za djecu je prevelik, za odrasle predjetinjast.....

brijem da kome je dosta tak nekaj onda  bolje uzet honor 7x, za cca 300kn više, a ako redmi note ili pet plus ili koji vec q izlazi pošto štancaju modele ko da su jednodnevna roba, bude fakat tak skup onda  cu se morat rastegnut i uzet huawei nova 2s isto danas izlazi , jebes ove majmune, bugove, i sve zajebancije, nije vrijedno par sto kuna.....

mislim stvarno se čovjek veseli , čeka i onda takve pizdarije....

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Ivan(4) kaže...

Pitanje je koliko će ih biti. Kinezi vole velike uređaje (navodno je mnogima smartphone glavni i jedini kompjuter), tako da je to trend. Nije zanemarljivo i što je form factor blago izmenjen, zbog 18:9 ekrana, tako da će uređaji biti uži i duži nego što smo navikli za istu dijagonalu. To znači da ih neće biti tako teško držati u ruci, ali što se tiče nošenja u džepu...

Ne znam zašto se u zadnje vrijeme forsira ovaj 18:9 ekran, kod svih proizvođača.

Znam da je stvar navike, ali je li do mene što je meni i dalje format 16:9 " normalnija " opcija ?

Može par argumenata zašto sam u krivu ? Ako sam uopće u krivu ? :-)

HZV
14 godina

Forsira se jer stane veci ekran bez da se povecava sirina. Takav ekran je dobar za koristenje drustvenih aplikacija i surfanju u okomitom polozaju. 16:9 je i dalje bolji za youtube i gledanje videa opcenito

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

http://www.grossoshop.net/xiaomi-mi-a1-international-version-32gb-black.html

230 Eura sa dostavom iz europskog skladišta + gratis maskica, kaljeno staklo i zaštitna folija.

Meni izgleda OK, zar ne?

0 0 hvala 0
17 godina

Imas ovdje jeftinije link nekih 220eur ispadne sa postarinom

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tomislav10 kaže...

http://www.grossoshop.net/xiaomi-mi-a1-international-version-32gb-black.html

230 Eura sa dostavom iz europskog skladišta + gratis maskica, kaljeno staklo i zaštitna folija.

Meni izgleda OK, zar ne?

kak moze bit povoljno ako je to 32GB model?

10 godina
neaktivan

https://www.gizchina.com/2017/12/08/all-screen-vernee-x-rumored-to-be-launching-soon-with-helio-p23/

Vernee X

6-inch 18:9

Helio P23

16nm

8x A-53 cores clocked up to 2.5 GHz

Mali-G71MP2 GPU

Compared to the previous generation it should be roughly 10 % more powerful with power consumtion decreased by 15 %.

Ako nesto usputno ne sje*** mogao bi bit cisto oke uređaj. :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ga..Redmi 5 na Mi global store za 150$,a 5+ 176$ ... 

0 0 hvala 4
10 godina
neaktivan

kako ide garancija sa honorbuy eu, jel ko šta reklamirao

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ja koristim LeEco S3 x626 i dugo sam se razmišljao da li da ga uzmem ali nije mi žao ni jedne lipe što sam ga kupio. Stvarno je super uređaj. 

Može li mi netko objasniti gdje i kako da podesim da mi se aplikacije ne skidaju samo preko WiFi nego i preko podatkovnog prometa. Hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kekec01 kaže...

Evo ja koristim LeEco S3 x626 i dugo sam se razmišljao da li da ga uzmem ali nije mi žao ni jedne lipe što sam ga kupio. Stvarno je super uređaj. 

Može li mi netko objasniti gdje i kako da podesim da mi se aplikacije ne skidaju samo preko WiFi nego i preko podatkovnog prometa. Hvala!

koliko kužim šta pitaš, to bi triba u samom google playu postavit u settingsima da download radi i na data podacima

12 godina
neaktivan
Makić kaže...
kekec01 kaže...

koliko kužim šta pitaš, to bi triba u samom google playu postavit u settingsima da download radi i na data podacima

Tako sam i ja mislio ali u postavkama Google playa imam samo opciju ažuriranja več skinutih aplikacija gdje mogu izabrati kako želim, ali nemam nigdje opciju za download novih aplikacija gdje mogu podesiti da li samo preko wifi-a ili preko podatkovnog prometa. A ako nemam wifi u tom trenutku onda sustav čeka dok se ne spojim negdje, na drugim uređajima od prvog trenutka nisam imao takvih problema.

15 godina

Ima u postavkama google playa, kako je čovik rekao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.12.2017 6:17 (bodija).
10 godina
neaktivan

Pozdrav..

Koja bi bila najbolja hrvatska trgovina za kupit redmija. Do 1k kn. Note 4 ili 4x?

0 0 hvala 0
13 godina
Po toj cijeni kod nas nigdje....
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
12 godina
odjavljen
Urtz kaže...

Pozdrav..

Koja bi bila najbolja hrvatska trgovina za kupit redmija. Do 1k kn. Note 4 ili 4x?

Uzmi Note 4x zbog podrške od strane MIUI developera. Nikad ne znaš s njima na čemu si. Kupiš od njih skuplji uređaj i na kraju ga puste na nekoj XY verziji OS-a, pa se slikaj. Dok neki uređaji koji su izašli par mjeseci kasnije i duplo jeftinije cijene, budu redovno održavajni. Ja jedva čekam da riješim svoj Redmi Pro. 

...................................... funny facts
12 godina
protjeran

Ekipa, kaj mislite o Leagoo T5c, ovaj novi sa intelovim procom.Izgleda mi super mob sa super specifikacijama za super cijenu. Jedino kaj me brine kakva je ta marka kaj se tice softwera, jel ima bugova, jel redovito izlaze apdejtovi ( ne mislim na ovaj novi mode vec opcenito na leagoo marku )

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
skorvy kaže...
Urtz kaže...

Pozdrav..

Uzmi Note 4x zbog podrške od strane MIUI developera. Nikad ne znaš s njima na čemu si. Kupiš od njih skuplji uređaj i na kraju ga puste na nekoj XY verziji OS-a, pa se slikaj. Dok neki uređaji koji su izašli par mjeseci kasnije i duplo jeftinije cijene, budu redovno održavajni. Ja jedva čekam da riješim svoj Redmi Pro. 

kupi samo verziju sa snapdragonom jer ako kupis mediatek xiaomi nikad neces vidjet android nadogradnju :)

minarelli kaže...

Ekipa, kaj mislite o Leagoo T5c, ovaj novi sa intelovim procom.Izgleda mi super mob sa super specifikacijama za super cijenu. Jedino kaj me brine kakva je ta marka kaj se tice softwera, jel ima bugova, jel redovito izlaze apdejtovi ( ne mislim na ovaj novi mode vec opcenito na leagoo marku )

Mobitel po specifikacijama izgleda super, ali da tko ce znat sta ce bit sa nekakvim updateovima ili ce zauvijek ostati na nougatu. Ili ce biti neki bug za koji ce njih bolit kita? Da se razumijemo i meni mobitel za te pare izgleda odlicno, ali bi radije uzeo xiaomi/meiuzu ili bi cekao neki review na youtubeu (koji nije placen) da vidim sta taj mob donosi.

13 godina
Leagoo T5c unatoč solidnom procesoru ima slab Mali grafički čip tako da su perfomanse lošije i od dvije godine starog Xiaomi RN2.14 nm može jedino povoljno djelovati na bateriju.
Kao što je gore rečeno nitko ne vodi računa o bagovima na nepoznatim markama a to zna biti frustrirajuće.
A i kvaliteta slušalice može stvoriti probleme...itd
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice