Imam ja zuk z2 sa instaliranim CM 13, radi savrseno...
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.391
- |
- čitano: 6.262.019
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ja zuk z2 sa instaliranim CM 13, radi savrseno...
Op... A bootloader otključan? jel imaš onih 5 sec famoznih počeka itd?
imao isti problem, stvar rjesavao (privremeno) restartom uredjaja. Stavi global rom, imas sigurno neki seller-ov rom pa zbog tog pravi problem sa play storeom
Ako bi narucio mob iz Kine i dolazio bi mi preko DHL UK, dali mi moze sto porezna ako mi se mob ne svidi i odlucim ga prodati?
Odi u instalirane aplikacije i probaj ocistiti cache od google playa.Ako neide izbrisi google acc,resetiraj telefon i ponovno se prijavi.Nesto od toga dvoje ce ti proci
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
@blaceagle29
Na telefone preko top onea nije placen nikakav porez jer to ide malo drukcijim "tokom".Neovisno o tome je li porez placen iki ne telefon u hr preko njuskala mozes prodati bez problema....ali ne zaljeci se da ti nebi preslo u naviku pa da ti carina pokuca na vrata zbog neregistrirane trgovine
Best buy za oko $150 ?
Mislim da je to Xiaomi Redmi 4 Pro Mobile Phone Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM 5 inch 1080P Fingerprient ID 4100mAh sta mislite ?
Najvise mi se svida sto je 5.0" pa nece bit prevelik za nositi. K tome full HD na 5.0 izgleda super :)
Oko $160 dode za topone.
Sacekat cu do ponedjeljka mozda bude neka akcija negdje(cyber monday).
A što je s frekvencijama? Jel radi ok kod nas?
Radi da, standard
2G: GSM (B2/B3/B8)
3G: WCDMA (B1/B2/B5/B8);
4G: FDD-LTE (B1/B3/B7);
https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands#Deployments_by_region
Kupi za 1200 kn u neutrinomobileu Xiaomi Redmi 3s, global rom, hrv. garancija.
Taj bih ti preporučio i ako uzimaš izvana, ali obavezno da ima global rom instaliran jer je to kao original rom i sve radi kako treba..
Ovaj mob (Redmi 4 Prime) se čini best buy.
Nema Global ROM, ali ima multilanguage ROM i oni prije slanja instaliraju Google Play. Čitajući recenziju, čini se da nema puno kineskog smeća i da sve radi out of the box.
Zašto bi vas smetalo ako nema Global ROM?
Nema Global ROM, ali ima multilanguage ROM i oni prije slanja instaliraju Google Play. Čitajući recenziju, čini se da nema puno kineskog smeća i da sve radi out of the box.
Njihov "Multilanguage ROM" je pun bloatwarea i reklama.
Sve radi out of box i na China ROM-u samo što je nekima teško uninstalirati 5-6 aplikacija.
Nevidim razliku u redmi 4 prime i redmi prime 4 pro..
Gledam review i lik kaze da 4 prime malo lagga u igrama i user interfaceu, dok redmi 4 pro ne, a isti su mobiteli.
izgleda da je samo razlika u softwareu.
Kupio sam Xiaomi Redmi 4 Pro mobitel (link) , vidim da ima multi-language. Ima neko upustvo kako staviti Global ROM i ako može neki link za download?
Koliko se čeka otprilike da dođe mobitel?
Pozz
Hvala na brzom odgovoru!
Nadam se da nije kasno :( Platio sam amex karticom u petak oko 22h..
Šta točno trebam napisati i gdje?
Hvala!
LP
Pa prodavaču sa aliexpressa napiši da želiš Global stable ROM na uređaju ili u protivnom da ti ne otvaraju uopće.
A jesi ti dobio mail od njih da su poslali ili nešto? Ako jesu, gotovo ti je.
Kupio sam Xiaomi Redmi 4 Pro mobitel (link) , vidim da ima multi-language. Ima neko upustvo kako staviti Global ROM i ako može neki link za download?
Koliko se čeka otprilike da dođe mobitel?
Ljudi još baš ne kupuju taj model, pogotovo oni koji se manje kuže u snimanje firmwarea jer još nema Global roma s OTA updateom.