aaa da li se itko od vas susretao sa gevey+tele2 karticom!
navodno bi se trebao skinuti pin...vidio sam na njuskalu da to skidaju za 30 kn,a ovdje u mom kraju to nitko ne radi pa me zanima da li to mogu sam ili bas trebam slati karticu nekome da mi to napravi!
imampar pitanja
imam iphone3gs na 4.2.1 zakljucanog na neku americku firmu
1. Htio bih ga updeatati na ios 5.0.1 ali sam vidio da pisete gore da necu moci igrati igrice i programe sta preporucate
2. Jer izasao unlock za ios 5.0.1
Ako imaš jedan od ovih basebandova: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 onda ćeš moći unlockati i na iOS 5 uz uvjet da naravno sačuvaš baseband. Jailbreak za iOS 5.0 i iOS 5.0.1 postoji ali samo tethered i semitethered. Malo si pročitaj ovo.
Za par dana idem po iPhone 4S. Jeli izašao JB za njega?
I ja idem u petak po iPhone 4s ali koliko vidim još ne postoji JB za njega nažalost
Kaj će bam jb?
bezveze
Kaj će bam jb?
bezveze
Meni bi bez njega iphone bio odprilike koda imam kamen u ruci, ali to sam samo ja.

Ili kao mladoženja na piru, bez one stvari!:)
Kaj će bam jb?
bezveze
Meni bi bez njega iphone bio odprilike koda imam kamen u ruci, ali to sam samo ja.
To je tako nekad bilo, vise to ni blizu nije neophodno ko prije.
Kaj će bam jb?
bezveze
To je tako nekad bilo, vise to ni blizu nije neophodno ko prije.
A šta, mogu samo zvat, slat poruke, muziku slušat i ić na internet:) igrice nemoš(možeš besplatne ali ih ima 2 dobre), aplikacije se također sve skoro plaćaju:)To samo malo karikiro, ali opet nikad nebi imao iphone da ne postoji JB.
Kriva tema
dobar dan dali mi mozete pomoci i reci mi kako srusiti cjelii softver sa iphonea 4 molim vas hitnno
Spojiš na iTunes i ideš na Restore.
Zašto kada instaliravam s iphone 3 8GB kada hocu instalirati aplikaciju mi dode da je to za iOS 5?
Zato što aplikacije traže minimalno iOS5 ili veći...
Na 3Gu nemožeš ništa npraviti, za njega je zadnji fw 4.2.1