Iphone 4 isplativost zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.542
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Iphone 4 isplativost

Bok kaj ima e?Došlo je vrjeme dasi i ja kupi Iphone 4.Kupujem si običan iphone 4 ne s nego obična četevorka na njuškalu do dvijesto eura.Sad mene  ineteresira kakvi su ti mobiteli dali se kavare iphone 4 je stariji mobitel i dosti je nesigurno kupovat preko oglasnika jer je taj mobtiel iz 2011 godine i dosta je ljudi prošlo kroz njega kako bi se reklo totalno je izsfuran ili iskorišten.Tako je frend predmalo kupio iphone 3gs preko njuškalo i pokvarijo se za dva mijeseca jer je dosta star i dosta ga je ljudi imalo i tko zna što je sve prošo.

Ovog ja mislim kupt evo linka http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/iphone-4-16gb-rabljeni-oglas-6333475

Recite mi par osnovnih informacija o ovom mobu dal je dobar dal se kvari malo se bojim kupovat jer taj mob mora biti dosta izsfurn ko zna što je sve prošo i koliko ga je vlasnika imalo jer je vec star skoro 3 godine ovi modeli su izašli ja mislim 2011.Pa nabacite koju riječ o ovom modelu konkretno na što pazit pri kupnji i koju riječ o samom mobitelu?

Hvala :))))))!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 4 isplativost

Pazi da ga ne kupiš :)

Za 200€ bi kupio jedno 100 drugih mobitela prije njega. Nekad vrh, ali to je bilo pred tri ipo godine. Baterija je nakon toliko vijeka dosta istrošena, sklon kvarovima, garancije su istekle.. Da je 100€, još ajde, ali stvarno ne mogu shvatiti ljude koji daju i 200€ za taj mobitel..

Rađe za 200, 220€ potraži S3 ili ako ti je velik, onda Moto G novi.. ili mali milijun drugih opcija imaš.

BTW, Tema je pomoć pri odabiru mobitela pa pitaj tamo sve dalje...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 1:01 (EchoOne).
17 godina
neaktivan
Re: Iphone 4 isplativost

Nakon skoro 4 godine, još uvijek nisam vidio mobitel koji ima tako dobar touchscreen kao iPhone, koji tako lijepo radi kao iPhone i koji je u krajnjem slučaju - tako jednostavan kao iPhone (osim iTunesa koji je u biti JaSmeće - jailbrejkaj i sve 5).

Prijatelji mi imaju Galaxy S4, HTC Phone 8X, oboje su prije toga imali četvorku kao ja. Obojica sad imaju pokvarene mobitele, ovom na HTC-u je otišla matična, pa baterija, a ovom drugom je nakon updatea S4 u potpunosti prestao raditi. Ne može ga uključiti, isključiti, odgovoriti na poziv itd.

Da se razumijemo - dok nisam kupio iPhone, mislio da je to mobitel za polupismene šminkere sa starom BMW tricom..

Još uvijek imam četvorku i mobitel je izvrstan. Zaista izvrstan. Kad uzmem neki SE, ili Samsung - za 20 minuta sam totalno iživciran. Blokaju, ne radi ovo, ne radi ono, komplicirani su do bola, nema nikakve logike u OS-u.

Ali stari - ne budi lud da ga kupuješ za 1500 kn. Pa ja svog ne bi prodavao za tolike pare jer sam realan čovjeće - to ne vrijedi više toliko para.

Pokušaj se cijenkat, ako sniziš na 1000 kn, onda možda trebaš razmisliti o kupnji. Ono što MORAŠuračunati u cijenu su i 2 investicije ukoliko taj koji to prodaje to već nije napravio:

1. Home button će vjerojatno trebati promijeniti (nakon 4 godine pritiskanja jedine tipke skoro na iPhoneu - mora slabije radit da je ne znam šta)

2. Baterija - mobitel se puno koristi, brzo troši bateriju, puno ciklusa je sigurno odvrtio.

Nadam se da sam barem malo pomogao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice