IPhone vs. Mobitel

poruka: 81
|
čitano: 14.316
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

iPhone kupujem zbog 3 razloga:

1. Ekran

2. iPod

3. Podrška za azijske jezike

Uglavnom.

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
IPhone vs. Mobitel

Ne bih Iphone jer zasada nema puno sadržaja, programa i igara.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone vs. Mobitel

To znaš iz iskustva?

17 godina
neaktivan
da ima iskustva nebi napisa takvu nebulozu
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
IPhone vs. Mobitel

nebuloza?

jesi ti normalan?

pa to je čisti kretenizam i neupučenost koju su mu nametnuli ovi s početka teme, mislim..

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Evo upravo sam provjerio, za iPhone postoji ukupno 2370 aplikacija i igara! Ako to nekome nije dovoljno, onda stvarno ne znam sta oni ocekuju! A i svaki dan izadje barem 5 novih!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Od tih tisuce aplikacija, samo malen broj se ne placa, i one nisu bog zna sta. Naravno da ne postoje demo verzije, pa bi trebao kupovati prema jednoj ikonici i par recenica texta opisa.

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Upravo ima 610 besplatnih aplikacija, a mislim da i ove koje se placaju nisu skupe! Vecinom je to cijena od 0.99 $ sto je manje od 5 kuna! Ja sam kupio vec aplikacija za vise od 30 dolara i ni s jednom nisam razocaran (osim s jednom zbog toga sto je tjedan dana nakon sto sam ju kupio izasla jedna skoro ista ali besplatna!) Prva stvar koju sam kupio nakon 2.0 softvera je bio Super Monkey Ball koji me jednostavno zadivio! Nisam mogao vjerovati koliko je taj iPhoneov akcelerometar precizan! Jos jedna od skupljih stvari (vise od 5 dolara) je bila igra Enigmo koja je odlicna, a sa zadnjom zakrpom se mogu skidati novi nivoi sa interneta! I jos jedna aplikacija koju svima preporucujem je Linguo, rijecnik koji podrzava, uz mnoge svijetske jezike, i hrvatski te ne samo da prevodi rijeci, nego i cijele recenice, koje prevede "u duhu jezika", a ne rijec po rijec!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hudo kaže...

Od tih tisuce aplikacija, samo malen broj se ne placa, i one nisu bog zna sta. Naravno da ne postoje demo verzije, pa bi trebao kupovati prema jednoj ikonici i par recenica texta opisa.

bikovo govno (iliti ga bull shit!): 624 aplikacije nije bas malen broj, POSTOJE demo verzije i kod nekih, iako stoji da se placaju zapravo se ne placaju kada istekne trial mode, par recenica opisa??! ako pogledas More INFOt (il' tako nes') naci ces podosta zanimljivosti o toj aplikaciji. A ako ces je platiti, nebi skodilo otvoriti internet i proguglati malo.

Ty
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Iako ga svi redom kritiziraju (ukljucujuci mene na nekim mjestima) ja ipak smatram da ce iphone 3-4 generacije biti vrlo dobar uređaj,to je samo apple kriv radi bruku sranje ali vecina sranja se poprave sa malo truda...

Uglavnom moje misljenje:
Platforma sa dosta potencjala,lijep mal uređaj,cijena pa eto nije bas jeftin ali tko je uzeo 1 gen. on je dobro prosao a sad ima ih slupani na e-bayu po 300$,ako nista drugo sminka je,ima dosta manjaka sto bilo koji drugi normalan mob nema,ali eto vecina se sa par 3-rd party (ne Appstore) moze popraviti malo rovis po Cydia-i i eto ga...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Evo ovako... moje mišljenje tj. ono sto sam do sada vidio...

Moj frend ima iPhone a ja imam Sony Ericsson K850i...

Prvo bi naznacio da sad kupujem novi mob sumnjam da bi uzeo iphone... vjerojatno isti ovaj koji imam samo zeleni... al ajd to nije bitno... :D

iPhone mi je po nekim stvarima jako lose napravljen, par puta sto sam ga imao u rukama u dosta toga me je razocarao a i frend mi je rekao neke stvari...

Prvo to da Bluetooth kao da ni nema posto se moze povezat samo sa ostalim iPhone-ovima... znaci sa ostalim mobovima ne moze se spojiti a drugo je to da slusalice za iPhone nisu iste kao i za iPod, drugaciji je utor...

Dizajn je malo cudan... i sam frend kaze da mu je mob cudan i da mu se stalno cini da klizi iz ruke i da samo ceka kad ce mu ispasti...

Ima jos dosta mana kod njega koje ne znam dali su ispravljene u novom iPhone 3G ali sve u svemu nisam toliko odusevljen njime koliko sam mislio da cu biti...

Po meni 2 najbolje stvari na mobitelu su super precizni touch screen i WiFi...

Kad se okrenem prema mom mobitelu... normalno da je meni bolji od iPhone-a iako vjerojatno nije ali ko da je bitno...

Zamjerke koje bi spomenuo je nerijetko resetiranje moba sto je vjerojatno do software-a sto znaci da je rjesiv problem...

Druga stvar i po meni najveca mana mobitela je nedostatak WiFi-a...

Ostalo mogu reci da je sve savršeno... Tipke su super, kamera(5.0 mpx) je fenomenalna i to je ujedno po meni najveca prednost pred iPhone-om...

Nokiu N95 nisam imao u rukama tako da tu ne mogu nista reci ali ovo sto sam napisao su dojmovi između 2 spomenuta mobitela... Ako nekoga jos nesto zanima neka slobodno pita... ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zelleni kaže...

Evo ovako... moje mišljenje tj. ono sto sam do sada vidio...

Moj frend ima iPhone a ja imam Sony Ericsson K850i...

Prvo bi naznacio da sad kupujem novi mob sumnjam da bi uzeo iphone... vjerojatno isti ovaj koji imam samo zeleni... al ajd to nije bitno... :D

iPhone mi je po nekim stvarima jako lose napravljen, par puta sto sam ga imao u rukama u dosta toga me je razocarao a i frend mi je rekao neke stvari...

Prvo to da Bluetooth kao da ni nema posto se moze povezat samo sa ostalim iPhone-ovima... znaci sa ostalim mobovima ne moze se spojiti a drugo je to da slusalice za iPhone nisu iste kao i za iPod, drugaciji je utor...

Dizajn je malo cudan... i sam frend kaze da mu je mob cudan i da mu se stalno cini da klizi iz ruke i da samo ceka kad ce mu ispasti...

Ima jos dosta mana kod njega koje ne znam dali su ispravljene u novom iPhone 3G ali sve u svemu nisam toliko odusevljen njime koliko sam mislio da cu biti...

Po meni 2 najbolje stvari na mobitelu su super precizni touch screen i WiFi...

Kad se okrenem prema mom mobitelu... normalno da je meni bolji od iPhone-a iako vjerojatno nije ali ko da je bitno...

Zamjerke koje bi spomenuo je nerijetko resetiranje moba sto je vjerojatno do software-a sto znaci da je rjesiv problem...

Druga stvar i po meni najveca mana mobitela je nedostatak WiFi-a...

Ostalo mogu reci da je sve savršeno... Tipke su super, kamera(5.0 mpx) je fenomenalna i to je ujedno po meni najveca prednost pred iPhone-om...

Nokiu N95 nisam imao u rukama tako da tu ne mogu nista reci ali ovo sto sam napisao su dojmovi između 2 spomenuta mobitela... Ako nekoga jos nesto zanima neka slobodno pita... ;)

Meni k850 nikako nije zgodan,skup je a ne nudi nista posebno...
A sto se tice iphone-a- to oko bluetooth-a je apple kriv jer nece da se salju njihove pjesme iz itunes store-a preko bluetooth-a (iako imaju zastitu)
ali imas programa sa kojim se to lako rijesi
Dizajn se meni jako sviđa,meni nikad nije ispao iz ruke,balerija je so la la,wireless je super,browser najbolji mobilni (samo mu nedostaju flash i java opet apple kriv) i to sto kazes da ima jos dosta mana ja nebi rekao uzmes skines sebi 3-4 programa sa Cydia-e i rjeseno bluetooth send/recive,mms,recorder sve je tu,ja sam rekao da kad bi se apple-u prepustilo nista od njega nema ali zato se uzme Cydia i skines sebi 10 programa i sve skoro sve sto je apple promasio dopunis...
Sto jest jest,k850 stvarno ima prejaku kameru ali ostalo mi se nista ne izdvaja software nije brzi od k800 i nikakvi posebno funkcija vise nema...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Ima K850i jos par dobrih stvari za razliku od predhodnika koje su dosta korisne...

Uostalom meni nije bio skup... Uzeo sam ga na pretplatu u Vip-u na 2 godine... :D :D

Sve u svemu možda je stvar u tome što sam previše očekivao od iPhone-a pa sam se sada razočarao... jbg mislio sam to je Apple, mora biti odlično... :D

Valjda je 3G dosta bolji...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

3g je isto sranje samo dosta skuplje i ima 3g i GPS

Znam ja to svi misle uhh to je ipod,mac to mora da je sprava ali stvar je u tome halo ljudi ipod je 6 generacija iphone je 2,pa ljudi su prvi mobitel napravili nije uopce lose,sta ste vi ocekivali od apple-a da nece biti nikakvi skriveni trikova,da ce biti open source...

hehe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RaLe kaže...
dgigibao kaže...

al iPhone idalje ima najjači procesor, jači i od PSPa, a X1 ove godine neće ni izaći a iPhone druge generacije izlazi sutra

i ne zaboravi da su svi ovi ostali daleko iza po kolicini memorije.

molim?

kao 1.ko normalan može dat za jednu ciglu koja je od apple-a pa se toliko bruji od njoj 7oookn

2.mobitel je napravljen za zazvat i poslat poruku i obrnuto.....možda pokoja igrica,malo muzike,slika videa,za pohvali se...drugo ništa....a taj iphone nudi i previše toga-a to sve skupa je:ništa..sve bezveze!!!!

a memorija-pogledaj ovo:http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NON97

isto govno za duplo manje para!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:18 (im your best friend).
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

nemaš blage o čemu pričaš

po kojoj računivi je n97 duplo jeftiniji u tarifi 300 koša 3300KN a iPhone u i300 900KN

N97 ima sučelje iz pakla

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/459/293.827/

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

nemaš blage o čemu pričaš

po kojoj računivi je n97 duplo jeftiniji u tarifi 300 koša 3300KN a iPhone u i300 900KN

ne pitam te za tarife,nego za cijenu uređaja!!!!!!!!malo morgen!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 14:05 (im your best friend).
16 godina
IPhone vs. Mobitel

Svako svog konja hvali, al ja imam iPhonenekih mjesec dana. I sretan sam ko malo djete.

Oko mene u tih mjesec dana bar 10-ak ljudi ih je kupilo, prije 6 mj. ko ga je imao, prodao ga je al sad i obican raja, radnici seljaci poput mene - gusta u ovom super uređajcicu.

Mana ima, sve se d rjesit osim baterije.

U svakom slucaju preporucujem ga svakom ko radi terenski posoao poput mene, pa naprimjer saljem napade u Travianu kad pozelim. A da o Flashlight-u ne govorim, izvrsna aplikacija!!

Svakom machomanu preporucujem i PunchOmeter, zabava je zajamcena!!

I navigacije i ostale gamadarije pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Svako svog konja hvali, al ja imam iPhonenekih mjesec dana. I sretan sam ko malo djete.

Oko mene u tih mjesec dana bar 10-ak ljudi ih je kupilo, prije 6 mj. ko ga je imao, prodao ga je al sad i obican raja, radnici seljaci poput mene - gusta u ovom super uređajcicu.

U svakom slucaju preporucujem ga svakom ko radi terenski posoao poput mene, pa naprimjer saljem napade u Travianu kad pozelim. A da o Flashlight-u ne govorim, izvrsna aplikacija!!

I navigacije i ostale gamadarije pozzz

jel na internet ides preko wifi-ja?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

I navigacije i ostale gamadarije

http://www.youtube.com/watch?v=PSYxT9GM0fQ =real music
16 godina

spajam se kako zelim i kad zelim.

u paketu imam 2 gb prometa.

al kad skidam onda wifi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice