Kako složiti da se SE W580i automatsko gasi?

poruka: 6
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako, da krenem u priču. Prije sam imao siemens cf75, te je on u postavkama imao opciju da se može namjestiti automatsko gašenje u određeno vrijeme koje se unese. Sada imam SE w580i, ali koliko znam, SE mobiteli nemaju tu opciju. Da li ima tko kakav program koji bi sam mogao ugasiti mobitel u određeno vrijeme? Ili nekako flashanjem softwera da se doda ta opcija?

Ma bilokakva pomoć je dobrodošla ako vodi ka cilju. Hvala unaprijed SmijehBogataš

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako složiti da se SE W580i automatsko gasi?
ne vjerujem baš da je to ikako moguće napravit... teško, teško...
Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina

Nekontam sto ti oćeš s tom funkciom, mozda more trebas malo googleat, vidit, mozda i ima, al tesko.

Ako slusas pjesme pa oces da ti se odjednom izgasi da netrosi bateriju ili nesto, stavis playlistu i iskljucis ponavljanje, neznam sto ti je tesko izgasit.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 3:32 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Nekontam sto ti oćeš s tom funkciom, mozda more trebas malo googleat, vidit, mozda i ima, al tesko.

Ako slusas pjesme pa oces da ti se odjednom izgasi da netrosi bateriju ili nesto, stavis playlistu i iskljucis ponavljanje, neznam sto ti je tesko izgasit.

Googlanje baš ne pomaže, budem kasnije malo još probingo Izlanuo se

ovo poboldano znam, a koje bi onda bilo rješenje za slušanje radia, pa da se sam ugasi? Smijeh

17 godina

covjeka vjerojatno muci kaj vjerojatno zaspi dok slusa radio pa bi zelio da se on ugasi nakon npr. 30 min Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

covjeka vjerojatno muci kaj vjerojatno zaspi dok slusa radio pa bi zelio da se on ugasi nakon npr. 30 min Cool

Još me ne muči, ali možda kojega dana, tako da znam kako ovo unaprijed riješitiSmijeh

Ma mislio sam ga i ostaviti neka svira, ali onda bi ga morao puniti dok se probudim, jer bi baterija crkla 100%

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice