IOS 6 je stigao

poruka: 34
|
čitano: 7.385
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iOS 6 je stigao
Maps su koma. Zagreb izgleda kao Varšava u WWII.

2 0 hvala 0
15 godina
IOS 6 je stigao

Meni skida 20kbs preko Itunesa :( 

Se bum vas tužil
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao
A sta si ocekivao, da ce hrvatska bit dobro napravljena. Pa google maps ima karte hrvatske stare preko 5-6 godina.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Meni kaže da je došlo do greške prilikom preuzimanja iOS 6. Skidam prek moba, ne prek iTunesa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 22:32 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao
Meni se sinoc skinuo OTA u 10ak min, instalacija jos dodatnih 10 min - i sta je najvaznije - nije mi obrisao cijeli mob (kao sto mi je prosli put obrisao curin ne bekapirani ajfon, skoro me ubila).

0 0 hvala 0
17 godina
IOS 6 je stigao

Jel ga sigurno staviti? Nema nekih bagova i slicno?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iOS 6 je stigao
berofx kaže...
Maps su koma. Zagreb izgleda kao Varšava u WWII.

sinoć se vraćam s posla pa reko da probam mape, osim kaj im fale komadi nekih ulica u širem centru grada (te ulice postoje barem tri godine) ono kaj najviše iritira/razočarava je to kad siri krene čitat naše ulice, sve u svemu upotrbljivo samo u mjestu prebivališta (a i to je upitno)

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
16 godina
neaktivan
U VK je mapa ok.
Vjerojatno ce google ubaciti mape na app store ak vec nije za one kojima ne valja.
Mene zanimaju vase ideje za primjenu passbooka u hrv i eu?
16 godina
neaktivan
Re: IOS 6 je stigao
tnakir kaže...

Jel ga sigurno staviti? Nema nekih bagova i slicno?

Malo se više 4S zagrijava nego inace.

diablo2211 kaže...
Mene zanimaju vase ideje za primjenu passbooka u hrv i eu?

Da barem Cinestar to uvede {#} Kupiš karte preko neta / app-a i samo dođeš u kino

17 godina
neaktivan
berofx kaže...

Da barem Cinestar to uvede {#} Kupiš karte preko neta / app-a i samo dođeš u kino

Pa imaju to.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
master4games kaže...

Meni kaže da je došlo do greške prilikom preuzimanja iOS 6. Skidam prek moba, ne prek iTunesa.

Ako ti je jailbrejkan to ti je normalno.

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
17 godina

a bas su ukakili ios6 sa svojim maps, ljudi zele ios5 nazad; nije se ni trebalo ocekivat nesto vise.. a nis', sad treba izbjegavat appleov polu-uradak i posjecivat browserom maps.google.com {#}

17 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

yupp

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Hmmm... Mislim da će ovdje da bude slučaj kao i sa prijašnjim verzijama iOS-a, najviše usera će da dobije kada doće i JB! :)

Ali ja mislim da neću baš moći da sačekam da ću da uradim update na Ipad 2 samo radi Siri da probam...

0 0 hvala 0
16 godina
IOS 6 je stigao
I napokon da su sjetili uvesti da se može uploadati slike direktno sa moba :) Sve u svemu ok update, ali mape za hrvatsku su odvratne (crno-bijele, wtf?) integracija sa face-on dobra, a ovaj panorama mod radi dosta dobro, dobre rezultate daje :D Siri i dalje beskoristan, sport zna samo za Ameriku a za nas nogomet ni nezna sto je to...jedino je ok šta mu možeš reci "take me home" i odma radi rutu do kuće ako imaš svoju adresu navedenu u kontaktu.
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
Sve u svemu ok update, ali mape za hrvatsku su odvratne (crno-bijele, wtf?)

Boli njih za neku Hrvatsku. Trebali bi se malo ugledati na Nokiju, karte su im predobre...

http://maps.nokia.com/

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
IOS 6 je stigao
Samo isprobavqm uploadanje slika sa iphona
lnova65

4 0 hvala 0
16 godina
IOS 6 je stigao
A kad su to vrijeme trošili snimajuci gradove u Americi za famozni flyover, pa onda zaboravili na ostatak svijeta... Nadam se samo da nećemo morati iOS 7 čekati da dođe update kartama...ili neka google izbaci svoj app pa smo na miru do tada :)
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Ja koristim Navigon kao navigaciju, jer onaj google maps nema veze s navigacijom, a navigon je odlican, ima stvarno sve šta se može poželjet:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
IOS 6 je stigao

Ja koristim Mireo Don't Panic koji dođe samo 10$ i mogu reći da je navigacija čist solidna. Karta Hrvatske je zadovoljavajuća, dovede me tamo gdje trebam, za 10$ bolje nikako ne može!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Jel netko napravio update na 3GS-u?

0 0 hvala 0
17 godina

Pa da, Navigon, nakon sto ga je kupio Garmin je postao dobar i kosta s razlogom - a google maps je bolji od ovog jadnog uratka u novom ios6; oba su trenutno jos besplatna s time da je jedan i beskoristan.

17 godina
IOS 6 je stigao

Znaci nema smisla apgrejdat na iOS6? Koliko sam cuo neki imaju problema sa wifijem. Dosta se ljudi zali da su karte nikakve. Ovo je trebao biti neki minor upgrade, a ne nova verzija OS-a.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Kaj točno fali novim mapama? Nisam detaljno proučavao jer ih nisam koristio previše ni ranije, pa me zanima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Kaj točno fali novim mapama? Nisam detaljno proučavao jer ih nisam koristio previše ni ranije, pa me zanima.

Navodno je par gradova u US ok, sve ostalo uzas. Fali hrpa toga.

Edit: Evo : http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/apple-maps-aplikacija-moze-losije/163979.aspx?page=0&jumpto=3169004&sort=asc&view=flat

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 8:58 (tnakir).
16 godina
Ja sam stavio sinoć na svoj i4s ios6 i mogu reći da sam zadovoljan ali i da ima još mjesta za napredak. Mobitel mi je brži i sviđaju mi se nove stvari poput panorame, sto je izbacen youtube, novi app store, opcija ne uznemiravaj... Karte su dobre za Ameriku ali za moj kraj (Požega) su očajne ali koliko ih koristim ni ne smeta mi toliko a i treba im dati još vremena da te mape još nadograde jer ipak to nije jednostavan postupak da se u tako kratkom vremenu naprave "super" mape. Jedino ce mi sada nedostajati (jer nema jb) app lock, sb settings i teme ali sve u svemu ok. Jos me zanima kako ce trajati baterija ali to cu vidjeti nakon par dana
BMW Power
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Znaci nema smisla apgrejdat na iOS6? Koliko sam cuo neki imaju problema sa wifijem. Dosta se ljudi zali da su karte nikakve. Ovo je trebao biti neki minor upgrade, a ne nova verzija OS-a.

WiFi je neupotrebljiv, puca nakon par minuta i ne želi se spojiti dok ne resetiram router (bnet).

17 godina
neaktivan
berofx kaže...
tnakir kaže...

WiFi je neupotrebljiv, puca nakon par minuta i ne želi se spojiti dok ne resetiram router (bnet).

Meni radi super. Jučer i danas najnormalnije. Možda nije svima?

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni radi super. Jučer i danas najnormalnije. Možda nije svima?

Ne znam, apdejtao sam i Snow Liona i tamo mi puca veza non-stop. A iPhone 4 (na iOS5) i Win7 laptop rade normalno.

13 godina
neaktivan
IOS 6 je stigao

Može li se napraviti restore ios-i bez da je kartica u mobitelu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice