"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.519.976
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ne, iz kine je. vidiš da spominjem tax insurance.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
molnyi kaže...

Jesi ga iz eu skladišta naručio? Ako jesi, onda nešto ne štima. Do 5 dana max. mora trajat dostava... šalji mail, ako ne dođe u tj. dana radi claim.

iz kine smo narucili kolega i ja + jos jedan frend, nitko od nas nema info gdje se nalazi, narucili smo prije 2 tjedna, a poslani su 21.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 14:23 (tolka).
16 godina
neaktivan
tolka kaže...
molnyi kaže...

Jesi ga iz eu skladišta naručio? Ako jesi, onda nešto ne štima. Do 5 dana max. mora trajat dostava... šalji mail, ako ne dođe u tj. dana radi claim.

iz kine smo narucili kolega i ja + jos jedan frend, nitko od nas nema info gdje se nalazi, narucili smo prije 2 tjedna, a poslani su 21.

NL post tracking

https://www.internationalparceltracking.com/Default.aspx#/search

izaberete hrvatsku (kroatien) i stavite tracking broj

-MEIZU-
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 14:48 (de.fang14).
10 godina
neaktivan

dobar dan

pokušavam kupiti mobitel putem internet trgovine pomoču PAYPAL-a

lenovo k3 note, košta 166$ na to2c ili 170$ na minideal.

pokušao sam na obje stranice ali nisam uspio ni na jednoj

uplatio sam 180$ na paypal račun ali mi dolazi pogreška, piše da kartica nije prihvaćena

zatim sam pokušao naručiti eksternu bateriju (powerbank) preko e-baya za 6$ i uspio sam

pitanje je:  ima li neki postotak koliko moram imati više novaca na računu (u erste banci) od cijene uređaja koji kupujem ili u čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina

Za narudžbe iznad 100$ na paypalu moraš imati verificirani račun, tj. moraš potvrditi karticu na svom paypal računu

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
 umi se opcenito dosta popravio u zadnjih godinu dana ajmo rec, sto se tice podrske kvalitete i svega, i bas zato mislim da ovo nije los uređaj. Pogotovo ako ga uspijete dobit za 100-110$ na akciji.

Pa Umi je i prije bio vrlo kvalitetan što se tiče izrade, ja sam starom uzeo Umi X1 prije 2 godine, još uvijek ga koristi i mobitel radi savršeno kao i prvog dana, dapače, čini mi se da su se pokvarili u zadnje vrijeme s tim gafovima, em sa Zero, em sad baterije 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 19:17 (frulex).
17 godina
neaktivan

važno je da pri plaćanju na paypal-u odabereš da ti se naplati u istoj valuti, tj. dolarima, a ne da ti oni konvertiraju u kune po tko zna kojem tečaju. ista stvar je bila i meni. uplatio 220$, mobitel je bio 211.99 i kaže da nema novaca na računu. promjenio da naplaćuje u $ i sve ok

10 godina
neaktivan

hvala, stavio sam da mi ne konvertira novac ali

zapravo je bio problem u tome što treba imat taj neki dodatni novac a ne točan iznos, stavio sam još 100kn na račun i onda sam uspio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 20:24 (chevap-zombij).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam najvise zainteresovan za elephone vowney, posto ce on tek 20 Juna biti u prodaji videcu preko elephone p7000 kakav ce se to odigrati. Elephone p7000 vec ima nekoliko recenzija. Volio bih da vidim tou recenziju koja dokazuje da kamera ne valja. Jer ovo sto ja vidim mislim da je telefon dobro povezan sa senzorom imx214. 

idite na 13minut. 

P.S. Svida mi se nihovo home dugme, mozete mjenjati razlicito svjetlo na njemu :)

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
halflife kaže...

baš mi maloprije došao mail od coolicoola za p7000. ako netko hoće, evo mu  Coupon Code: EMP7000. cijena vrijedi do sutra i dođe sad 197.99$.  mene muči to što mi je poslan jiayu s3 advanced 21.5. dali su mi tracking number, ali evo još uvijek nema ništa pod tim brojem na postnl. jel to tako inače kod coolicoola? recite vi koji ste isto kod njih naručivali. što se tiče cijene, oni vraćaju pdv. znači istaknuta cijena+10% tax insurance+paypal=konačna cijena. koliko god da naši naplate pdv, oni ga vrate nazad na paypal račun.

meni nije radio isto oko 5-6 dana dok nije stigao u NL postu onda je do mene stigao u roku 5 dana primljena ujutro recimo uvece poslana za BiH i nakon 2 dana mi izbacilo da se nalazi u SA primljeno u 7 ujutro u 5 popodne izbacilo poslano za MO i 3 dana poslije stiglo pismo sa carine  i to je to :D

17 godina
neaktivan

da, evo upravo stiglo u amsterdam. čekam dalje.... btw ovi iz elephone stvarno nisu normalni, opet novi modeli

http://www.racunalo.com/elephone-s2-i-s2-plus-manji-i-veci-ljepotan-s-vrlo-popularnim-cijenama/

0 0 hvala 0
16 godina

Ako nekog zanima ima na honorbuy-u xiaomi mi4i za 265€ + free shipping

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MarioVk kaže...

Ako nekog zanima ima na honorbuy-u xiaomi mi4i za 265€ + free shipping

Baš se poradovao kad ono nema 3G na 900 Mhz...ono wtf      

Frka85
13 godina
stručnjak kaže...

Baš se poradovao kad ono nema 3G na 900 Mhz...ono wtf      

Primarno napravljen za indijsko trziste..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

Radit će ti to i ovdje, kolegi radi THL 5000 koji isto nema 900mhz... U gradovima nema problema...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim kupiti ovaj mob i sa kodom bi me izašel 112$, samo ne znam kakva su iskustva sa tom stranicom.mislim da je mob odličan za tu cijenu i ima ogromnu bateriju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Gledao sam jučer malo oko tog SISWA c55.

Minusi (nekome nebitno):

nema notification led

nema osvijetljene tipke

nema ništa od opreme za kupiti

nema ga ni na njihovim stranicama

Ostalo sve ok, a osobito cijena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fora2 kaže...

Gledao sam jučer malo oko tog SISWA c55.

Minusi (nekome nebitno):

nema notification led

nema osvijetljene tipke

nema ništa od opreme za kupiti

nema ga ni na njihovim stranicama

Ostalo sve ok, a osobito cijena.

a dobro s obzirom na cijenu ovo za notification led i osvjetljenje budem prešel prek toga, a i to je pitanje dal je istina jer ima jako malo informacija o mobitelu. oprema bude došla s vremenom sigurno.mislim da trenutno nema tak dobar,a jeftin mob s tim da je ta cijena kao preorder znači da bude poslije išla gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 14:37 (jura).
15 godina
jura kaže...

mislim kupiti ovaj mob i sa kodom bi me izašel 112$, samo ne znam kakva su iskustva sa tom stranicom.mislim da je mob odličan za tu cijenu i ima ogromnu bateriju.

"Stranica" SHOP Geekbuying je jedna od boljih trgovina tako da nećeš imati brige.

Mobitel je PRESALE što znači da još nije došao u trgovinu, nego je u najavi i karaktristike su super, ali marka je nepoznata i sa slabom podrškom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 18:49 (bodija).
17 godina
neaktivan
bodija kaže...

"Stranica" SHOP Geekbuying je jedna od boljih trgovina tako da nećeš imati brige.

Mobitel je PRESALE što znači da još nije došao u trgovinu, nego je u najavi i karaktristike su super, ali marka je nepoznata i sa slabom podrškom.

hvala za info o stranici.čital sam da već imaju u Španjolskoj otvoren nekakav dućan ili kaj već te da se može kontaktirati njih i njima slati ako se slučajno nekaj dogodi s mobitelom te da namjeravaju još otvarati po Europi te servise/dućane.i da ovo za PRESALE zato je sad i jeftiniji i kolko sam skužil bez obzira kaj ga nema u dućanu nama koji ga kupimo šalju ga kroz dan,dva ili ima neka caka pa nisam dobro pročital ili skužil?

edit:u biti mora se čekati dok mobitel ne dođe u dućane i tek onda ga dobivam,a jel ima nekakvo pravilo kolko vremena prođe da mob stigne do dućana?da ne platim sad mob,a da ga dobim tek za 6mj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 19:50 (jura).
15 godina

Pitaj preko chata ili mailom...

16 godina

zanima me dali je http://www.elephone.hk službena stranica za elephone mobitele i dali je netko naručivao od tamo uređaj? preporučujete li uopće uzimati uređaje preko te stranice?

12 godina

pozdrav. je li tko kupovao sa stranice http://www.xiaomiforsale.com/

planiram uzeti xiaomi mi3 64gb.

0 0 hvala 0
10 godina

evo ti komentar s jednog drugog foruma:
Xiaomi Mi-3 64GB Quad Core 2.3GHz MIUI V5

Subtotal: $239.97
Coupon (555): -$5.00
Shipping (MMExpress 4-12 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***)): $26.00
Grand Total: $260.97

Ovo se isplati.., dobri stari Xiaomi MI3, jedino što fali je 4G..., ali za tu lovu 64GB verzija - bolji 3G mob za te novce teško je naći...

Dakle obavezno odabrati ili MMExpess ili DHL - za EU skladište - nema PDV-a....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
perix231 kaže...

Ovo se isplati.., dobri stari Xiaomi MI3, jedino što fali je 4G..., ali za tu lovu 64GB verzija - bolji 3G mob za te novce teško je naći...

Navedi samo jedan razlog zbog čega se isplati dati toliki novac za, budimo realni prastari uređaj, kada ima more novih.  Za takve pare nedostatak 4G je ogroman minus. Slažem se da je to vrhunski uređaj ali je dinosaur.

Frka85
10 godina

Ovo je samo komentar sa jednog drugog foruma a ja sam ga ovdje postao jer je covjek iznad moje objave pitao za taj mob. A od ovog s tog linka nema jeftinijeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stručnjak kaže...
perix231 kaže...

Navedi samo jedan razlog zbog čega se isplati dati toliki novac za, budimo realni prastari uređaj, kada ima more novih.  Za takve pare nedostatak 4G je ogroman minus. Slažem se da je to vrhunski uređaj ali je dinosaur.

Imam Mi3 oko 10 mjeseci i ja sam prezadovoljan.

Jedino što mu fali je 4G i to je to,sa Ivanovim 5.1.1 ROM-om leti i stalno stižu updaetovi.

Sa Snapdragonom 800 i Adrenom 330 ne vidim što ima štekati ili išta drugo.

robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...

Imam Mi3 oko 10 mjeseci i ja sam prezadovoljan.

Jedino što mu fali je 4G i to je to,sa Ivanovim 5.1.1 ROM-om leti i stalno stižu updaetovi.

Takodjer posjedujem navedeni mob, i niti jedne jedine minute mi nije zafalio 4G niti bi to navodio kao minus mobitelu.. Pogotovo sto je do prije cca 2-3 godine pokrivenost 3G-om bila katastrofalna pa smo zivjeli koristeci edge, pa tko se zalio? Nitko, koristis ono sto imas.. A ova amerikanizacija, nabijanje specifikacija, moj tata je jaci od tvog tate i te sheme, to ostavite za malu djecu.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina

Bio sam pronašao neku kartu nedavno o pokrivenosti signala i frekvencije i sjećam se da 4g je pokriven jedino zagreb, split i još par gradova...nemogu se točno sjetit koji 

Btw da ne budem off topic, naručen je THL 5000T pa javim dojmove nakon par dana korištenja 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 22:06 (gogo17792).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To je prije cca godinu i pol dana bilo tako, sada je u principu bolje barem što se tice Hrvatskog Telekoma, ali evo recimo primjer iz zivota: Kupio frend galaxy S5 cim je izašao, ima mob 4G, na papiru bruka, on sretan ko prskalica, baterija traje koma, zeli ga razbiti od zid.. Sta je problem, naređeno bilo da prvenstveno lova 4G, kako je putovao dnevno na relaciji OS-VK, i pokrivenost nije dobra bila, svako malo se šalta 3G-4G, ubija bateriju.. Iskljucio 4G, preporodio trajanje baterije, nikad vise ga nije ni upalio, i zaboravio da ima jer eto bez 4G-a se moze zivjeti posto 3G obavlja i vise nego odlicno svoj download/upload posao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 22:08 (majdo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice