"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
kad će to? :@@@@ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Sutra-preksutra.
Možda i kasnije,sve ovisi gdje se nalaziš
robimarko@gmail.com
10 godina
neaktivan
cca 100km od zg-a, samo da bude prije četvrtka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni su euri na kartici a na alliu je moguce platit samo dolarima, pa ocu li sad morat prebacivat u dolare ili mogu i s eurima.
14 godina
neaktivan

evo htio sam kupiti xiaomi redmi note2 i vise ga nemaju na wowshopu...a hebem ti srecu, neznam koji da sad uzmem razmisljam o opciji meizu m2 note..ima li netko iskustva kakav je to mob i taj flyme os..nebih htio da mi pocne stekat nakon par mjeseci, bitno mi je da ima dobru kameru i da je FHD i fluidan...zar je zbilja xiaomi note 2 toliko bolji od meizu-a da čekam ovog da im ponovno dođe na skladište..imate još koju preporuku nekog moba? narucio bi xiaomi mi4 ali nemam keš, moram ovdje na rate uzeti -.-

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 22:56 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

SA kojeg EU warehouse je najjeftinije uzet Xiaomi Mi 4

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam Meizu MX4 oko pola godine i stvarno je mobitel za svaku preporuku u svim pogledima. Imao sam podosta mobitela a ovaj je, uz to što je jako lijep i kvalitetno izrađen, uistinu i jako dobar. Flyme u početku zahtijeva malo privikavanja ali kasnije vidiš kako je to prava stvar sa samo jednom tipkom. Cura ima unazad mjesec dana Meizu M2 Note koji sam joj naručio preko Aliexpress-a za 1200 kn na kojem sam odmah promijenio software na internacionalnu verziju. Mobitel ne škripi, ne šteka i sl. gluposti, već obavlja sve svoje zadatke bez ikakvih problema a za te novce je za svaku preporuku. Nisam još osobno probao Xiaomi ali Meizu uistinu nudi jako kvalitetne uređaje. 

Kako često mijenjam mobitele vjerujem da ću uskoro i svoj MX4 zamijeniti za neki drugi ali ne što nešto ne valja na njemu već jenostavno što ne mogu imati jedan mobitel dugo  

FC Bayern Munchen
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 23:15 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nikola_Cro kaže...
Meni su euri na kartici a na alliu je moguce platit samo dolarima, pa ocu li sad morat prebacivat u dolare ili mogu i s eurima.

Kao prvo, na Aliju možeš platiti i u Eurima, samo gore na vrhu stranice prebaciš valutu-

A drugo, ako plaćaš u dolorima, banka će napraviti konverziju, bez brige...

15 godina

Posjedujem Xiaomi Redmi Note 2 i mobitel mi je stvarno predobar, no nekad mi je nezgodno ga drzati, mrvicu prevelik. Imam dvojbu sada. Dal vrijedi prelazak na novog mi4 3gb ram i dal bi dobio sta puno vise i dali bi sta izgubio u odnosu na note 2? nadoplatio bih 400 kn mi4. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
Nikola_Cro kaže...

Kao prvo, na Aliju možeš platiti i u Eurima, samo gore na vrhu stranice prebaciš valutu-

A drugo, ako plaćaš u dolorima, banka će napraviti konverziju, bez brige...

ja sam vec dao tocan iznod moba ali pbz(visa) mi je odma prebacia u eure i na kraju mi je falilo 30kn za kupit. Sutra cu nadodat jos para da imam za kupit mobitel, pa da ih bezveze ne pitam da mi te eure prebacuju u dolare. A ako kazes da na aliu (shenzhen top-one trg) ima opciju i za eure necu prrbacivat u dolare

14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Nisam u "điru", a planiram kupiti kineza, pa me zanima vaš prijedlog, odnosno, trenutni best buy u rangu od 1000-1300kn?

Jedini uvijet mi je da je oko 4,5" do 5". Veci nikako, manji dolazi u obzir.

Gledam po netu stvarno ima svasta, ali volio bih od vas koji ste malo vise u tome cuti nekakav savjet.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kakva je procedura to sa mijenjanjem na internacionalnu verziju software-a? Kupiti ću Meizu M2 note u wowshopu vjerojatno ako ne nađem ništa bolje. Nemoram ništa mijenjati ako je ovdje kupljen ili kako?
13 godina
neaktivan
strbi kaže...
Kakva je procedura to sa mijenjanjem na internacionalnu verziju software-a? 

Ručno instaliraš ROM i GAPPS-e i tako svaki put kad izađe update, nema opcije OTA (putem wirelessa).

13 godina
I ja sam se troumio izmedju Meizu Note,Xiaomi Note,Lenovo Note i na kraju kupio Zopo Speed7.Nesto slabiji cpu na 1.3 ghz ali ima 3.gb rama.Juce ga uzeo zapakiranog na oglasniku za 1400 kn(od lika koji ga je izvana narucio tako da nema bas neku garanciju)Za sad zbrajam dojmove,primjetio sam da se kamera iza dosta zagrije(bas staklo kamere) tokom istodobnog surfanja i punjenja
Uvijek nase ljubavi netko drugi je.e
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...

Pozdrav!

Nisam u "điru", a planiram kupiti kineza, pa me zanima vaš prijedlog, odnosno, trenutni best buy u rangu od 1000-1300kn?

Jedini uvijet mi je da je oko 4,5" do 5". Veci nikako, manji dolazi u obzir.

Gledam po netu stvarno ima svasta, ali volio bih od vas koji ste malo vise u tome cuti nekakav savjet.

receno vec puno puta. Xiaomi Redmi 2 ili Meizu M2.

13 godina
neaktivan

Gdje ima za uzet mi4c 3 gb rama u eu skaldistu?Na vickmallu imaju samo 2gb verziju

10 godina
neaktivan
sto se tice dhl trackinga hoce li pod lokacija pisati zg kad paket stigne u zg i koji ce biti status posiljke kad je dostavljac bude dostavljao? pitam zato jer nisam kod kuce pa da znam kad da ostanem kod kuce?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Malo offtopic, ali ciljano...

Poklanjam nekoristen Nillkin flip case LINK za "kineski" mobitel (ontopic) Xiaomi Mi Note (vele da pase i za Note pro). To nije Xiaomi Redmi Note 4G/2, i ja se zeznuo pa narucio krivi :). Tamno plave boje.

Eto ako nekom slucajno treba, iskljucivo Zagreb, primopredaja oko centra, kad prolazim autom dostavim. PM only.

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ima li tko iskustva za zopo speed 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Molim pomoc

Prvi put narucujem telefon iz kine sa Pandawill stranice.Znaci telefon sam narucio i u My Order pise da je placen kao sto i jeste.

Medjutim oni nisu poslali telefon, a proslo je vec pet dana.Slao sam im par poruka, ali ne odgovaraju. Sta mi je ciniti?

Jeli imao neko slicna iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SilverMelior kaže...

Molim pomoc

Prvi put narucujem telefon iz kine sa Pandawill stranice.Znaci telefon sam narucio i u My Order pise da je placen kao sto i jeste.

Medjutim oni nisu poslali telefon, a proslo je vec pet dana.Slao sam im par poruka, ali ne odgovaraju. Sta mi je ciniti?

Jeli imao neko slicna iskustva?

kod Kineza su nekakvi blagdani/praznici,ali ne znam točno do kad  do 7.10. i vjerovatno zato nisu još poslali.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 14:58 (jura).
17 godina

Htio sam kupiti Meizu M2 Note preko aliexpressa, ali imam problema s plaćanjem. Imam Visa karticu od PBZ-a i nakon što hoću potvrditi transakciju izbacuje mi onaj 3D secure. Problem je to što ja nemam internet bankarstvo i nemam nikakav token. Koje su druge mogućnosti plaćanja na ali expressu i što bi mi bilo najjednostavnije sada. Pay pal ne podržava pretpostavljam? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dvaput sam kupovao na Pandi, oba puta mob je bio 'on stock', oba puta trebalo im je par radnih dana da ga posalju (Banggood mi je uvijek slao odmah sl. radni dan).

Bio sam se zalio (otvorio ticket), ispricavali su se "Dear friend..." ali opet, poslali su tek za par dana.

Na kraju je sve uredno doslo.

Singapurskoj posti (Registered mail) trebalo je tocno dva tjedna do Zagreba (nisam uzimao DHL) - po tome je bila za tjedan dana brza od kineske ili hongkonske (kako Banggood salje), tako da je u konacnici trebalo 18-20 dana od narudzbe da dodje do zagrebacke poste.

14 godina
neaktivan
dtdtdt kaže...
sto se tice dhl trackinga hoce li pod lokacija pisati zg kad paket stigne u zg i koji ce biti status posiljke kad je dostavljac bude dostavljao? pitam zato jer nisam kod kuce pa da znam kad da ostanem kod kuce?

Kad stigne posiljka u HR, DHL ti posalje SMS s opcijama dostave - ako izaberes dostavu drugi dan dostavljac te zove na mob kad si doma pa se s njim dogovoris hoces ujutro ili popodne, tako da nema problema oko toga...

15 godina

Ljudi mobitel 1200-1300 kuna?

Gledam i u oko upadaju Xiaomi Redmi 2 Advanced i Meizu M2, ne znam ima li jos ista?

Trenutno imam Redmi 1s i odlican mi je mob, samo sam ja sjebao kameru koja ne radi i sl. pa vise naginjem opet Xiaomi uzet, skoro isti mob, samo duplo vise memorije, a? ili je ipak bolji Meizu ili pak neki treci model?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nisam bio ovdje dugo vremena, jos od kako sam uzeo thl t11, mobitel je bio za svaku pohvalu al sam ga prodo tad za 250€ doplatio i uzeo lg g3 32gb, dosad sam ga koristio i vrijeme je da mijenjam ,ne zato sto mobitelu nesto fali vec sto mi u bih imamo samo lopovske mreze a bh telecom je najgori.  

Sad mi treba telefon sa 2 kartice performansi kao lg g3 32gb, gledo sam ovaj doogee f5 ne znam sta mislite o njemu il ako imate kakvu drugu preporuku :D ? 

R.J

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ljudi mobitel 1200-1300 kuna?

Gledam i u oko upadaju Xiaomi Redmi 2 Advanced i Meizu M2, ne znam ima li jos ista?

Trenutno imam Redmi 1s i odlican mi je mob, samo sam ja sjebao kameru koja ne radi i sl. pa vise naginjem opet Xiaomi uzet, skoro isti mob, samo duplo vise memorije, a? ili je ipak bolji Meizu ili pak neki treci model?

ja bi uzeo na tvom mjestu Meizu M2, još ti je dobar izbor i Honor 4C (bolja kamera od meizu-a i xiaomi-a, ako ti je to bitno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 17:26 (Pinhead).
15 godina

Pa nije mi kamera tako bitna, volim da mogu uslikati i snimiti nešto, ali bitnije su mi druge stvari..
Recimo sto mi je kod xiaomija odlicno, nisu podijelili memorije, pa mi tako 8 giga je sasvim dovoljno, pricam zbog aplikacija, jer ne pomaze kod svega memorijska kartica, neznam jel tako i kod meizua, kod njeg mi je prednost veci ekran

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 19:27 (Pezer).
10 godina
neaktivan
Pezer kaže...
Pa nije mi kamera tako bitna, volim da mogu uslikati i snimiti nešto, ali bitnije su mi druge stvari..
Recimo sto mi je kod xiaomija odlicno, nisu podijelili memorije, pa mi tako 8 giga je sasvim dovoljno, pricam zbog aplikacija, jer ne pomaze kod svega memorijska kartica, neznam jel tako i kod meizua, kod njeg mi ne prednost veci ekran

onda bez razmišljanja uzimaj Meizu-a, on ti ima 16gb interne memorije tak da sa tim neces imat problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 19:28 (Pinhead).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice