Bok kaj ima e?Došlo je vrjeme dasi i ja kupi Iphone 4.Kupujem si običan iphone 4 ne s nego obična četevorka na njuškalu do dvijesto eura.Sad mene ineteresira kakvi su ti mobiteli dali se kavare iphone 4 je stariji mobitel i dosti je nesigurno kupovat preko oglasnika jer je taj mobtiel iz 2011 godine i dosta je ljudi prošlo kroz njega kako bi se reklo totalno je izsfuran ili iskorišten.Tako je frend predmalo kupio iphone 3gs preko njuškalo i pokvarijo se za dva mijeseca jer je dosta star i dosta ga je ljudi imalo i tko zna što je sve prošo.
Ovog ja mislim kupt evo linka http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/iphone-4-16gb-rabljeni-oglas-6333475
Recite mi par osnovnih informacija o ovom mobu dal je dobar dal se kvari malo se bojim kupovat jer taj mob mora biti dosta izsfurn ko zna što je sve prošo i koliko ga je vlasnika imalo jer je vec star skoro 3 godine ovi modeli su izašli ja mislim 2011.Pa nabacite koju riječ o ovom modelu konkretno na što pazit pri kupnji i koju riječ o samom mobitelu?
Hvala :))))))!!!