"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.261.812
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Imam ja zuk z2 sa instaliranim CM 13, radi savrseno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
zjaka kaže...

Imam ja zuk z2 sa instaliranim CM 13, radi savrseno...

Op... A bootloader otključan? jel imaš onih 5 sec famoznih počeka itd?  

Pucaaaajjjj :)
8 godina
neaktivan
Bok ljudi, trebala bi mi pomoc. Imam xiomi redmi 3 pro i u zadnje vrijeme mi google play uopce ne radi. Mobitel mi je dosao s instaliram android sustavom i par puta mi se ranije znalo dogodit ovo, ali onda bih izbrisala podatke od trgovine play u postavkama i sve bi radilo. Medjutim, zadnja 2 tjedna mi pise da je potrebna autentifikacija i nikako ne registrira moj racun. Znate li mozda sta trebam napravit da opet sve radi kako treba? :( ( u prilogu je uslikan zaslon mog moba kad udjem u aplikaciju trgovine google play) . Hvala vam puuunooo!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imao isti problem, stvar rjesavao (privremeno) restartom uredjaja. Stavi global rom, imas sigurno neki seller-ov rom pa zbog tog pravi problem sa play storeom

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Oprosti, al sta da stavim haha? Ne kuzim se bas u to.. I da, i ja sam prije mogla ugasit pa upalit, al vise to ne funkcionira
16 godina
neaktivan

Ako bi narucio mob iz Kine i dolazio bi mi preko DHL UK, dali mi moze sto porezna ako mi se mob ne svidi i odlucim ga prodati?

0 0 hvala 0
8 godina
Zasto bi ti mogla porezna? Pa pdv je placen u uk pri ulasku u eu, ne mogu na prodaju mobitela svaki put uzet pdv ko na prodaji auta.. Tak da mislim da ti nis ne mogu, jer da imaju kakve veze s tim onda bi se naplacivalo na sve mobitele na njuskalu, al jednostavno se to ne moze pratit dokumentima ko prodaja auta
13 godina
neaktivan
@anabanana
Odi u instalirane aplikacije i probaj ocistiti cache od google playa.Ako neide izbrisi google acc,resetiraj telefon i ponovno se prijavi.Nesto od toga dvoje ce ti proci
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@danijel5
@blaceagle29
Na telefone preko top onea nije placen nikakav porez jer to ide malo drukcijim "tokom".Neovisno o tome je li porez placen iki ne telefon u hr preko njuskala mozes prodati bez problema....ali ne zaljeci se da ti nebi preslo u naviku pa da ti carina pokuca na vrata zbog neregistrirane trgovine
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Floki, to s brisanjem cachea ne pali, a ne zeli mi izbrisat acc, kaze da nije dopusteno :(
13 godina
neaktivan
Ovako napamet je tesko bilo sta napraviti...odi na yt i u trazilicu upisi:redmi note 3 playstore problem, i sigurno ces naci nekakvo rijesenje
8 godina
neaktivan
Radila sam to vec i nista nisam uspjela, hvala svejedno na trudu :)
15 godina
Imas kakvih fotki za pokazati?
15 godina
Imas kakvih fotki za pokazati?
15 godina
...
HTC 8X :)
15 godina
neaktivan

Best buy za oko $150 ?

Mislim da je to Xiaomi Redmi 4 Pro Mobile Phone Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM 5 inch 1080P Fingerprient ID 4100mAh sta mislite ?

Najvise mi se svida sto je 5.0" pa nece bit prevelik za nositi. K tome full HD na 5.0 izgleda super :)

Oko $160 dode za topone.

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-4-Mobile-Phone-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-5/342812_32762520854.html

Sacekat cu do ponedjeljka mozda bude neka akcija negdje(cyber monday).

web design/development & android apps
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I ja sam baš gledao danas. Sve mi izgleda taman.
A što je s frekvencijama? Jel radi ok kod nas?
HTC 8X :)
15 godina
neaktivan

Radi da, standard

2G: GSM (B2/B3/B8)

3G: WCDMA (B1/B2/B5/B8);

4G: FDD-LTE (B1/B3/B7);

https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands#Deployments_by_region

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav. Prije 2 godine sam kupio Lenovo A806, sad je počeo zafrkavati i ekran mi je pukno Al funkcionira. Sad neznam da idem njega slagati ili kupit novi mobitel.Počeo me je zajebavat i spori je. Al ženi je otišao Thl pa bi možda uzeo i njoj i meni.Koji mobitel ima do cca 1000 kn,po mogućnosti s eu skladišta.Gledam Xiaomi Al neznam koji,3 skuplji od 4. Ne kužim se previse u mobitele pa bi molio za savjet.Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kupi za 1200 kn u neutrinomobileu Xiaomi Redmi 3s, global rom, hrv. garancija.

Taj bih ti preporučio i ako uzimaš izvana, ali obavezno da ima global rom instaliran jer je to kao original rom i sve radi kako treba..

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovaj mob (Redmi 4 Prime) se čini best buy.  

Nema Global ROM, ali ima multilanguage ROM i oni prije slanja instaliraju Google Play. Čitajući recenziju, čini se da nema puno kineskog smeća i da sve radi out of the box. 

Zašto bi vas smetalo ako nema Global ROM?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 14:16 (silos65).

1 0 hvala 0
13 godina
silos65 kaže...

Nema Global ROM, ali ima multilanguage ROM i oni prije slanja instaliraju Google Play. Čitajući recenziju, čini se da nema puno kineskog smeća i da sve radi out of the box. 

Njihov "Multilanguage ROM" je pun bloatwarea i reklama. 

Sve radi out of box i na China ROM-u  samo što je nekima teško uninstalirati 5-6 aplikacija.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
neaktivan
Gdje kupiti?mogu izbjeći carinu?budem šta jeftinije prošao ako uzmem 2 komada?jel se isplati čekat blagdanske popuste?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
silos65 kaže...

Nevidim razliku u redmi 4 prime i redmi prime 4 pro..

Gledam review i lik kaze da 4 prime malo lagga u igrama i user interfaceu, dok redmi 4 pro ne, a isti su mobiteli. 

izgleda da je samo razlika u softwareu.

13 godina
neaktivan

Kupio sam Xiaomi Redmi 4 Pro mobitel (link) , vidim da ima multi-language. Ima neko upustvo kako staviti Global ROM i ako može neki link za download?

Koliko se čeka otprilike da dođe mobitel?

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 8:56 (vdrbox).
13 godina
neaktivan
Trazi sealed box obavezno.Dobit ces "kuhani" rom koji nema ota update te ce ti u buducnosti stvarati mnogo problema.Od unlocka bootloadera pa nadalje.Global ROM za njega ,kao i za sve nove njihove uredaje,nece biti dostupan sigurno jos mjesec-dva.Telefon ti dode 10-15 dana...cesto puta i prije, znalo se i dogoditi i malo duze
13 godina
neaktivan
floki26 kaže...
Trazi sealed box obavezno.Dobit ces "kuhani" rom koji nema ota update te ce ti u buducnosti stvarati mnogo problema.Od unlocka bootloadera pa nadalje.Global ROM za njega ,kao i za sve nove njihove uredaje,nece biti dostupan sigurno jos mjesec-dva.Telefon ti dode 10-15 dana...cesto puta i prije, znalo se i dogoditi i malo duze

Hvala na brzom odgovoru!

Nadam se da nije kasno :(  Platio sam amex karticom u petak oko 22h..

Šta točno trebam napisati i gdje?

Hvala!

LP

9 godina
neaktivan

Pa prodavaču sa aliexpressa napiši da želiš Global stable ROM na uređaju ili u protivnom da ti ne otvaraju uopće.

A jesi ti dobio mail od njih da su poslali ili nešto? Ako jesu, gotovo ti je.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AndeoGabrijel21....sluzbenog globalnog roma za redmi4 jos nema
13 godina
vdrbox kaže...

Kupio sam Xiaomi Redmi 4 Pro mobitel (link) , vidim da ima multi-language. Ima neko upustvo kako staviti Global ROM i ako može neki link za download?

Koliko se čeka otprilike da dođe mobitel?

Ljudi još baš ne kupuju taj model, pogotovo oni koji se manje kuže u snimanje firmwarea jer još nema Global roma s OTA updateom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice