HAHAHA
POTPUNO NOVI DIZAJN...
NAJBOLJI OS...
stvarno debilizam. ne kuzim ko taj iCrap zeli... a platiti 5k kn za to... nevjerujem
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Molim jednu informciju...
Jel se zna kada će doći u VIP?
To pitam iz razloga da znam biti spreman na pad cijene 4S ...
HVALA !!!
Glasine su da bi trebalo biti krajem ovog mjeseca, ali tko zna... to su samo glasine...
Novi dizajn. Lol
Kamera koja svojevoljno dodaje specijalne efekte, OS koji se nije promijenio od prve verzije, kućište koje dolazi izgrebano iz tvornice i ultra brzo bežično povezivanje koje je ultra brzo ako radi, što baš i nije česti slučaj.
Fail.
E čemu služe te predbilježbe? Da VIP zna koliko komada da naruči i odredi za kolko će oderat' ljude ili ima tu još nečega? Kolko ja kužim spiku nikad nije bio problem naći iphone pa mi nije sad jasno čemu još i predbilježbe...
kad ce bit predbiljezbe u t-mobile-u
Pokusavam ovo shvatiti "Potpuno novi dizajn" i nikako mi nejde. Povecali su mobitel za par milimetara, ostavili identican oblik i na straznju stranu nakeljili dve crne crte... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! POTPUNO NOVI DIZAN! A tuze Samsung zbog slicnosti i traze nekoliko MILIJARDI dolara! Cek, ajmo opet.
Znaci, par milimetra istog oblika je "potpuno novi dizajn", a u slucaju drugog proizvodjaca jest kopiranje i povreda patenta? Hmm...
Pece me mozak.
hoce li vas jos 10 napisat kako iphone 5 nema novi dizajn? pa vec ste i bogu dosadni, nema novi dizajn i dobro, nema potrebe da vas sad to 50 napise.
hoce li vas jos 10 napisat kako iphone 5 nema novi dizajn? pa vec ste i bogu dosadni, nema novi dizajn i dobro, nema potrebe da vas sad to 50 napise.
Al zato ima bolji OS.
or not
Da ali nema novi dizajn.
Kad malo razmislim, Apple je nevjerojatan. Uspjeli su pola svjeta toliko uvjeriti da su oni najbolji da ljudi kupuju iPhone mada ima više mana nego vrlina. I to im nije prvi put! Svaka im čast.
zasto opet raspravljate o tim glupostima sto je apple uspio, sto nije, kakav je mobitel iphone 5 itd. covjek je postavio vijest da je dosla mogucnost prednarudžbe i komentirajte nesto veznao za to, a ne uobicajene trolerske postove.
kad ce bit predbiljezbe u t-mobile-u
E evo ti došlo je i u T mobile
I sta da komentiram? Dobro, dosao je, super, odlicno. Koliko sam čuo prednarudžbe baš i nisu pomogle sa prošlim verzijama.
Potpuno novi dizanj 
I sta da komentiram? Dobro, dosao je, super, odlicno. Koliko sam čuo prednarudžbe baš i nisu pomogle sa prošlim verzijama.
bolje nemoj nista ako neznas sto bi nego da komentiras gluposti.
nego, vidim da na t-mobile stranici treba dat i oib i sve, pa nije valjda obavezno uzet ako se predbiljezis? jer ako ovi nasi nabiju cijenu odhebat cu ih sve u racku.
wow potpuno novi dizajn 
Novi dizajn. Lol
Kamera koja svojevoljno dodaje specijalne efekte, OS koji se nije promijenio od prve verzije, kućište koje dolazi izgrebano iz tvornice i ultra brzo bežično povezivanje koje je ultra brzo ako radi, što baš i nije česti slučaj.
Fail.
Sto mu gromova pa valjda iPhone5 ima i nekih kvaliteta jel fučkaj ga sad.
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/samsung-galaxy-s3-kontranapad-reklamom/163983.aspx
Hajde molim vas jos barem deset ljudi neka napise "wow potpuno novi dizajn". Koji vam je? Ako vam se ne svida, ako ga necete/ne zelite kupiti, cemu takve poruke? Znamo da smo fanboyevi, ovce, telci itd. sve ste nam to vec stotinama puta objasnili. Evo izasao vam je SIII mini pa ga dizite u nebesa, a teme o uPhoneu pustite neka odumru!
OK?
Taj novi iPhone je totalno smece.
A sad odoh se ja predbiljezit. Mheee Meee Mheee... 
Prebiljezih se na:
| 6 | T-mobile |
|---|---|
| 3 | VIP |
| 1 | Oba |
| 9 | Niti jedno |
| 17 | Volim trolat po Iphone temama |
Kad malo razmislim, Apple je nevjerojatan. Uspjeli su pola svjeta toliko uvjeriti da su oni najbolji da ljudi kupuju iPhone mada ima više mana nego vrlina. I to im nije prvi put! Svaka im čast.
Sreca pa nisam medju tim uvjerenim, a ionako mi je iphone preveliki luxuz, da imam pare kupio bi Nokiu 808 PureView ili neku Lumiu, ali iPhone ne bi nikako (osim besplatno :P)
Hajde molim vas jos barem deset ljudi neka napise "wow potpuno novi dizajn". Koji vam je? Ako vam se ne svida, ako ga necete/ne zelite kupiti, cemu takve poruke? Znamo da smo fanboyevi, ovce, telci itd. sve ste nam to vec stotinama puta objasnili. Evo izasao vam je SIII mini pa ga dizite u nebesa, a teme o uPhoneu pustite neka odumru!
OK?
Zato da objasnimo nekima koji ga nisu kupili da ima boljih mobitela pa se možda opamete.
Sreca pa nisam medju tim uvjerenim, a ionako mi je iphone preveliki luxuz, da imam pare kupio bi Nokiu 808 PureView ili neku Lumiu, ali iPhone ne bi nikako (osim besplatno :P)
i onda bi ga prodao :P
Nista jeftinija nija ni 808 a ti bi je "kupio"... Prije bi uzeo iPhone 5 radi OSa nego 808 radi kamere i "siroko razvijenog" symbiana.
Nista jeftinija nija ni 808 a ti bi je "kupio"... Prije bi uzeo iPhone 5 radi OSa nego 808 radi kamere i "siroko razvijenog" symbiana.
Nisam ljubitelj iPhone, ali zato sam najvise Nokia izmjenjao u zivotu, zato sto su mi se najvise svidjele, imao sam i Motorolu i Siemens i SE, ali Nokia je odnijela sve, mada je i onaj SE P990i bio extra
PS. Procitaj boldirano
Zato da objasnimo nekima koji ga nisu kupili da ima boljih mobitela pa se možda opamete.
Ja se isto nadam da ce se opametit i da ga u HR nitko nece kupit...tako da ne moram dugo cekat u redu.
Nisi ljubitelj radi cega? I ja nisam najprije sto su gadovi prema korisnicima ali pogledaj malo bolje, ako ti je korist samo kamera iz 808 onda si kupi fotoaparat, ja hocu neku zlatnu sredinu i onda bi si uzeo iphone 5 da moram bas radi iOSa koji ima brdo aplikacija a symbian nema em kosta 5000 kn...
( Govorim izmedu IP5 i 808 ako bi se dvoumio ) .. I da da nebi mislio nesto da sam zagovornik applea-a... Imam lumiu 800 i pre zadovoljan sam, jedino mi je krivo sto nije platforma prosirena i sto su nas s*ebali sto aplikacije nece moc na WP 7 sa 8ice. 
I ja sam bio skeptičan prema staklu kada sam kupovao iPhone 4, zato što sam smotan kao sajla.
Imam ga već jednu i pol' godinu i nije mu ništa, u savršenom stanju. 
A mogu reći da mi dosta često ispada.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Nisi ljubitelj radi cega? I ja nisam najprije sto su gadovi prema korisnicima ali pogledaj malo bolje, ako ti je korist samo kamera iz 808 onda si kupi fotoaparat, ja hocu neku zlatnu sredinu i onda bi si uzeo iphone 5 da moram bas radi iOSa koji ima brdo aplikacija a symbian nema em kosta 5000 kn...
( Govorim izmedu IP5 i 808 ako bi se dvoumio ) .. I da da nebi mislio nesto da sam zagovornik applea-a... Imam lumiu 800 i pre zadovoljan sam, jedino mi je krivo sto nije platforma prosirena i sto su nas s*ebali sto aplikacije nece moc na WP 7 sa 8ice. 
Nije mi do kamere, meni je 5.0 za mobitel sasvim dovoljno, vec ne volim "apple" kao brand, i ne volim nista od njih...
Kome je do aparata ima dosta dobrih Nikon i Canon DSLR aparata sa solidnim objektivom u ovom cjenovnom rangu, a mobitel ne moze nikada zoomirat koliko moze DSLR, a i nisam bas ljubitelj touch screenova, najbrije bih uzeo neki monoblok mobitel jer su naizdrzljiviji, a jos kada ovaj iPhone dolazi sa nekim greskama i jos ostecen, pa ne bi ga pogovoto kupio cak i da imam viska par k €... Bolje kupit kakvo polovno auto za one pare :P