"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.443
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Koji mi od ovih mobitela preporucujete:

Inew v3 plus,inew v7,elephone p6000,thl t6 pro,doogee dagger dg550-cuo sam da ima problema s ekranom?

Kamera me bas ne zanima,bitno mi je da mobitel radi sto brze i da se ne razbije prvi put kad padne....hvala unaprijed ;)

watwateat
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 22:02 (ConnorKenwayJeMrgud).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav drugari :)

Hteo bih da kupim novi telefon. Pa posto sam ogranicen s novcem(do 310eura)hteo sam da kupim LETV, lijep telefon s dobrom specifikaciom. Ali posto je to nova kompanija odlucio sam da odustanem i sacekam. Ali zatim naisla je najava da ce 20Juna izaci Vowney sa veoma dobrom specifikaciom i onim najvaznijimz mene kamerom IMX230 od 20MP i cijenom od 300EURA pa me interesuje sta Vi mislie o Elephonu? Da li je ko imao iskustva? Da li je istina kao sto sam procito ngde a se telefon "sam od sebe" pokvari z par mjeseci?

P.S. Zasto neki kineski telefoni koji koriste npr. snenzor kamere IMX214 ne mogu da imaju isti kvalitet slike kao i drugi telefoni s istim senzorom? Ovo pitam jer znam da npr. jeftiniji telefoni sa IMX214 nemjusliku kao OnePus One sa istim senzorom. Znam da Meizu MX4 Pro ima super kameru i to IMX230, pa me interesuje da li ce i Elephone Vowney imati isto tako dobru kameru posto imaju isti senzor? :)

Unapred zahvalan na Vasim odgovorima.

kiki
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 22:35 (wave90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
wave90 kaže...

Hteo bih da kupim novi telefon. Pa posto sam ogranicen s novcem(do 310eura)hteo sam da kupim LETV, lijep telefon s dobrom specifikaciom. Ali posto je to nova kompanija odlucio sam da odustanem i sacekam. Ali zatim naisla je najava da ce 20Juna izaci Vowney sa veoma dobrom specifikaciom i onim najvaznijimz mene kamerom IMX230 od 20MP i cijenom od 300EURA pa me interesuje sta Vi mislie o Elephonu? Da li je ko imao iskustva? Da li je istina kao sto sam procito ngde a se telefon "sam od sebe" pokvari z par mjeseci?

P.S. Zasto neki kineski telefoni koji koriste npr. snenzor kamere IMX214 ne mogu da imaju isti kvalitet slike kao i drugi telefoni s istim senzorom? Ovo pitam jer znam da npr. jeftiniji telefoni sa IMX214 nemjusliku kao OnePus One sa istim senzorom. Znam da Meizu MX4 Pro ima super kameru i to IMX230, pa me interesuje da li ce i Elephone Vowney imati isto tako dobru kameru posto imaju isti senzor? :)

A di nađe tih 10 eura....xd

Sve što si nabrojio je škart ako misliš potrošiti svih 310 gledaj Meizu i Xiaomi. Ako ne misliš razmisli o Jiayu S3, Lenovo K3 Note te Meizu M1 Note.

Frka85
11 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
wave90 kaže...

A di nađe tih 10 eura....xd

Sve što si nabrojio je škart ako misliš potrošiti svih 310 gledaj Meizu i Xiaomi. Ako ne misliš razmisli o Jiayu S3, Lenovo K3 Note te Meizu M1 Note.

Pa dobro, ne bih zalio dati ni 350 eura :D al to je to od 30 do 350eura :). Xiaomia vec imam i to MI3, dobar je telefon ali potreban mi je neki dobar dual sim. Rado bih kupio Xiaomi Mi Note ili ZTE Nubia Z9 MAX ali su preskupi za mene. Do kraja sledeceg mjeseca izaci ce tri telefona koja ja znam da imaju bas dobre specifikacije: Elephone Vowney - bojim se da je to neka vrsta nagazne mine, a rado bih ga kupio zbog njegove odlicne specifikacije i kamere,Meizu MX5 i MX5 PRO izlaze isto krajem sledeceg mjeseca ali vjerovatno njihova cijena ce biti minimom 400eura pa na gore :(. Tako  da mi sotaje da razmisljam samo o Elephonu Vowney, LETV i mozda jos nekom lijevom kinezu... :/

P.S. Ima li ko Elephone P6000 ili P7000 da koristi? Jestel zadovolji u opste s Elephonom?

kiki
16 godina
stručnjak kaže...
CyberDemonVZ kaže...
sendjo kaže...

Odakle naruciti Redmi 2 (2GB) iz EU? 

Placam li PDV na mobitel kupljen i poslan iz EU?

Ne znam.

Ne.

Evo   Mislio sam ga uzeti sestri ali nema 3G na 900 Mhz.

Izgleda da onaj sa 1gb rama ima 900mhz 3G...čudno

16 godina
tintin kaže...
stručnjak kaže...
CyberDemonVZ kaže...
sendjo kaže...

Odakle naruciti Redmi 2 (2GB) iz EU? 

Placam li PDV na mobitel kupljen i poslan iz EU?

Ne znam.

Ne.

Evo   Mislio sam ga uzeti sestri ali nema 3G na 900 Mhz.

Izgleda da onaj sa 1gb rama ima 900mhz 3G...čudno

Imam pitanje za 4G.

Vidim da kinezi kod 4G imaju najčašće oznaku FDD...jel to ko LTE ili je nešto drugo u pitanju?

10 godina
neaktivan

Ne znam s kojim budzetom raspolazes, to je prva bitna stavka koju moras navesti ako hoces kvalitetan savjet? Svakako od ovoga sto si nabrojao NISTA skoro nije za neku ozbiljnu preporuku po mom misljenju, sve su marke iz druge(Elephone,Thl) i trece lige(Inew,Doogee)...ako ikako mozes zaobidji navedene. Osnovno pravilo - za budzet od 150$ i preko toga nemoj razmisljati o nabrojanim markama nego gledaj Lenovo, Zte, Xiaomi, Meizu, Coolpad, Tcl itd.

U zavisnosti od budzeta i sta od telefona ocekujes i sta ti je bitno (baterija, dual ili single sim, kamera, brzina rada itd.) zavisi sta je za preporuku!

10 godina
neaktivan

Budzet od 300 EUR je ozbiljan za nabavku telefona iz Kine. Iz tog razloga mi nije jasno, ako vec koristis Mi3 (kao jedan od best buy uredjaja ikad) otkud ti sad ideja da gledas rizicne nove brendove tipa Letv, Vowneyi ili Elephone??? Evo ti moj primjer iz koga se nesto moze nauciti - nakon odlicnih iskustava sa Xiaomi Mi2S i Meizu MX2 napravio sam se "pametan" i kupio nepoznat ali nasminkan Kingzone K1 Turbo...odlicne specifikacije, dizajn, metalno kuciste, sve 5, odlicne recenzije i review...klasicna navlakusa, telefon je kosta na kraju oko 300$ a ne vrijedi ni blizu toliko. E tako ces se najvjerovatnije provesti sa ovim tvojim nabrojanim modelima (prije da hoces nego da neces)!

Ako zelis dobar dual sim moji predlozi bi bili:

Xiaomi Mi4i (ako ga mozes nabaviti preko HK ili iz Indije), ima ga u Kini vec ali po masnih 270-280$, a zvanicna cijena je oko 205$

Meizu M1 Note (izlazi uskoro i M2 pa treba vidjeti sta ce ponuditi)

Lenovo K3 Note

Jiayu S3

Ovo su sve dokazani modeli na novim 64-bitnim procesorima sa manjom potrosnjom baterije, nema greske ni sa jednim od njih a kostaju cca +/- 200$ u Kini (osim Mi4i koji je preko reseller-a papren jos uvijek).

Za 300 EUR nemoj razmisljati o "lijevom" kinezu nego o pravom :)

11 godina
neaktivan
Wolf79 kaže...

Ne znam s kojim budzetom raspolazes, to je prva bitna stavka koju moras navesti ako hoces kvalitetan savjet? Svakako od ovoga sto si nabrojao NISTA skoro nije za neku ozbiljnu preporuku po mom misljenju, sve su marke iz druge(Elephone,Thl) i trece lige(Inew,Doogee)...ako ikako mozes zaobidji navedene. Osnovno pravilo - za budzet od 150$ i preko toga nemoj razmisljati o nabrojanim markama nego gledaj Lenovo, Zte, Xiaomi, Meizu, Coolpad, Tcl itd.

U zavisnosti od budzeta i sta od telefona ocekujes i sta ti je bitno (baterija, dual ili single sim, kamera, brzina rada itd.) zavisi sta je za preporuku!

Ok neću uzimati te marke,hvala na savjetu...budžet mi je do nekih 1200-1500kn....do 200 eura...

I zanime me uglavnom brzina rada mobitela...sad sam vidio da stranica geekbuying ima eu warehouse sa kojeg mogu kupit lenovo lemo k3 za oko 190 eura...dali ovo eu warehouse znaci da neplaćam carinu na mobitel ili?najradije bih uzimao preko eu warehouse jer mi se cini jeftinije nego plaćat carinu

watwateat
14 godina
neaktivan

I inače ne plaćaš carinu na mobitele već samo PDV, ali da - iz EU ne plaćaš još jednom PDV, vjerojatno puno brže dođe i nešto sitno je jeftiniji taj K3 note, koliko vidim 80-90 kn...

16 godina

Zanima me dali je netko imao problema s narucenim smartphonom iz kine, tocnije da ste morali ostvarivat garanciju, kakva su vasa iskustva povodom toga i uz koje web shopove je to vezano, pokusavam doc do nekog shopa s najvise pozitivnih iskustava, a do sad nisam bas uspio pronaci puno o vraćanju mobitela nazad i popravaka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
press kaže...

http://www.geekvida.es/meizu-m1-note-64bit-octa-core-fdd-lte-55-gorilla-glass-fhd-2gb-16gb-3140mah-p98996.html

Ovdje se isto može kupiti Meizu M1 Note u EU samo mi nije jasno oko poštarine jel se plaća ili ne.

Ja kupio u Hrvatskoj, nešto malo više platio (2500kn) negoli da sam kupio iz Kine i još platio PDV-e. Zato je garancija dvije godine i osiguran sevis u Hrvatskoj. Sam mobitel je OK ima neke svoje mušice, no koji nema. Dobro je napisao jedan novinar kada kupiš iPhone platiš recimo 7000kn dobiješ iPhone stvarne cijene 1500kn, a kupiš Kineza od 2500kn dobiješ mob stvarne vrijednosti od 2500kn.

These Days
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 19:40 (Miha LA).
11 godina
neaktivan
Wolf79 kaže...

Budzet od 300 EUR je ozbiljan za nabavku telefona iz Kine. Iz tog razloga mi nije jasno, ako vec koristis Mi3 (kao jedan od best buy uredjaja ikad) otkud ti sad ideja da gledas rizicne nove brendove tipa Letv, Vowneyi ili Elephone??? Evo ti moj primjer iz koga se nesto moze nauciti - nakon odlicnih iskustava sa Xiaomi Mi2S i Meizu MX2 napravio sam se "pametan" i kupio nepoznat ali nasminkan Kingzone K1 Turbo...odlicne specifikacije, dizajn, metalno kuciste, sve 5, odlicne recenzije i review...klasicna navlakusa, telefon je kosta na kraju oko 300$ a ne vrijedi ni blizu toliko. E tako ces se najvjerovatnije provesti sa ovim tvojim nabrojanim modelima (prije da hoces nego da neces)!

Ako zelis dobar dual sim moji predlozi bi bili:

Xiaomi Mi4i (ako ga mozes nabaviti preko HK ili iz Indije), ima ga u Kini vec ali po masnih 270-280$, a zvanicna cijena je oko 205$

Meizu M1 Note (izlazi uskoro i M2 pa treba vidjeti sta ce ponuditi)

Lenovo K3 Note

Jiayu S3

Ovo su sve dokazani modeli na novim 64-bitnim procesorima sa manjom potrosnjom baterije, nema greske ni sa jednim od njih a kostaju cca +/- 200$ u Kini (osim Mi4i koji je preko reseller-a papren jos uvijek).

Za 300 EUR nemoj razmisljati o "lijevom" kinezu nego o pravom :)

Hvala na dobrom savjetu. Ok, znaci sacekacu jos Meizu pa cu odluciti. Mada cistio sumnjam da ce Meizu MX5 kostati do 350eura i ako koristi mediatek procesor. Telefon koji zelim da kupim jeste da ima dual sim i da ima dobru kameru. LETV i Elephone koji sam naveo sadrze veoma dobru kameru +dual sim+ procesor(koji omugucava super slow motion 480fps) + izgled ++++ ma sve im je vrh osim oni sami. Ok, ajde sacekacu. Ali interesuje me jos ovo. Spomenuli ste Xiaomi Mi4i, ima dual sim i ok kameru. To ino zvuci, ali citao sam na internetu da svi kazu da izbjegavam procesor Snapdragon 615. Da li je on toliko los? i ako nije sta onda mislite o ZTE Nubia Z9 Mini? Po specifikaciji ima IMX 234 kameru, iskreno nikad cuo za to ali onda treba da pravi bolje fotografie od OnePlu One. Sta mislite o tome?

I kada smo kod OnePlus Ona koji pravi fantasticne fotografije, onda kada bih birao izmedu OnePlus Ona(IMX 214) i Meizu MX4 Pro(IMX230) koji da izaberem zbog slikanja i u opste? :)

P.S. I sta mislite o kompaniji Gionee? Na internetu kruze dobre glasine pogotovo o njihovim kamerama. Novi Gionee Elife E8 bazirace se na kameri od koja ce moci da izvuce 100mp. Da li je neko kupio Gionee i kakvi su utisci?

kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 22:21 (wave90).
13 godina

Što mislite o ovom mobitelu THL 5000T 

Pogledao sam jedan review i koliko vidim hvale ga, pogotovo zbog 5000mAh baterije a i cijena je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ajde prvo da si ne persiramo :)

Kad sam rekao da treba mozda sacekati izlazak nasljednika M1 Note tj. vjerovatno ce se zvati M2 Note i nece sigurno kostati vise od 250$. MX5 zaboravi jer je to najvisi nivo i kostace vise od tvog budzeta, pri tome MX je single sim linija.

2 navedena modela Xiaomi Mi4i i ZTE Nubia Z9 mini imaju Snapdragon 615 procesor za koga se pricalo da ima problem sa zagrijavanjem, medjtim kod Mi4i je u pitanju druga generacija ovog procesora i taj problem je rijesen, za Nubia Z9 mini nisam siguran da li je prva ili druga generacija 615 procesora? Svakako Mi4i ima odlicnu kameru, bateriju, po meni jedan od najboljih ROM-ova, za manu se moze uzeti tanka memorija od 16GB bez SD prosirenja...Nubia je isto dobar izbor ali ja bih ipak prije uzeo Mi4i za nijansu...

OnePlusOne i MX4 su medju top modelim cak iako su vec dugo na trzistu, kad bih morao birati to bi bila teska odluka...malo jeMX4 Pro preskup i ne proizvodi se vise, slike su odlicne na oba modela - meni licno su bolje na MX4 Pro ali nije neka ozbiljna razlika. 

Gionee - nemam sta pametno reci iskreno jer nemam neko iskustvo s njihovim modelima, uvijek se najavljuju sa odlicnim specifikacijama i dobrim cijenama ali mi dosta govori cinjenica da uprkos tome nisu napravili ozbiljan uspjeh, recimo u prodaji ih sije Jiayu sa zapravo jednim modelom S3 i par pratecih modela koji nose manji dio prodaje, a Gionee sa puno više modela ne moze ih stici u prodajnim kolicinama...osnovno pravilo je ne kupuj ono sto ne kupuju kinezi!

11 godina
neaktivan
Wolf79 kaže...

Ajde prvo da si ne persiramo :)

Kad sam rekao da treba mozda sacekati izlazak nasljednika M1 Note tj. vjerovatno ce se zvati M2 Note i nece sigurno kostati vise od 250$. MX5 zaboravi jer je to najvisi nivo i kostace vise od tvog budzeta, pri tome MX je single sim linija.

2 navedena modela Xiaomi Mi4i i ZTE Nubia Z9 mini imaju Snapdragon 615 procesor za koga se pricalo da ima problem sa zagrijavanjem, medjtim kod Mi4i je u pitanju druga generacija ovog procesora i taj problem je rijesen, za Nubia Z9 mini nisam siguran da li je prva ili druga generacija 615 procesora? Svakako Mi4i ima odlicnu kameru, bateriju, po meni jedan od najboljih ROM-ova, za manu se moze uzeti tanka memorija od 16GB bez SD prosirenja...Nubia je isto dobar izbor ali ja bih ipak prije uzeo Mi4i za nijansu...

OnePlusOne i MX4 su medju top modelim cak iako su vec dugo na trzistu, kad bih morao birati to bi bila teska odluka...malo jeMX4 Pro preskup i ne proizvodi se vise, slike su odlicne na oba modela - meni licno su bolje na MX4 Pro ali nije neka ozbiljna razlika. 

Gionee - nemam sta pametno reci iskreno jer nemam neko iskustvo s njihovim modelima, uvijek se najavljuju sa odlicnim specifikacijama i dobrim cijenama ali mi dosta govori cinjenica da uprkos tome nisu napravili ozbiljan uspjeh, recimo u prodaji ih sije Jiayu sa zapravo jednim modelom S3 i par pratecih modela koji nose manji dio prodaje, a Gionee sa puno više modela ne moze ih stici u prodajnim kolicinama...osnovno pravilo je ne kupuj ono sto ne kupuju kinezi!

Posto vec imam Xiaomi Mi3 cesto sam na njihovom forumu, pa vidim da se mnogi zale na Mi4i zbog zagrijavanja i ostalih problema. Ajde najbolje bi bilo da sacekam i vidim kakav ce biti M2 od Meizu i mozda neki novi telefon, to je za nekoliko dana. A do tada cu jos postavljati pitanja :)
Koju kameru koristi MI4i? Interesuje me da li je tacno da postoji kamera IMX234 koja je u ZTE Z9 Mini? :/ 

kiki
13 godina
neaktivan
wave90 kaže...

P.S. Ima li ko Elephone P6000 ili P7000 da koristi? Jestel zadovolji u opste s Elephonom?

Ja imam Elephone P6000 vec neko vrijeme i ja sam prezadovoljan. Super je brz i responzivan. Svi pljuju po Elephonu,ne znam zasto ali eto. Napisao sam malo o njemu na 291. strani ove teme.

11 godina
neaktivan
Killuminati kaže...
wave90 kaže...

Ja imam Elephone P6000 vec neko vrijeme i ja sam prezadovoljan. Super je brz i responzivan. Svi pljuju po Elephonu,ne znam zasto ali eto. Napisao sam malo o njemu na 291. strani ove teme.

Hvala :) postavicu vam nekoliko pitanja: da li znate koji IMX koristi P6000? Koliko ste zadovoljni s kamerom? Koliko mu dugo traje baterija sa dual simom? I da li ste do sad imali nekih vecih problema? :)

kiki
13 godina
neaktivan
wave90 kaže...

Hvala :) postavicu vam nekoliko pitanja: da li znate koji IMX koristi P6000? Koliko ste zadovoljni s kamerom? Koliko mu dugo traje baterija sa dual simom? I da li ste do sad imali nekih vecih problema? :)

Za IMX ne znam,iskreno ne znam ni sta je IMX ,ali ako mi kazete kako da vidim,javim :) Kamera je dost dobra kada ima dovoljno svjetla,i prednja i zadnja. Flash je super. U totalnom mraku na slikama s flashom se ni ne primjeti da je mrak (u sobi recimo kad je sve ugaseno nakon flasha sve izgleda jasno). A baterija ovisi o koristenju. Najmanje sto je izdrzo je bilo mislim oko 2 dana,a najvise 7 dana. Ovisi o upotrebi. Evo samo primjer. Na 1 % baterije sam gledao 720p YouTube videe pola sata. Htio sam iscjediti bateriju i bas me iznenadilo

Jos uvijek nikakvih problema :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 1:24 (Killuminati).
16 godina

Vrijedi li ovaj mob te novce?
Ima ko kupon za geekbuying?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Na koje novce mislis? 110$ ili 170$...jer ako racunas na ovih 110$ sanse su ti prilicno nikakve s obzirom na kolicinu koju prodaju po toj cijeni, ako ga mozes dobiti za 110$ svakako da vrijedi...s druge strane 170$ po meni ne vrijedi, za te novce imas bolji izbor

16 godina
Wolf79 kaže...

Na koje novce mislis? 110$ ili 170$...jer ako racunas na ovih 110$ sanse su ti prilicno nikakve s obzirom na kolicinu koju prodaju po toj cijeni, ako ga mozes dobiti za 110$ svakako da vrijedi...s druge strane 170$ po meni ne vrijedi, za te novce imas bolji izbor

Po mom sigurno trebas probat uhvatit ovaj od 110, cak i ja sam poksao danas, al et bez srece.. Valjda cu do 5.6 uzet jednog :)
Al zanima me zasto je to los izbor za 170$? Sta je to lose na njemu da nije vrijedan tih para?

14 godina
neaktivan

BTW, ako već hvatate, imate ga na to2c u istoj promociji za 99$...

11 godina
neaktivan

Da li je neko narucio Elephone P7000? Telefon je tek poceo da dostize do kupca. Procitao sam nekoliko komentara i sad za sad su pozitivni. Jedva cekam da vidim kakva mu je kamera, dako neko uporedi sa Xiaomi Mi Note jer koriste isti senzor. Kazu da mu je finger printer veoma brz i dobar u ondosu na Iphone6 i ostale brendove.

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može savjet koji odabrati po cijeni od 160 $ mogu uzeti ili elephone p7000 ili lenovo k3 note pa ako može savjet jer vidim da su po karakteristikama tu negdje al neznam za kvalitetu .... Hvala

Cvky

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako imas 2 telefona istih/slicnih karakteristika za iste novce, smislenije je uvijek odabrati onaj telefon koji ima bolju podrsku i dolazi od proizvodjaca sa jacim rejtingom...u ovom slucaju je to Lenovo. Inace K3 Note ima odlicne recenzije (pri tome ne mislim na placene testove koji ima po netu na tone, nego na recenzije obicnih korisnika) i trenutno je sigurno jedan od best-buy uredjaja u cjenovnom rangu do 200$ (uz Jiayu S3 i Meizu Mi Note).

E sad mi samo kazi gdje si nasao ovaj P7000 za 160$, to je po meni nemoguce jer on kosta od 220$ pa na vise gdje god pogledas???

Radi poredjenja evo osnovnih karakteristika i razlika:

Dimenzije: prednost za K3 Note

Materijali: P7000 je metalno kuciste u odnosu na plasticno kod K3 Note

Ekran: skoro potpuno identicni ekrani

RAM: 1 GB vise kod P7000

Procesor+Grafika: identicno

Kamera: na papiru prednost za P7000, ali po review i nije bas tako

Oba su dual-sim, oba 4G, nijedan nema NFC

Navigacija: K3 Note ima prednost jer podrzava Glonass

Baterija: 10% jaca kod P7000

Po karakteristikama moze se reci da je jedina bitna razlika 1GB vise RAM-a kod P7000, ostalo ne pravi neku ozbiljnu razliku po mom misljenju. Svakako da to ne vrijedi +60$ doplate (pa na to idu i veci troskovi davanja na carini). Ako bas zelis model sa 3GB RAM-a pogledaj Jiayu S3 Advanced za cca 200$, ili eventualno IOcean Rock (M6752) za 190$ mada ga ne bih smio preporuciti jer je to ipak brend a ne proizvodjac.

10 godina
neaktivan

Nisam htio reci da je to "los" izbor za 170$ vec da za te novce moze se naci pouzdaniji telefon. Recimo uvijek bih prije uzeo Jiayu S3 ili Lenovo K3 Note ili TCL M2U za te novce...ako malo pogledas doci ces do informacija da Umi ima osnovni problem sa baterijom gdje je davao lazne specifikacije kapaciteta baterije za Umi Hammer pa se kasnije vadili sa slanjem zamjenske baterije (genijalci), Umi Zero je imao dosta problema kod raznih korisnika...dosta su napredovali u odnosu na ranije, rade na softveru i popravljaju se ali jos uvijek imaju ispade i sami sebi ruse rejting.

16 godina
Wolf79 kaže...

Nisam htio reci da je to "los" izbor za 170$ vec da za te novce moze se naci pouzdaniji telefon. Recimo uvijek bih prije uzeo Jiayu S3 ili Lenovo K3 Note ili TCL M2U za te novce...ako malo pogledas doci ces do informacija da Umi ima osnovni problem sa baterijom gdje je davao lazne specifikacije kapaciteta baterije za Umi Hammer pa se kasnije vadili sa slanjem zamjenske baterije (genijalci), Umi Zero je imao dosta problema kod raznih korisnika...dosta su napredovali u odnosu na ranije, rade na softveru i popravljaju se ali jos uvijek imaju ispade i sami sebi ruse rejting.

Slazem se, ali nisu ni jiyu ni tcl nista puno bolji od umi-a svi oni imaju greske koje ispravljaju i popravljaju se, umi se opcenito dosta popravio u zadnjih godinu dana ajmo rec, sto se tice podrske kvalitete i svega, i bas zato mislim da ovo nije los uređaj. Pogotovo ako ga uspijete dobit za 100-110$ na akciji.

Hammer je imao problema s baterijom namjerno/nenamjerno nije ni bitno jer su se na kraju ispricali, svi koji su dobili s krivom baterijom dobili su pravu besplatno za zamjenu i sve novije posiljke vec imaju pravu bateriju tako da problem je ispravljen kakav god da je.

A umi zero je isto solidan uredaj, softwareski dosta lose izveden na poceku al sad kad pogledas ima toliko romova za isprobat i toliko verzija da ne mozes bit nezadovoljan s jednim od tih, iz nekog razloga developeri vole razvijat romove za zero, vjerovatno zato sto i sam UMI to podrzava pogotovo jer i imaju rootjoy da ti olaksaju flashanje nekog rooma..

I cisto da se pohvalim da nakon treceg dana uspio sam uzet emax-a za 110$ na flash deal-u. Namjenjen je sestri pa eto kad dode vidit cemo i kakav je.

I da, da se nadovezem na ovo gore za elephone, znaci p7000 na papiru stvarno stoji kao odlican uredaj al jedino sto me smeta i sto upada u oci je broj uredaja koji elephone izbacuje u zadnjih godinu dana, doslovno se ne stigne prodat jedna verzija a dosla druga vec, ne vidim poantu u tome i zato mi ne ulaze kao izbor, jer samo bacat nove uredaje nije dobro, valjda je prvo red da kad dode neki novi da on bude u toku price jedno vrijeme da se ispoliraju greske i svi nedostatci sto dodu s njim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:35 (MarioVk).
17 godina
neaktivan

baš mi maloprije došao mail od coolicoola za p7000. ako netko hoće, evo mu  Coupon Code: EMP7000. cijena vrijedi do sutra i dođe sad 197.99$.  mene muči to što mi je poslan jiayu s3 advanced 21.5. dali su mi tracking number, ali evo još uvijek nema ništa pod tim brojem na postnl. jel to tako inače kod coolicoola? recite vi koji ste isto kod njih naručivali. što se tiče cijene, oni vraćaju pdv. znači istaknuta cijena+10% tax insurance+paypal=konačna cijena. koliko god da naši naplate pdv, oni ga vrate nazad na paypal račun.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi ga iz eu skladišta naručio? Ako jesi, onda nešto ne štima. Do 5 dana max. mora trajat dostava... šalji mail, ako ne dođe u tj. dana radi claim.

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice