iPhone5 prednarudzbe u VIPu

poruka: 38
|
čitano: 4.288
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Otvorene su prednarudzbe za iPhone 5 u VIPu!

http://www.vipnet.hr/iphone5 Navali narode! {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
3 8 hvala 1
14 godina

navalite 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
25 8 hvala 0
13 godina

HAHAHA

POTPUNO NOVI DIZAJN...

NAJBOLJI OS... 

stvarno debilizam. ne kuzim ko taj iCrap zeli... a platiti 5k kn za to... nevjerujem

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
13 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim jednu informciju...

Jel se zna kada će doći u VIP?

To pitam iz razloga da znam biti spreman na pad cijene 4S ...

HVALA !!!

1 0 hvala 0
17 godina
Re: iPhone5 prednarudzbe u VIPu

Glasine su da bi trebalo biti krajem ovog mjeseca, ali tko zna... to su samo glasine...

***** Maxxy *****
17 godina
odjavljen

Novi dizajn. Lol

Kamera koja svojevoljno dodaje specijalne efekte, OS koji se nije promijenio od prve verzije, kućište koje dolazi izgrebano iz tvornice i ultra brzo bežično povezivanje koje je ultra brzo ako radi, što baš i nije česti slučaj.

Fail.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
15 3 hvala 0
14 godina

E čemu služe te predbilježbe? Da VIP zna koliko komada da naruči i odredi za kolko će oderat' ljude ili ima tu još nečega? Kolko ja kužim spiku nikad nije bio problem naći iphone pa mi nije sad jasno čemu još i predbilježbe...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:43 (W1ck3d8u2z).
16 godina

kad ce bit predbiljezbe u t-mobile-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokusavam ovo shvatiti "Potpuno novi dizajn" i nikako mi nejde. Povecali su mobitel za par milimetara, ostavili identican oblik i na straznju stranu nakeljili dve crne crte... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! POTPUNO NOVI DIZAN! A tuze Samsung zbog slicnosti i traze nekoliko MILIJARDI dolara! Cek, ajmo opet.

Znaci, par milimetra istog oblika je "potpuno novi dizajn", a u slucaju drugog proizvodjaca jest kopiranje i povreda patenta? Hmm...

Pece me mozak.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina

hoce li vas jos 10 napisat kako iphone 5 nema novi dizajn? pa vec ste i bogu dosadni, nema novi dizajn i dobro, nema potrebe da vas sad to 50 napise.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

hoce li vas jos 10 napisat kako iphone 5 nema novi dizajn? pa vec ste i bogu dosadni, nema novi dizajn i dobro, nema potrebe da vas sad to 50 napise.

Al zato ima bolji OS.

or not

iclock2much
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Da ali nema novi dizajn.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
odjavljen

Kad malo razmislim, Apple je nevjerojatan. Uspjeli su pola svjeta toliko uvjeriti da su oni najbolji da ljudi kupuju iPhone mada ima više mana nego vrlina. I to im nije prvi put! Svaka im čast.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

2 1 hvala 0
16 godina

zasto opet raspravljate o tim glupostima sto je apple uspio, sto nije, kakav je mobitel iphone 5 itd. covjek je postavio vijest da je dosla mogucnost prednarudžbe i komentirajte nesto veznao za to, a ne uobicajene trolerske postove.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

kad ce bit predbiljezbe u t-mobile-u

E evo ti došlo je i u T mobile 

https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone5/predbiljezba

15 godina
odjavljen

I sta da komentiram? Dobro, dosao je, super, odlicno. Koliko sam čuo prednarudžbe baš i nisu pomogle sa prošlim verzijama.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno novi dizanj  {#}

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:23 (Core2Duo2).

1 1 hvala 0
16 godina
footballer kaže...

I sta da komentiram? Dobro, dosao je, super, odlicno. Koliko sam čuo prednarudžbe baš i nisu pomogle sa prošlim verzijama.

bolje nemoj nista ako neznas sto bi nego da komentiras gluposti.

nego, vidim da na t-mobile stranici treba dat i oib i sve, pa nije valjda obavezno uzet ako se predbiljezis? jer ako ovi nasi nabiju cijenu odhebat cu ih sve u racku.

15 godina

wow potpuno novi dizajn {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Novi dizajn. Lol

Kamera koja svojevoljno dodaje specijalne efekte, OS koji se nije promijenio od prve verzije, kućište koje dolazi izgrebano iz tvornice i ultra brzo bežično povezivanje koje je ultra brzo ako radi, što baš i nije česti slučaj.

Fail.

Sto mu gromova pa valjda iPhone5 ima i nekih kvaliteta jel fučkaj ga sad.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/samsung-galaxy-s3-kontranapad-reklamom/163983.aspx

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina

Hajde molim vas jos barem deset ljudi neka napise "wow potpuno novi dizajn". Koji vam je? Ako vam se ne svida, ako ga necete/ne zelite kupiti, cemu takve poruke? Znamo da smo fanboyevi, ovce, telci itd. sve ste nam to vec stotinama puta objasnili. Evo izasao vam je SIII mini pa ga dizite u nebesa, a teme o uPhoneu pustite neka odumru! 

OK?

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Taj novi iPhone je totalno smece.

A sad odoh se ja predbiljezit. Mheee Meee Mheee... {#}

Prebiljezih se na:

6 T-mobile
3 VIP
1 Oba
9 Niti jedno
17 Volim trolat po Iphone temama
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
footballer kaže...

Kad malo razmislim, Apple je nevjerojatan. Uspjeli su pola svjeta toliko uvjeriti da su oni najbolji da ljudi kupuju iPhone mada ima više mana nego vrlina. I to im nije prvi put! Svaka im čast.

Sreca pa nisam medju tim uvjerenim, a ionako mi je iphone preveliki luxuz, da imam pare kupio bi Nokiu 808 PureView ili neku Lumiu, ali iPhone ne bi nikako (osim besplatno :P)

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina
Maxxy kaže...

Hajde molim vas jos barem deset ljudi neka napise "wow potpuno novi dizajn". Koji vam je? Ako vam se ne svida, ako ga necete/ne zelite kupiti, cemu takve poruke? Znamo da smo fanboyevi, ovce, telci itd. sve ste nam to vec stotinama puta objasnili. Evo izasao vam je SIII mini pa ga dizite u nebesa, a teme o uPhoneu pustite neka odumru! 

OK?

Zato da objasnimo nekima koji ga nisu kupili da ima boljih mobitela pa se možda opamete.

Haker_x kaže...
footballer kaže...

Sreca pa nisam medju tim uvjerenim, a ionako mi je iphone preveliki luxuz, da imam pare kupio bi Nokiu 808 PureView ili neku Lumiu, ali iPhone ne bi nikako (osim besplatno :P)

i onda bi ga prodao :P

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Haker_x kaže...
footballer kaže...

Nista jeftinija nija ni 808 a ti bi je "kupio"... Prije bi uzeo iPhone 5 radi OSa nego 808 radi kamere i "siroko razvijenog" symbiana.

http://mob.hr/nokia-808-pureview-stigla-u-hrvatsku/

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Haker_x kaže...

Nista jeftinija nija ni 808 a ti bi je "kupio"... Prije bi uzeo iPhone 5 radi OSa nego 808 radi kamere i "siroko razvijenog" symbiana.

http://mob.hr/nokia-808-pureview-stigla-u-hrvatsku/

Nisam ljubitelj iPhone, ali zato sam najvise Nokia izmjenjao u zivotu, zato sto su mi se najvise svidjele, imao sam i Motorolu i Siemens i SE, ali Nokia je odnijela sve, mada je i onaj SE P990i bio extra
PS. Procitaj boldirano

17 godina
zelenbic kaže...

Zato da objasnimo nekima koji ga nisu kupili da ima boljih mobitela pa se možda opamete.

Ja se isto nadam da ce se opametit i da ga u HR nitko nece kupit...tako da ne moram dugo cekat u redu.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina

Nisi ljubitelj radi cega? I ja nisam najprije sto su gadovi prema korisnicima ali pogledaj malo bolje, ako ti je korist samo kamera iz 808 onda si kupi fotoaparat,  ja hocu neku zlatnu sredinu i onda bi si uzeo iphone 5 da moram bas radi iOSa koji ima brdo aplikacija a symbian nema em kosta 5000 kn...

( Govorim izmedu IP5 i 808 ako bi se dvoumio ) .. I da da nebi mislio nesto da sam zagovornik applea-a... Imam lumiu 800 i pre zadovoljan sam, jedino mi je krivo sto nije platforma prosirena i sto su nas s*ebali sto aplikacije nece moc na WP 7 sa 8ice. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam bio skeptičan prema staklu kada sam kupovao iPhone 4, zato što sam smotan kao sajla.
Imam ga već jednu i pol' godinu i nije mu ništa, u savršenom stanju. {#}
A mogu reći da mi dosta često ispada.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nisi ljubitelj radi cega? I ja nisam najprije sto su gadovi prema korisnicima ali pogledaj malo bolje, ako ti je korist samo kamera iz 808 onda si kupi fotoaparat,  ja hocu neku zlatnu sredinu i onda bi si uzeo iphone 5 da moram bas radi iOSa koji ima brdo aplikacija a symbian nema em kosta 5000 kn...

( Govorim izmedu IP5 i 808 ako bi se dvoumio ) .. I da da nebi mislio nesto da sam zagovornik applea-a... Imam lumiu 800 i pre zadovoljan sam, jedino mi je krivo sto nije platforma prosirena i sto su nas s*ebali sto aplikacije nece moc na WP 7 sa 8ice. {#}

Nije mi do kamere, meni je 5.0 za mobitel sasvim dovoljno, vec ne volim "apple" kao brand, i ne volim nista od njih...

Kome je do aparata ima dosta dobrih Nikon i Canon DSLR aparata sa solidnim objektivom u ovom cjenovnom rangu, a mobitel ne moze nikada zoomirat koliko moze DSLR, a i nisam bas ljubitelj touch screenova, najbrije bih uzeo neki monoblok mobitel jer su naizdrzljiviji, a jos kada ovaj iPhone dolazi sa nekim greskama i jos ostecen, pa ne bi ga pogovoto kupio cak i da imam viska par k €... Bolje kupit kakvo polovno auto za one pare :P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice