IPhone vs. Mobitel

poruka: 81
|
čitano: 14.330
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: IPhone vs. Mobitel

mene sam zanimajer ima iphone 3g wlan i ak ima koji ima b,g?

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel
Kaže Apple: Cellular and wireless
  • UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
  • GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • Wi-Fi (802.11b/g)                                                             

Cijene od 199 USD (8GB) i 299 USD (16GB) uz 2-godišnji ugovor s AT&T

Ako Hoćeš kupiti bez predplate, 16GB je 699 USD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

U SAD-u je počela prodaja iPhone 3G. Mora biti aktiviran prilikom kupnje   u trgovini bilo onoj od AT&T-a ili od Applea. Iz Applea kažu da su to uveli kao antihakersku mjeru. Aktivacija traje 10 do 15 minuta.

Ovako je glasnogovornik AT$T-a odgovorio na pitanje može li se iPhone kupiti za nekoga kao poklon. "Ne. Morat ćete izići iz Appleovog ili AT&T-ovog dućana s aktiviranim uređajem"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Moj jedan prijatelj kupija na crno K850i krajem listopada i minja ga ja mislim negdi početkom godine za P1 za koji je prije toga govorija da je smeće, al kad ga je on ima onda mu je super. Zatim ga je nedavno zaminija za iPhone koji mu je najbolji, iako da se mene pita od ta tri je najbolji K850i. Meni taj iPhone nije ništa posebno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 12:01 (Bara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Kada dode kod nas iPhone 3g i ako ce biti po cijeni od 200$(cca 1000kn) onda ce se to isplatiti kupitiSmijehjedva cekamCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bit će 1000 kuna s nekom velikom pretplatom na dvije godine. U SAD-u prema nekim pričama, bez pretplate bi model s 8GB bio 599$, a od 16GB 699$, što bi bilo oko 3400 kuna.

17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Meni je jucer dosao Iphone 3G frend mi ga poslao iz one prvljave,smrdljive,debele zemlje koju zovu USA
Nisam ga jos otkljuco jer nema jos jailbrake-a na netu

Ali ja osobno samo vidim dvije velike (meni) mane u njemu

1.Ne podrzava slanje file-ova putem bluetooth-a

2.Ne podrzava flash player

Ostalo je sve ok

Naravno sad ce neki reci sta je sa kamerom ali pogledjatje ovo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 13:13 (xxtoni).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...
dgigibao kaže...

al iPhone idalje ima najjači procesor, jači i od PSPa, a X1 ove godine neće ni izaći a iPhone druge generacije izlazi sutra

i ne zaboravi da su svi ovi ostali daleko iza po kolicini memorije.

Ca se tice procesora, iPhone-u i treba jaci proc jer bi inace rad na njemu bio nemoguc, uz sve te animacije i MultiTouch.
Hmmmm... Ima bar jedan mob koji je bolji u kolicini memorije od iPhone-a. Nokia N96.
Webmaster Filozofskog fakulteta u Rijeci www.ffri.hr
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Al iPhone idalje ima najbrži UI, svi ovi "iPhone killeri" su pali na tome, jer ako je odziv spor i neprecizan touch tehnologija gubi smisao.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Kad iPhone stigne u Hrvatsku (za koju godinu Namigiva) stajat će valjda par soma kuna uz pretplatu od 500 kn mjesečno. Uz sve ove cijene koje se spominju nitko ne spominje da se svugdje može kupiti samo uz masnu pretplatu.

iPhone je zgodna igračkica i čak sam se neko vrijeme zagrijao za njega, ali definitivno sam odustao iz nekoliko razloga. Prvi je velika pompa koja se stvorila oko njega kao da je izmišljen lijek za sve bolesti, drugi je taj da smo svrstani u zemlje 3. reda koje moraju čekati na red, treći je da će ga imati samo T-Mobile, a to stvarno nije dovoljan razlog da pređem na njihovu mrežu, četvrti je da je to samo jako dobar marketing koji prodaje nešto što ti ne treba, peti je da će ga svaka budala željna dokazivanja imati ... itd.

Ja razmišljam da uskoro zamijenim svoj K700i koji me jako dobro služio već par godina, a nasljednik će sigurno biti iz redova SE-a, vrlo vjerojatno G900 (3k kn u HGSpotu) budući da mi se na X1 ne čeka...

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Pardon, K750 ću zamijeniti...

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima bruku mana ali sto se tice neta najbolji je na trzistu...
Safari je najbolji mobilni browser trenutno na trzistu, a net na iphone-u je puno brzi od n95 i HTC Diamond-a

Ali opet iphone ima dosta mana,ali to je samo do apple-a i njihove pohleposti evo par
Nema MMS
Nemogu se slati file-ovi putem Bluetooth-a

Nema Flash...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 15:28 (xxtoni).
17 godina
odjavljen
IPhone vs. Mobitel

Mislim da je bolji običan telefon! Iphone, koliko sam pročitao ima puno nedostataka, kojih obični telefon nemaju(Primjer, Iphone ne može slati MMS, te nema Bluetooth, te ne podržava Flash i Javu, a da ne govorimo o tome kako Iphone, koliko sam pročitao ima neku slabu bateriju, ne može se puniti ili nešto tako pa za par godina se može dogoditi da postane jako spor)!

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

super je kad podiliš sa nama toliko poluinformacija

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Axlus kaže...

Mislim da je bolji običan telefon! Iphone, koliko sam pročitao ima puno nedostataka, kojih obični telefon nemaju(Primjer, Iphone ne može slati MMS, te nema Bluetooth, te ne podržava Flash i Javu, a da ne govorimo o tome kako Iphone, koliko sam pročitao ima neku slabu bateriju, ne može se puniti ili nešto tako pa za par godina se može dogoditi da postane jako spor)!

Iphone može na net
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Najbolje je uzeti xperiu 1

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Imam ipod touch, koristio sam iphone neko vrijeme, i mogu reci najkrace da su to uredzaji "for dummies"! Daleko od toga da su losi, ono sta rade, rade dobro i krasi ih jednostavnost i funkcionalnost, kao o orijentacija prema krajnjem korisniku.

Ipak, koristeci ih nebrojeno sam se puta zapitao "sto se to nemoze!?", ali na kraju sam se pomirio s time. Jedostavno to nisu uredzaji gdje ce te vi prckati po file sistemu (takvo sto ne postoji, osim ako se se razvijaju app), instalirati kojekakve utilitye i slicno, preglednike slika, playere... odnosno sve ono sto se radi sa win mobile i symbianom. Takodzer, pisanje texta (sms) na ondisplay keyboardu je grozno. Mailovi i poruke mi izgledaju ovako: "Ovc jw nrcan maik"!

Ukratko, ljepi uredzaji, ipod touch je odlican mp3 player (iako mislim da je itunes grozan sw za organizaciju fajlova i upload njih na device), ali umjesto iphonea bi bez puno razmisljanja uzeo nokiu n9x, SE p1, ili neki drugi smartphone.

Takodzer, integracija sa firminim Exchangeom i ne radi bas - sto je meni u biti glavni razlog zasto ga ne koristim!

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Shady kaže...
Axlus kaže...

Iphone može na net
 Pa, mogu i neki noviji mobiteli! LG!
Goodbye
17 godina
protjeran
Axlus kaže...
Shady kaže...
Axlus kaže...

Iphone može na net
 Koji LG?!?!?!?!
17 godina
odjavljen
Shady kaže...
Axlus kaže...
Shady kaže...
Axlus kaže...

Iphone može na net
 Koji LG?!?!?!?!
Pa svi noviji mobiteli ( mislim na one superskupe) mogu na net.
Goodbye
17 godina
protjeran
IPhone vs. Mobitel

Pa da, Blackberry, Pocket PC i ti... Još nisam vidio ni jedan LG, možda će SE xperia 1 moć...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 15:30 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
Axlus kaže...

... a da ne govorimo o tome kako Iphone, koliko sam pročitao ima neku slabu bateriju, ne može se puniti ili nešto tako pa za par godina se može dogoditi da postane jako spor)!

Krivo si se informiro, iPhone ima punjivu bateriji kuji moraš puniti da bi ti uređaj radio. Samo što je ne možeš sam zamijeniti nego uređaj moraš nositi na servis da to u servisu naprave.
هردسري & سبيدسري
17 godina
odjavljen
HCSC kaže...
Axlus kaže...

... a da ne govorimo o tome kako Iphone, koliko sam pročitao ima neku slabu bateriju, ne može se puniti ili nešto tako pa za par godina se može dogoditi da postane jako spor)!

Krivo si se informiro, iPhone ima punjivu bateriji kuji moraš puniti da bi ti uređaj radio. Samo što je ne možeš sam zamijeniti nego uređaj moraš nositi na servis da to u servisu naprave.
 Nisam bio siguran kaj je to pa sam valjda krivo shvatio. Thanks. Osmijeh
Goodbye
17 godina
Axlus kaže...

hudo kaže...

Imam ipod touch, koristio sam iphone neko vrijeme, i mogu reci najkrace da su to uredzaji "for dummies"! Daleko od toga da su losi, ono sta rade, rade dobro i krasi ih jednostavnost i funkcionalnost, kao o orijentacija prema krajnjem korisniku.

Ipak, koristeci ih nebrojeno sam se puta zapitao "sto se to nemoze!?", ali na kraju sam se pomirio s time. Jedostavno to nisu uredzaji gdje ce te vi prckati po file sistemu (takvo sto ne postoji, osim ako se se razvijaju app), instalirati kojekakve utilitye i slicno, preglednike slika, playere... odnosno sve ono sto se radi sa win mobile i symbianom. Takodzer, pisanje texta (sms) na ondisplay keyboardu je grozno. Mailovi i poruke mi izgledaju ovako: "Ovc jw nrcan maik"!

Ukratko, ljepi uredzaji, ipod touch je odlican mp3 player (iako mislim da je itunes grozan sw za organizaciju fajlova i upload njih na device), ali umjesto iphonea bi bez puno razmisljanja uzeo nokiu n9x, SE p1, ili neki drugi smartphone.

Takodzer, integracija sa firminim Exchangeom i ne radi bas - sto je meni u biti glavni razlog zasto ga ne koristim!

Shady kaže...

Pa da, Blackberry, Pocket PC i ti... Još nisam vidio ni jedan LG, možda će SE xperia 1 moć...

bez uvrede za ovo sto cu sada kazati ali svejedno bi se mogao malo zapitati.

n1.  iphone JE REVOLUCIJA!
n2.  iphone ne mozes slat mms?  PA JESI TI KRETEN; SINKO: JA IMAN IPHONE I SALJEN I PRIMAN MMSOVE KAD GOD MI PASE.
n3. bluetooth ce doci u novom softveru, ja mislim
n4. ima slabu bateriju? i dont think so.. JA SLUSAM MUZIKU I RADIM NESTO NA NJEMU PO CILI DAN; NAVECER GA PUNIM I JOS MI NITI JEDANPUT NIJE OSTAO BEZ BATERIJE!!
n5. NE MOZE SE PUNITI?? TO SU TI REKLI U VRAPČU, PRETPOSTAVLJAM. !!
n6. ZA PAR GODINA CU VEC NABAVITI NEKI NOVI MOBITE,
n7. iphone ti je dosadnjikav?!! PA TI SI STVARNO KRETEN SINKO!!! JESI POKUSAO SKINUTI KOJU APLIKACIJU ZA NJEGA I TAKO SE ZABAVLJAT??!
n8. iphone nije neka novost? PA JA SAM SIGURAND DA KRETENIMA POPUT TEBE JE I NOKIA 3310 (iako nemam nista protiv nje,) VRLO DOBRA!!

sljedeci tekst:
n9.  sto se tice pisanja, vec ces se naviknuti nakon par dana.. meni je osobno trebalo malo  vise jer nisam pisao puno smsova..
n10.  ok, u exchange se ne razumijem pa ne mogu odgovorit, ali izgleda da si ti jedan od onih ZAHTJEVNIJIh...

sljedeci tekst:
n11. sto se tice neta. ja sam isao s puno nokia (uostalom i n95), vodafon nokia, blackberrija, PocketPicija... i svakojakih cuda... ALI SAD GARANTIRAM:: iphone ima fantasticno brzu internet konekciju.. cak na sestrinom laptopu nije toliko brz kao na iPhonu...

neki drugi tekstovi:
t12. sto se tice slika, imam jedan super fotoaparat, panasonicov ultrazoom fz18 lumix.. i kad sam bio u njemackoj slikavao sam svakakva cuda.. al najbolju sliku (koju sam poslao i na jedan natjecaj) sam slika sa iphona.. sve sto se treba imati je mirna ruka.. i mozda znati pokoji trik kako smanjiti trenje kao sto ja to znam...  a i dosta stvari o tome mozete saznati na ju-eš-ej forumima...

ukoliko netko bude zelio pitati nesto o iPhonu , nek se slobodno javi... Poglavito oni koji ga imajuu
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
protjeran
Axlus kaže...

Ja neznam odkud ti te informacije, jel ga ti imaš?
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
Axlus kaže...

hudo kaže...

Shady kaže...

n2.  iphone ne mozes slat mms?  PA JESI TI KRETEN; SINKO: JA IMAN IPHONE I SALJEN I PRIMAN MMSOVE KAD GOD MI PASE.
n4. ima slabu bateriju? i dont think so.. JA SLUSAM MUZIKU I RADIM NESTO NA NJEMU PO CILI DAN; NAVECER GA PUNIM I JOS MI NITI JEDANPUT NIJE OSTAO BEZ BATERIJE!!
n7. iphone ti je dosadnjikav?!! PA TI SI STVARNO KRETEN SINKO!!! JESI POKUSAO SKINUTI KOJU APLIKACIJU ZA NJEGA I TAKO SE ZABAVLJAT??!
n8. iphone nije neka novost? PA JA SAM SIGURAND DA KRETENIMA POPUT TEBE JE I NOKIA 3310 (iako nemam nista protiv nje,) VRLO DOBRA!!

sljedeci tekst:
n9.  sto se tice pisanja, vec ces se naviknuti nakon par dana.. meni je osobno trebalo malo  vise jer nisam pisao puno smsova..
n10.  ok, u exchange se ne razumijem pa ne mogu odgovorit, ali izgleda da si ti jedan od onih ZAHTJEVNIJIh...

sljedeci tekst:
n11. sto se tice neta. ja sam isao s puno nokia (uostalom i n95), vodafon nokia, blackberrija, PocketPicija... i svakojakih cuda... ALI SAD GARANTIRAM:: iphone ima fantasticno brzu internet konekciju.. cak na sestrinom laptopu nije toliko brz kao na iPhonu...

neki drugi tekstovi:
t12. sto se tice slika, imam jedan super fotoaparat, panasonicov ultrazoom fz18 lumix.. i kad sam bio u njemackoj slikavao sam svakakva cuda.. al najbolju sliku (koju sam poslao i na jedan natjecaj) sam slika sa iphona.. sve sto se treba imati je mirna ruka.. i mozda znati pokoji trik kako smanjiti trenje kao sto ja to znam...  a i dosta stvari o tome mozete saznati na ju-eš-ej forumima...

ukoliko netko bude zelio pitati nesto o iPhonu , nek se slobodno javi... Poglavito oni koji ga imajuu
 Kakvih ti problema imaš?
17 godina
protjeran
vjeko kaže...
puma1400 kaže...
Axlus kaže...

hudo kaže...

Shady kaže...

sljedeci tekst:

sljedeci tekst:

neki drugi tekstovi:

Kakvih ti problema imaš?
 Rekao je istinu!
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Hvala Shady.

Ps. Jedino želim da se prestanu iznositi neistine i laži na racun iphona.

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 18:32 (puma1400).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Podijelio sam opomene za pisanje velikim slovima i besmisleno citiranje dvometarskih postova, pa se malo skulirajte da ne bi bilo novih opomena i zaključavanja teme!

17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

iPhone? Mislim, definicija tog mobitela bi trebala biti stylish joke

Apple godinama izbacuje estetski lijepe proizvode koji rade ono za sto su namijenjeni. To je mobitel. Znaci razgovaras i saljes poruke.

A sve ostalo je onak, nesto bolje a nesto losije rjeseno.

I da iPhone nema MMS - ima par programcica koji ga mogu simulirat! Ali MMS nema.

Sto ne znaci da ga ne mozes s njega slat.

Ali uredaj koji da bi radio kako spada trebas napunit potrebnim i nepotrebnim programcicima....

Suvisno.

Za njega se ne bi bas odlucio.

Ali znate kako je - curicama se svida sto znaci da se svida i onima koji curice i zele zadiviti.

Kao i ostali apple proizvodi.

No hard feelings ali takva je situacija.

Ja kupujem mobitel po svojim potrebama, a svakako mi je jedna od potrebnih stvari da nekom bluetoothom mogu poslati neku sliku ili melodiju.

Laptop, recimo na net preko mobitela, slanje podataka na laptop.... A mozda i meni netko zeli nesto poslati na mobitel. Cool

Definitivno ne iPhone.

A bogami ni iTunes

Zivjela Zlatar Bistrica! OsmijehOsmijeh

Zamisljam nekog UberGeeka kako koristi IPhone.... lol

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice