ovako stoje stvari imam samsung galaxy mini al sam nešto zasro pa ga nemogu ponovno otključati pa mi se cini najbolje da ponovno instaliram android ali jedino mogu i moram preko kompa pa ako moze pomoc kako da to napravim ? HVALA
ovako stoje stvari imam samsung galaxy mini al sam nešto zasro pa ga nemogu ponovno otključati pa mi se cini najbolje da ponovno instaliram android ali jedino mogu i moram preko kompa pa ako moze pomoc kako da to napravim ? HVALA
mislim da ćeš ovdje naći odgovore na sva svoja pitanja:
ja tu nista nisam naso :))
nije rootan
dali postoji druga mogucnost
I onda na Counteru piše 1. I eto ode garancija. Bar kod nekih servisa.
Uglavnom najjednostavnije je vratit šifru gmail računa.
Pa podatci su općeniti ali mislim da mu treba samo oznaka za operatera HR pod kojim skida rom na Samfirmware.com, ali ima i na xda forumu stock rom za Europsko tržište koje bi trebalo raditi na njegovom mobu.
I onda na Counteru piše 1. I eto ode garancija. Bar kod nekih servisa.
Uglavnom najjednostavnije je vratit šifru gmail računa.
Nije nigdje naveo da li je pod garancijom, a ako je onda nek zaboravi sve moje postove i nosi na servis ili plati bez obzira ako se ne želi upuštati sam u radnje povratka.
Najjednostavnije i najbezbolnije tu se slažem sa tobom bez obzira da li je što prćkao ili nije ako nije siguran u druga riješenja jer sva što radi radi na svoju odgovornost.