"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Restore ili flash novi room...

16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Da li je bolje uzeti sa Honorbuya Xiaomi redmi note 4 sa Mediatekovim Hello X20 procesorom sa 3 GB RAM-a )to je max. po ovome sto vidim) ili Snapdragonov procesor 625 sa 4 GB RAM-a? Po youtube videima vidim da je ovaj prvi bolji po performansama pa se sad dvoumim. Razlika u cijeni je zanemariva. 

Stjepan

0 0 hvala 0
14 godina
stjepanzg kaže...

Da li je bolje uzeti sa Honorbuya Xiaomi redmi note 4 sa Mediatekovim Hello X20 procesorom sa 3 GB RAM-a )to je max. po ovome sto vidim) ili Snapdragonov procesor 625 sa 4 GB RAM-a? Po youtube videima vidim da je ovaj prvi bolji po performansama pa se sad dvoumim. Razlika u cijeni je zanemariva. 

Uvijek odi na Snapdragon ako ti je bitniji long term support zbog drivera i custom ROM-ova.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina

Molim preporuku mobitela do 300kn.

Karakteristike: Dugotrajna baterija i hrvatski jezik - makar da ga je moguće naknadno instalirati

Hint: Mobitel je za stariju osobu i služit će samo za pozive i tu i tamo poruke

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

LeTV Le 1s mi je zapeo za oko...150 dolara...Kakav je on?

Inače tražim mobitel do 1500kn...Pa dajte koju preporuku

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stigao Coolpad Cool 1 

I malo igranja sa SLR modom.

Tokom dana napisem detaljnije,prvi utisci mob je brz,responzivan,jako lagan.

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
imao sam ga, telefon je okey ali radije uzmi nesto sa Snapdragon procesorom, imas veci izbor custom romova ako ti se EUI ne svidi..
kad te nadem a naci cu te ..
14 godina
neaktivan
Evo pricekaj da kolega napise o coolpad cool1 ... Imas na goldway za 130$ 3gb verziju,za 150$ 4gb verziju +20$ dostave
16 godina
misizulja kaže...
Evo pricekaj da kolega napise o coolpad cool1 ... Imas na goldway za 130$ 3gb verziju,za 150$ 4gb verziju +20$ dostave

Evo dan druzenja,baterija traje i traje,kamera brza,kvaliteta slike za cjenovni rang odlicna,3 GB cisto dosta cak za tezi multitasking,rootato i ocistio par appova i sad je to to.
Neka pita sto ga zanima tocno :) 

15 godina
doky01akablava kaže...
misizulja kaže...

Evo dan druzenja,baterija traje i traje,kamera brza,kvaliteta slike za cjenovni rang odlicna,3 GB cisto dosta cak za tezi multitasking,rootato i ocistio par appova i sad je to to.
Neka pita sto ga zanima tocno :) 

Moze neke nocne slike al uploadaj na imgur jer forum smanji kvalitetu slike, hdr primjeri slika i tak.. jel stuca nekad kad se optereti jace?

Sad imam Mi 5 sve super ali nekad se zblesira i nisam zadovoljan baterijom sto se ne smije desavat na tako skupom mobu

12 godina
neaktivan

Pozdrav,pokušavam kupiti na Goldwayu mobitel,medjutim kod odabira boje jednostavno prekine biranje boje tj. neželi prihvatiti niti jedan odabir boje??? Što je to?Pokušavamo sa više vrsta moba

0 0 hvala 0
12 godina
xixi kaže...

Pozdrav,pokušavam kupiti na Goldwayu mobitel,medjutim kod odabira boje jednostavno prekine biranje boje tj. neželi prihvatiti niti jedan odabir boje??? Što je to?Pokušavamo sa više vrsta moba

Ak nebres odabrat (zasivljeno) najvjerojatnije nema zaliha. Odaberi drugi set opreme pa probaj tako. 

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
12 godina
neaktivan

Probao sam sve kombinacije, na 2 kompa ali ne ide

16 godina
xixi kaže...

Probao sam sve kombinacije, na 2 kompa ali ne ide

Pa vjerovatno nemaju na stanju. Slobodno nabaci link pa cemo mi probat, iako ako nemozes kliknit nema sta drugo biti nego da nema na stanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 15:04 (MarioVk).
12 godina
neaktivan

Što god izaberem,,mislim na set,kad odem na boju Mona jednostavno traži novi izbor boje.Valjda nemaju na stanju?Danas su promijenili izgled stranice ali se isto dešava

15 godina

Meni uredno radi sa ovog linka

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
14 godina
TexW kaže...

Meni uredno radi sa ovog linka

Probao i ja, također radi.

Probati drugi browser eventualno, ako je na oba kompa korišten isti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

budem probao,hvala na pomoći

12 godina
neaktivan

Prodano,preko Chroma neće,makar kupujem normalno u drugim snopovima na aliexpresu??Probao preko Windowsa 10, tako ide

17 godina

mobitel - da li se moze nesto bolje za ove novce ili je to cisto ok - za djete - koristit osnovne programe,igrice, telefoniranje i da ne steka....

da li ce raditi normalno sa nasim karticama, da li se mora nesto posebno jos snimati na njega i koliko ste vi obicno cekali na njega - e da neka jos dodatna placanja dok dode,ili jke to sve ?

hvala Vam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

mobitel - da li se moze nesto bolje za ove novce ili je to cisto ok - za djete - koristit osnovne programe,igrice, telefoniranje i da ne steka....

da li ce raditi normalno sa nasim karticama, da li se mora nesto posebno jos snimati na njega i koliko ste vi obicno cekali na njega - e da neka jos dodatna placanja dok dode,ili jke to sve ?

hvala Vam

ne radi ti link

17 godina

mobitel

evo ispravak, krivo kopirao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma super uredaj, ali kod ovog sellera uz tu cjenu moras i pdv platit.. uzni kod goldway sellera tamo uzmes slanje dhlom i oni rjese bez pdva
17 godina

moze link mozda? pokusavam nac ali mi nejde bas

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
12 godina

taj mob i imam trenutno al bi neki upgrade :D 

11 godina
protjeran

Tražim mobitel za majku...Nekakav kineski mobitel da je dugoročno riješenje...Jedini uvjet je da ima bar 4 incha ekran i da može instalirati WP i Viber ...Naravno i da baterija što duže traje...

Do nekih 600-700kn ako ima sa svim troškovima to bi bilo lijepo.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Tražim mobitel za majku...Nekakav kineski mobitel da je dugoročno riješenje...Jedini uvjet je da ima bar 4 incha ekran i da može instalirati WP i Viber ...Naravno i da baterija što duže traje...

Do nekih 600-700kn ako ima sa svim troškovima to bi bilo lijepo.

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-4A-Global-Version-Mobile-Phone-Snapdragon-425-Quad-Core-CPU-2GB-RAM-16GB/311331_32790247735.html?spm=2114.12010612.0.0.6RtiDa

Izaberes DHL shipping i sa tax free ga doma dobijes za cca 720 kn,a majka prezadovoljna jer je dobila i vise nego sto joj treba  

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
8 godina
neaktivan

Na flash sale na Gearbestu sam nekidan bio uhvatio Elephone P8 koji je danas trebao biti poslan, ali mi šalju da im dobavljač još nije dostavio....tako da ću to otkazati i vratit će mi novce. 

Sad tražim drugi mob pa mi nije jasna ova priča sa aliexpressom - odaberem DHL shippinig koji je 20 dolara skuplji da izbjegnem plaćanje PDV-a?

Što mislite o Honorbuy-u? Oni imaju EU warehouse...i koji Xiaomi da odaberem, svi su vrlo slični. Cijena do 200 dolara. Bitna dobra kamera i bar 3 Gb Rama. Molim pomoć

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice