IPhone

poruka: 51
|
čitano: 16.987
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone

Zanima me posto iphone nema mogucnost slanja mms-a a i bluetooth mu prakticki nicemu nesluzi,jer postoje nekakve aplikacije ili nesto trece da srede te stvari?

Dali se mogu s kompa bez problema prebacivati mp3-ice na iphone (da se nemoraju konvertirati u neki njegov format)?

I opcenito vasi dojmovi o iphonu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 10:46 (pavky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone

zašto ne čitaš forum nego otvaraš nove teme?

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone

Ja ti imam iPod Touch... isti vrag skoro ko iPhone samo bez mogucnosti mobitela i bluetootha i GPS i tako to :D haha Uglavnom, ja koristim iTunes i ne mogu koristiti iPod kao eksterni disk da bi samo tak kopirao vec sve mora ici preko iTunesa. Nije komplicirano ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
IPhone

Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone

Pa kad se na tim forumima samo prepucavate i jedan drugog vrijedate...ova tema je za normalne ljude koji zele pomoci i normalno komunicirati..pozz

17 godina
neaktivan
IPhone

al ovo je samo nova tema na istom tom forumu na kojem se ljudi samo vrijeđaju i govore bljazgotine na temelju rekla kazala činjenica

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone

Za MMS trebaš napravit jailbreak. Na bt zaboravi!(IMO)

Za prebacivanje dokumenata na iPhone... http://www.olivetoast.com/Files/

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Jel postoji mozda besplatni program za IPhone koji omogucuje prebacivanje dokumenata?

17 godina
neaktivan

evo nasao sam FILES lite aplikacija...thx to mi je bas trebalo

17 godina
mokro more kaže...

Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse

a reci ti meni koliko si puta do sada u životu poslao mms? Ja npr kao i dosta ljudi koje znam nikad ali baš NIKAD nisu koristili mms i zašto bi to mene sad zabrinjavalo što on "nema" mms.  bluetooth, možeš slati preko maila. 
16 godina
neaktivan
IPhone

i ja ih znam nekoliko koji ne samo da nisu poslali mms nego misle da je to nekakav bolnicki aparat za dijagnosticiranje bolesti mozga

0 0 hvala 0
16 godina

"MMS ili multimedijalnih poruka bilo je u prvom polugodištu čak gotovo 180 posto više i poslano ih je 25,1 milijun. I na taj je porast najviše utjecao rast u drugom ovogodišnjem tromjesečju u kojem je poslano više od 16,3 milijuna MMS-ova, što je u odnosu na drugo tromjesečje lani porast za čak 247,4 posto."

ma hrvati uopće ne koriste mms. to je glupost...

17 godina
neaktivan
IPhone

Discover (file sharing) je isto besplatan i nema nikakvih limitacija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 1:26 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako da dekodiram Iphone 2G??? Itno!

moze nekoj da mi kaze kako da dekodiram ifon 2g???

VG

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone

nvm, naso

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 10:32 (macgyver).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IPhone

Jel znate kako staviti igrice na iphone preko računala a da pritom koristimo itunes (bez da je mobitel jailbreakan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Jel znate kako staviti igrice na iphone preko računala a da pritom koristimo itunes (bez da je mobitel jailbreakan).

Ne kuzim pitanje.
Jesi mozda mislio "... a da pritom NE koristimo itunes"?
Preko itunesa se igre stavljaju kao i sve ostale aplikacije, samo skines igru preko itunesa (app store) i syncas iPhone. 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
IPhone

Mislim ima li  tu nekakav tutorijal ili normalno objasnjenje jer igre sam skino na kompu pa neznam kako ih prebaciti na iphone.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Mislim ima li  tu nekakav tutorijal ili normalno objasnjenje jer igre sam skino na kompu pa neznam kako ih prebaciti na iphone.

A kako si ih skinuo? Preko iTunesa ili s neke web stranice? Jer samo s iTunesa skinute igre mozes stavljati na iPhone koji nije jailbrokean :)
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Pitao si me to i preko privatnih poruka pa sam ti poslao odgovor, ali cu i tu to kopirat da drugi vide:

Aplikacije i igre se s mogu skidati samo preko iTunesa i nikako drugacije! Osim ako si napravio jailbreak, onda mozes stavljat sve sa torrenta i drugih piratskih izvora! A to kako prebacit igre iz iTunesa na iPhone stvarno ne vidim zasto ne mozes shvatit! Spojis iPhone kabelom, otvoris iTunese i pod Devices ti je iPhone tvoj. Kliknes na njega i kliknes na sync i to je to!!! Ako su ti te aplikacije u nekom folderu sa strane, znaci da si ih skido s neta (torrent, rapidshare,...) onda ih mozes stavljat samo ako si napravio jailbreak, a o tome ne znam puno, niti zelim pisati o tome na ovom forumu. Upisi jailbreak u google pa ces nac, ali ako to napravis, gubis garanciju, jer Apple to ne dopusta!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
IPhone

Hvala svima na odgovoru

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IPhone

Jel se te igre mogu brisati i kako???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Jel se te igre mogu brisati i kako???

Kad spojis iPhone i otvoris iTunese te kliknes na spojeni iPhone, odes na Applications i tamo oznacis da zelis da se syncaju samo oznacene aplikacije, i onda one koje zelis obrisat samo odoznacis (maknes kvacicu) i syncas, neoznacene aplikacije ce se obrisat, ako se vec nalaze na iPhone-u. 
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
hackboy kaže...

Pitao si me to i preko privatnih poruka pa sam ti poslao odgovor, ali cu i tu to kopirat da drugi vide:

Aplikacije i igre se s mogu skidati samo preko iTunesa i nikako drugacije! Osim ako si napravio jailbreak, onda mozes stavljat sve sa torrenta i drugih piratskih izvora! A to kako prebacit igre iz iTunesa na iPhone stvarno ne vidim zasto ne mozes shvatit! Spojis iPhone kabelom, otvoris iTunese i pod Devices ti je iPhone tvoj. Kliknes na njega i kliknes na sync i to je to!!! Ako su ti te aplikacije u nekom folderu sa strane, znaci da si ih skido s neta (torrent, rapidshare,...) onda ih mozes stavljat samo ako si napravio jailbreak, a o tome ne znam puno, niti zelim pisati o tome na ovom forumu. Upisi jailbreak u google pa ces nac, ali ako to napravis, gubis garanciju, jer Apple to ne dopusta!

Zasto ti Assassin uvijek siriz dezinformacije I prije a vidim nisi prestao.
1)Aplikacije mozes skinut sa iphone-a ali mozes ih u Itunes ubacit ako su pakovane kao .ipa file,i nemoraju uopce biti crackovane
2)To za garanciju je kako gdje,imao sam prijatelja u Njemackoj koji je iphone vratio jailbrake-ovan (accelerometer nije bio uredu) i ljudi su mu ga bez ikakvih problema zamjenili,nitko mu nista nije rekao...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 18:17 (xxtoni).
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
Assassin kaže...
hackboy kaže...

1)Aplikacije mozes skinut sa iphone-a ali mozes ih u Itunes ubacit ako su pakovane kao .ipa file,i nemoraju uopce biti crackovane
2)To za garanciju je kako gdje,imao sam prijatelja u Njemackoj koji je iphone vratio jailbrake-ovan (accelerometer nije bio uredu) i ljudi su mu ga bez ikakvih problema zamjenili,nitko mu nista nije rekao...

Ne, ne sirim ja dezinformacije (a i ne znam di si me prije vidio).
1) posto covjek (hackboy) kojem sam ovo objasnjavao ne zna syncati iPhone (bar se tako meni cini, bez uvrede, vazno je da pitas), ne vjerujem ni da mu se da mucit sa aplikacijama koje mora ubacivati u iTunese. Naravno da je to moguce, ali ako se aplikacija placa, a u ipa fileu stoji da ju je kupio netko drugi, ona mu nece radit, cak niti ako ju on preimeniuje u rar i otvori, te promjeni ime kupca (vjeruj mi, probao sam). Ako hoce takve aplikacije (znaci one koje se inace placaju, a skinuo ih je s neta) staviti na iPhone, mora napraviti jailbeak, ali posto to nikad nisam radio, ne znam tocno sto treba napraviti, ali poznam ljude kojima to savrseno radi.
2) ja samo kazem ono sto kaze Apple, i kazem da ako nisi siguran sto radis, mozes se poslje hvatat za glavu (i onda ce jos mene okrivit jer sam mu ja predlozio da napravi jailbreak!)
17 godina
xxtoni kaže...

U Njemackoj mozes u roku od dva tjedna (ili tjedan dana) vratit robu i ne moras dati nikakav razlog... Ovdje nazalost  nije tako
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
xxtoni kaže...
Assassin kaže...
hackboy kaže...

Ne, ne sirim ja dezinformacije (a i ne znam di si me prije vidio).
1) posto covjek (hackboy) kojem sam ovo objasnjavao ne zna syncati iPhone (bar se tako meni cini, bez uvrede, vazno je da pitas), ne vjerujem ni da mu se da mucit sa aplikacijama koje mora ubacivati u iTunese. Naravno da je to moguce, ali ako se aplikacija placa, a u ipa fileu stoji da ju je kupio netko drugi, ona mu nece radit, cak niti ako ju on preimeniuje u rar i otvori, te promjeni ime kupca (vjeruj mi, probao sam). Ako hoce takve aplikacije (znaci one koje se inace placaju, a skinuo ih je s neta) staviti na iPhone, mora napraviti jailbeak, ali posto to nikad nisam radio, ne znam tocno sto treba napraviti, ali poznam ljude kojima to savrseno radi.
2) ja samo kazem ono sto kaze Apple, i kazem da ako nisi siguran sto radis, mozes se poslje hvatat za glavu (i onda ce jos mene okrivit jer sam mu ja predlozio da napravi jailbreak!)
 1)Uredu ali sljedeci put zato nemoj reci "nemoze" nego reci
"Tebi je najlakse..."
2)Sad si sa tom izjavom rekao da nemas svoje osobno misljenje i neznas to iz iskustva nego samo ponavljas sta si negdje procitao ili cuo... Mi nismo u Americini i ako nesto vazi to nemora kod nas znacit,a mi svi znamo kako Eurospljani vole je****t apple kao francuska koja je rekla NE monopolu ili Europska unija koja hoce zabranit uvoz iphona radi baterije i tako se mogu do sutra nabrajat ali to je off-topic,kratno Kod nas ne mora vazit sta vazi u Zaglupljenim Americkim Drzavama
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
Assassin kaže...
xxtoni kaže...
Assassin kaže...
hackboy kaže...
...........................
1)Uredu ali sljedeci put zato nemoj reci "nemoze" nego reci
"Tebi je najlakse..."
2)Sad si sa tom izjavom rekao da nemas svoje osobno misljenje i neznas to iz iskustva nego samo ponavljas sta si negdje procitao ili cuo... Mi nismo u Americini i ako nesto vazi to nemora kod nas znacit,a mi svi znamo kako Eurospljani vole je****t apple kao francuska koja je rekla NE monopolu ili Europska unija koja hoce zabranit uvoz iphona radi baterije i tako se mogu do sutra nabrajat ali to je off-topic,kratno Kod nas ne mora vazit sta vazi u Zaglupljenim Americkim Drzavama
1) ok, u pravu si
2) pa naravno da nemam iskustva sa vracanjem iPhone zato sto:
    a) meni se iTouch jos nije pokvario
    b) ja nisam radio JB
uostalom, rekao sam mu da se u JB ne razumijem i neka potrazi drugo misljenje.
17 godina
protjeran
jeGGer kaže...
mokro more kaže...

a reci ti meni koliko si puta do sada u životu poslao mms? Ja npr kao i dosta ljudi koje znam nikad ali baš NIKAD nisu koristili mms i zašto bi to mene sad zabrinjavalo što on "nema" mms.  bluetooth, možeš slati preko maila. 
 ma vidis da je malo zaostali, ne treba mu se zameriti,
dejo6 kaže...

"MMS ili multimedijalnih poruka bilo je u prvom polugodištu čak gotovo 180 posto više i poslano ih je 25,1 milijun. I na taj je porast najviše utjecao rast u drugom ovogodišnjem tromjesečju u kojem je poslano više od 16,3 milijuna MMS-ova, što je u odnosu na drugo tromjesečje lani porast za čak 247,4 posto."

ma hrvati uopće ne koriste mms. to je glupost...

ljudi ako niste culi postoji nesto sto se zove izbor, ako covjek koristi mobitel preko npr. 8 godina ( kao ja ) i pritom poslao sam samo 1 MMS e sada mi reci da li ja trebam kod kupnje mobitela imati prioritet mms, ajde ljudi ne serite nego pustitte covjeka neka odabere sta god zeli i sta njemo najvise bude potrebno!!! Ja trenutno koristim motorolu l7 i apsolutno nema potreba da odem na neki drugi ( citaj noviji ) jer mobitel mi je potreban smao za pozive i poruke (sms- da ne bude zabune ) tako da...Cool
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice