IOS 6 je stigao
- poruka: 34
- |
- čitano: 7.385
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni skida 20kbs preko Itunesa :(

Meni kaže da je došlo do greške prilikom preuzimanja iOS 6. Skidam prek moba, ne prek iTunesa.
Jel ga sigurno staviti? Nema nekih bagova i slicno?
sinoć se vraćam s posla pa reko da probam mape, osim kaj im fale komadi nekih ulica u širem centru grada (te ulice postoje barem tri godine) ono kaj najviše iritira/razočarava je to kad siri krene čitat naše ulice, sve u svemu upotrbljivo samo u mjestu prebivališta (a i to je upitno)
Vjerojatno ce google ubaciti mape na app store ak vec nije za one kojima ne valja.
Mene zanimaju vase ideje za primjenu passbooka u hrv i eu?
Jel ga sigurno staviti? Nema nekih bagova i slicno?
Malo se više 4S zagrijava nego inace.
Da barem Cinestar to uvede Kupiš karte preko neta / app-a i samo dođeš u kino
Da barem Cinestar to uvede Kupiš karte preko neta / app-a i samo dođeš u kino
Pa imaju to.
Meni kaže da je došlo do greške prilikom preuzimanja iOS 6. Skidam prek moba, ne prek iTunesa.
Ako ti je jailbrejkan to ti je normalno.
Hmmm... Mislim da će ovdje da bude slučaj kao i sa prijašnjim verzijama iOS-a, najviše usera će da dobije kada doće i JB! :)
Ali ja mislim da neću baš moći da sačekam da ću da uradim update na Ipad 2 samo radi Siri da probam...

Boli njih za neku Hrvatsku. Trebali bi se malo ugledati na Nokiju, karte su im predobre...

Ja koristim Navigon kao navigaciju, jer onaj google maps nema veze s navigacijom, a navigon je odlican, ima stvarno sve šta se može poželjet:)
Ja koristim Mireo Don't Panic koji dođe samo 10$ i mogu reći da je navigacija čist solidna. Karta Hrvatske je zadovoljavajuća, dovede me tamo gdje trebam, za 10$ bolje nikako ne može!
Jel netko napravio update na 3GS-u?
Znaci nema smisla apgrejdat na iOS6? Koliko sam cuo neki imaju problema sa wifijem. Dosta se ljudi zali da su karte nikakve. Ovo je trebao biti neki minor upgrade, a ne nova verzija OS-a.
Kaj točno fali novim mapama? Nisam detaljno proučavao jer ih nisam koristio previše ni ranije, pa me zanima.
Kaj točno fali novim mapama? Nisam detaljno proučavao jer ih nisam koristio previše ni ranije, pa me zanima.
Navodno je par gradova u US ok, sve ostalo uzas. Fali hrpa toga.
Edit: Evo : http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/apple-maps-aplikacija-moze-losije/163979.aspx?page=0&jumpto=3169004&sort=asc&view=flat

Znaci nema smisla apgrejdat na iOS6? Koliko sam cuo neki imaju problema sa wifijem. Dosta se ljudi zali da su karte nikakve. Ovo je trebao biti neki minor upgrade, a ne nova verzija OS-a.
WiFi je neupotrebljiv, puca nakon par minuta i ne želi se spojiti dok ne resetiram router (bnet).
WiFi je neupotrebljiv, puca nakon par minuta i ne želi se spojiti dok ne resetiram router (bnet).
Meni radi super. Jučer i danas najnormalnije. Možda nije svima?
Meni radi super. Jučer i danas najnormalnije. Možda nije svima?
Ne znam, apdejtao sam i Snow Liona i tamo mi puca veza non-stop. A iPhone 4 (na iOS5) i Win7 laptop rade normalno.
Može li se napraviti restore ios-i bez da je kartica u mobitelu?