Restore ili flash novi room...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je bolje uzeti sa Honorbuya Xiaomi redmi note 4 sa Mediatekovim Hello X20 procesorom sa 3 GB RAM-a )to je max. po ovome sto vidim) ili Snapdragonov procesor 625 sa 4 GB RAM-a? Po youtube videima vidim da je ovaj prvi bolji po performansama pa se sad dvoumim. Razlika u cijeni je zanemariva.
Da li je bolje uzeti sa Honorbuya Xiaomi redmi note 4 sa Mediatekovim Hello X20 procesorom sa 3 GB RAM-a )to je max. po ovome sto vidim) ili Snapdragonov procesor 625 sa 4 GB RAM-a? Po youtube videima vidim da je ovaj prvi bolji po performansama pa se sad dvoumim. Razlika u cijeni je zanemariva.
Uvijek odi na Snapdragon ako ti je bitniji long term support zbog drivera i custom ROM-ova.
Molim preporuku mobitela do 300kn.
Karakteristike: Dugotrajna baterija i hrvatski jezik - makar da ga je moguće naknadno instalirati
Hint: Mobitel je za stariju osobu i služit će samo za pozive i tu i tamo poruke
LeTV Le 1s mi je zapeo za oko...150 dolara...Kakav je on?
Inače tražim mobitel do 1500kn...Pa dajte koju preporuku

Evo dan druzenja,baterija traje i traje,kamera brza,kvaliteta slike za cjenovni rang odlicna,3 GB cisto dosta cak za tezi multitasking,rootato i ocistio par appova i sad je to to.
Neka pita sto ga zanima tocno :)
Evo dan druzenja,baterija traje i traje,kamera brza,kvaliteta slike za cjenovni rang odlicna,3 GB cisto dosta cak za tezi multitasking,rootato i ocistio par appova i sad je to to.
Neka pita sto ga zanima tocno :)
Moze neke nocne slike al uploadaj na imgur jer forum smanji kvalitetu slike, hdr primjeri slika i tak.. jel stuca nekad kad se optereti jace?
Sad imam Mi 5 sve super ali nekad se zblesira i nisam zadovoljan baterijom sto se ne smije desavat na tako skupom mobu
Pozdrav,pokušavam kupiti na Goldwayu mobitel,medjutim kod odabira boje jednostavno prekine biranje boje tj. neželi prihvatiti niti jedan odabir boje??? Što je to?Pokušavamo sa više vrsta moba
Pozdrav,pokušavam kupiti na Goldwayu mobitel,medjutim kod odabira boje jednostavno prekine biranje boje tj. neželi prihvatiti niti jedan odabir boje??? Što je to?Pokušavamo sa više vrsta moba
Ak nebres odabrat (zasivljeno) najvjerojatnije nema zaliha. Odaberi drugi set opreme pa probaj tako.
Probao sam sve kombinacije, na 2 kompa ali ne ide
Probao sam sve kombinacije, na 2 kompa ali ne ide
Pa vjerovatno nemaju na stanju. Slobodno nabaci link pa cemo mi probat, iako ako nemozes kliknit nema sta drugo biti nego da nema na stanju.
Što god izaberem,,mislim na set,kad odem na boju Mona jednostavno traži novi izbor boje.Valjda nemaju na stanju?Danas su promijenili izgled stranice ali se isto dešava
Meni uredno radi sa ovog linka
Probao i ja, također radi.
Probati drugi browser eventualno, ako je na oba kompa korišten isti.
budem probao,hvala na pomoći
Prodano,preko Chroma neće,makar kupujem normalno u drugim snopovima na aliexpresu??Probao preko Windowsa 10, tako ide
mobitel - da li se moze nesto bolje za ove novce ili je to cisto ok - za djete - koristit osnovne programe,igrice, telefoniranje i da ne steka....
da li ce raditi normalno sa nasim karticama, da li se mora nesto posebno jos snimati na njega i koliko ste vi obicno cekali na njega - e da neka jos dodatna placanja dok dode,ili jke to sve ?
hvala Vam
mobitel - da li se moze nesto bolje za ove novce ili je to cisto ok - za djete - koristit osnovne programe,igrice, telefoniranje i da ne steka....
da li ce raditi normalno sa nasim karticama, da li se mora nesto posebno jos snimati na njega i koliko ste vi obicno cekali na njega - e da neka jos dodatna placanja dok dode,ili jke to sve ?
hvala Vam
ne radi ti link
moze link mozda? pokusavam nac ali mi nejde bas
hvala
moze link mozda? pokusavam nac ali mi nejde bas
hvala
Izvolis..
taj mob i imam trenutno al bi neki upgrade :D
Tražim mobitel za majku...Nekakav kineski mobitel da je dugoročno riješenje...Jedini uvjet je da ima bar 4 incha ekran i da može instalirati WP i Viber ...Naravno i da baterija što duže traje...
Do nekih 600-700kn ako ima sa svim troškovima to bi bilo lijepo.
Tražim mobitel za majku...Nekakav kineski mobitel da je dugoročno riješenje...Jedini uvjet je da ima bar 4 incha ekran i da može instalirati WP i Viber ...Naravno i da baterija što duže traje...
Do nekih 600-700kn ako ima sa svim troškovima to bi bilo lijepo.
Izaberes DHL shipping i sa tax free ga doma dobijes za cca 720 kn,a majka prezadovoljna jer je dobila i vise nego sto joj treba
Na flash sale na Gearbestu sam nekidan bio uhvatio Elephone P8 koji je danas trebao biti poslan, ali mi šalju da im dobavljač još nije dostavio....tako da ću to otkazati i vratit će mi novce.
Sad tražim drugi mob pa mi nije jasna ova priča sa aliexpressom - odaberem DHL shippinig koji je 20 dolara skuplji da izbjegnem plaćanje PDV-a?
Što mislite o Honorbuy-u? Oni imaju EU warehouse...i koji Xiaomi da odaberem, svi su vrlo slični. Cijena do 200 dolara. Bitna dobra kamera i bar 3 Gb Rama. Molim pomoć