"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
mackocicko2004 kaže...

Pozz,izvinjavam se ,vjerovatno ima vece negdje na temi
moze li neko da mi poreda kineze po kvalitetu izrade isl. ?

Znaci koji se kupuju a koji izbjegavaju u sirokom luku ? :)

Xiaomi, Meizu se kupuju jer su im izrade vrhunske.

Doogee neki izbjegavaju a neki kupuju jer je on izrazito povoljan, imas ih cak i ovdje kupiti za 70-80 eura.

15 godina

Hvala, ali tražim neki ekvivalent RedmiNote2 a ne baš top model.

Znači nešto što svakako neće preć 2000 kn krajnje i ukupne cijene. A čim manje to bolje samo da se uspije zadržati dostatna kvaliteta.

10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pozz,izvinjavam se ,vjerovatno ima vece negdje na temi
moze li neko da mi poreda kineze po kvalitetu izrade isl. ?

Znaci koji se kupuju a koji izbjegavaju u sirokom luku ? :)

Xiaomi, Meizu se kupuju jer su im izrade vrhunske.

Doogee neki izbjegavaju a neki kupuju jer je on izrazito povoljan, imas ih cak i ovdje kupiti za 70-80 eura.

Sad gledam za Doogee daju 2 god garancije cak ?To bih mozda djetetu kupio

pa ako ga razbije bar nije skup !

Inace u mom gradu  kad bih kupio " kineza " to bi bilo vjencanje do smrti,nadam se prije njegove nego moje ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 12:50 (mackocicko2004).
17 godina
neaktivan

Bok ekipa,

Prvi puta kupujem "kineza" pa me zanima da li se ovo isplati: http://www.wowshop.hr/meizu-m2-note-16-gray.html

Bitna stavka mi je da mogu platiti na rate.

Ili ima nekaj kod nas bolje, slično, a da je u bliskom cjenovnom rangu? Ima previše strana ova tema za sve pretraživati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 12:53 (HAL).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Daj okvirno cijenu, inace ja isto razmisljam o kupnji Meizu M2 ili Xiaomi Redmi 3.

Prvi dodje 1200 kuna a drugi 1400 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 13:04 (delta-hawk).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Daj okvirno cijenu, inace ja isto razmisljam o kupnji Meizu M2 ili Xiaomi Redmi 3.

Prvi dodje 1200 kuna a drugi 1400 kuna.

Recimo do 1500-1600 kn.

9 godina
neaktivan

Evo ovaj ti je isto dobar http://www.wowshop.hr/umi-roma-gold.html

1300 kuna, iako i Meizu M2 Note je odlican mobitel koji je inace i poznat po kvaliteti izrade, samo Flyme OS je na njemu pa tu treba vrijeme prilagodbe

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Evo ovaj ti je isto dobar http://www.wowshop.hr/umi-roma-gold.html

1300 kuna, iako i Meizu M2 Note je odlican mobitel koji je inace i poznat po kvaliteti izrade, samo Flyme OS je na njemu pa tu treba vrijeme prilagodbe

Pa di mi baš zlatni linkaš

A Xiaomi Redmi 3 nigdje ne vidim kod nas, tj. da bi bilo na rate...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 13:12 (HAL).
9 godina
neaktivan

Ni ja nevidim da ima igdje Xiaomi, dok u BiH ima gomilu tih shopova koji nude sve vrste kineskih mobitela.

Sa garancijom u zemlji i servisom i mogucnoscu kupnje na rate. Ako si blizu granice odi pa pogledaj.

0 0 hvala 0
14 godina

Poštovanje,

koji kineski mobitel bi preporučili da ima najbolju zadnju kameru da je max 5' i cjenom pristupačan te koliko je ta kamera dobra u usporedbi sa Nokiom 930 i Xperijom 3 recimo?

ostalo mi nije bitno recimo trajnost baterije bi bila jako dobra i naravno da je uređaj ok cjena do 2k kn-a max naravno što jeftinije to bolje, kamera je prioritet!

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na mom Cubotu X16 (imaš i Cubot X17) kamera je stvarno dobra.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan

Neznam bas za kamere i kineske mobitele, ali Meizu M2 Note svi hvale da mu je kamera iznad prosjeka u tom cjenovnom razredu.

A ako ces vec davati 2k kuna za mobitel imas ti i brand name modela da ti zadovoljavaju te specifikacije.

0 0 hvala 1
16 godina
delta-hawk kaže...

Neznam bas za kamere i kineske mobitele, ali Meizu M2 Note svi hvale da mu je kamera iznad prosjeka u tom cjenovnom razredu.

A ako ces vec davati 2k kuna za mobitel imas ti i brand name modela da ti zadovoljavaju te specifikacije.

sto se kamere tice mogu potvrditi. Odlicna je

(G)jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Naručen Meizu M2 Note, hvala na pomoći, javim se sa dojmovima, iako mi se čini da svi sve znaju o ovom mobu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja se jos mislim isplati li ga se uzeti, jer jos nepoznanica u vezi njega imam. Iako o njemu stalno citam u zadnjih nekoliko dana.

Koju verziju si kupio M2.

Jeli A, U, ili I.

I koja im je trenutna verzija OS-a, zadnja sto znam je bila 4.5.4I, po meni osobno najbolja jer ima i hrvatski meni i bez kineskog bloatware-a instalirano.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Ja se jos mislim isplati li ga se uzeti, jer jos nepoznanica u vezi njega imam. Iako o njemu stalno citam u zadnjih nekoliko dana.

Jeli A, U, ili I.

I koja im je trenutna verzija OS-a, zadnja sto znam je bila 4.5.4I, po meni osobno najbolja jer ima i hrvatski meni i bez kineskog bloatware-a instalirano.

Ovaj sam doslovno uzeo: http://www.wowshop.hr/meizu-m2-note-16-gray.html

Tak da ti meni reci za verziju :)

Mislim da nema hrv. izbornik (što mi je apsolutno nebitno) i samo treba google installer šibnuti gore i sve bi trebalo raditi, barem su mi tak objasnili u shopu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 16:58 (HAL).
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Evo malo padobranski da se ubacim...

Što bi mi preporučili ako tražim ~5,5" kineza, kvalitetnijeg, sa Windowsima?

Znači ajmo reć neki ekvivalent redmi note 2 ali sa Win.

Ima li takvo što uopće dostupno?

Xiaomi MI4 moze vrtiti winse, iako je to jos u razvoju ali ako ti to ista znaci potrazi malo po netu :)
Btw uredaj je bolesno dobar

16 godina
xerexy kaže...

Poštovanje,

koji kineski mobitel bi preporučili da ima najbolju zadnju kameru da je max 5' i cjenom pristupačan te koliko je ta kamera dobra u usporedbi sa Nokiom 930 i Xperijom 3 recimo?

ostalo mi nije bitno recimo trajnost baterije bi bila jako dobra i naravno da je uređaj ok cjena do 2k kn-a max naravno što jeftinije to bolje, kamera je prioritet!

HVALA!

ovo je dobar mob. sa dobrom kamerom: Nubia Z9 mini . dodje oko 2k kn

9 godina
neaktivan
HAL kaže...
delta-hawk kaže...

Jeli A, U, ili I.

Ovaj sam doslovno uzeo: http://www.wowshop.hr/meizu-m2-note-16-gray.html

Tak da ti meni reci za verziju :)

Mislim da nema hrv. izbornik (što mi je apsolutno nebitno) i samo treba google installer šibnuti gore i sve bi trebalo raditi, barem su mi tak objasnili u shopu.

Znaci ti imas 4.5.4A verziju sa App store od Meizu, vjerovatno ces i imati onda i kineskog bloatwar-a.

Savjet nemoj brisat sve kineske aplikacije, jer na A verziju neke su usko vezane za sistem i ako ih sve pobrises onda ti sistem moze neispravno raditi.

Citaj Meizu M2 Note temu i malo recenzije, vjeruj mi to ce ti spasiti mnogo zivaca.

Trebao si inzistirati na 4.5.4I verziji, za te novce mogao si to dobiti. Jer vjeruj mi to bi ti spasilo mnogo i vremena i zivaca.

14 godina

Pročitao sam dosta reviewa i Xiaomi MI4 (osrednja kamera al ostalo impresivno pogotovo baterija) i Cubot X17 (po recenzijama odlična kamera baterija prosjek) su mi najviše zapeli za oko savjeti gdje je najbolje kupiti dotične da se ne natežem sa dostavom iz kine, ono ja njima platim i dobijem mobitel? :)

Zahvaljujem svima na savjetima Cubot mi je zasad favorit radi cjene ali moram dobro razmislit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ne znam odakle ti da je kamera na MI4 osrednja. Mogu reci da je fantasticna iz prve ruke. Iako ne znam kakva je na x17 cisto sumnjam da je bolja od MI4-ove...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

može preporuka mobitela za 1500kn, ekran izmedu 5" ili 5.5", onako nekakav best buy? Isto tako ako moze iz eu warehouse da brze stigne, ali potrazit cu ja, vi samo preporucite. thx

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
miki1981 kaže...

Evo malo padobranski da se ubacim...

Što bi mi preporučili ako tražim ~5,5" kineza, kvalitetnijeg, sa Windowsima?

Znači ajmo reć neki ekvivalent redmi note 2 ali sa Win.

Ima li takvo što uopće dostupno?

Xiaomi MI4 moze vrtiti winse, iako je to jos u razvoju ali ako ti to ista znaci potrazi malo po netu :)
Btw uredaj je bolesno dobar

da ali skuplja verzija MI4 ona sto podrzava 4G ,a uredjaj je mocan

15 godina
neaktivan

ima na giztopu, cca te ispadne 1700 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 22:27 (Gam3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
msimu666 kaže...

Pozdrav,

može preporuka mobitela za 1500kn, ekran izmedu 5" ili 5.5", onako nekakav best buy? Isto tako ako moze iz eu warehouse da brze stigne, ali potrazit cu ja, vi samo preporucite. thx

Best buy u tom rangu bar po mom nekom ukusu su Xiaomi Redmi 3 i Meizu M2 obicni jer Note je par stotina skuplji ali mislim da je i on u rangu 1500 kuna.

15 godina
delta-hawk kaže...
msimu666 kaže...

Pozdrav,

Best buy u tom rangu bar po mom nekom ukusu su Xiaomi Redmi 3 i Meizu M2 obicni jer Note je par stotina skuplji ali mislim da je i on u rangu 1500 kuna.

Vidim da izlazi redmi 3 sa snapdragonom u ovom mjesecu (exp february 2016). Isplati li se cekat? Mislim ocu uzet za poklon pa mi je malo glupo cekat, pa mu ga poklonit mjesec dana nakon rodendan :D Znaci definitivno redmi 3 bestbuy do 1500kn?

9 godina
neaktivan

Vec ima u ponudi Xiaomi Redmi 3 bar kod nas u BiH.

0 0 hvala 0
17 godina

S time ako uzmeš neki od novijih Xiaomi-ja vjerojatno te očekuje mijenjanje romova da sve radi kako spada što nije baš za početnike, n00bove.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
delta-hawk kaže...

Vec ima u ponudi Xiaomi Redmi 3 bar kod nas u BiH.

Ima li ga u kojem online shopu iz EU warehousea? Sve što nalazim je preorder

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice