Innov8 ili iPhone 3g

poruka: 38
|
čitano: 8.927
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
omnia ili iphone 3g

kupio sam samsung innova8 i nije mi se mob bas svidio slaba baterija pa sam mislio prodati innovu i kupiti iphone 3g koji je po vasem misljenju bolji

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 16:01 (paun249).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iphone 3g ili arena

koji da uzmem cijena je podjednaka koji je po vama bolji

16 godina
neaktivan
Innova8 ili iphoe 3g

Ja glasam za Innova8-u.

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Innova8 ili iphoe 3g
malina22 kaže...

Ja glasam za Innova8-u.

baterija na innovi je jako losa nakon 40 fotografija i videa od 5 minuta  mobitel se skroz isprazni    pa cu ga prodati sad i kupiti iphone ili arena ali sam u dilemi koji da uzmem

17 godina
neaktivan
Innova8 ili iphoe 3g

Ako ti ne smeta što nema tipkovnice onda slobodno navali na iPhone. Samo imaj na umu da na iPhone baterija ne traje nešto puno duže od te na innov8. Oba imaju svoj skup prednosti i mana i realno gledajući na kraju je sve stvar ukusa. Što ti je najvažnije na mobitelu? Kamera? Glazba? Velik izbor programa? Nemožemo ti mi reći koji bi mobitel bio tebi bolji ako nam ne kažeš što ti je najvažnije.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 19:12 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

Jel ti to se dvoumis izmedju Lg Arene i Iphonea...Brat mi ima Arenu i dosta sam radio na njoj...baterija na njoj drzi 3 dana maltretiranja...intezivnog slikanja, muzike, telefon je brz, meni je pregledan, kamera odlicna, zvuk jak...izmedju ta dva telefona definitivno dajem glas areni...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

ja na tvom mjestu bi zadrzo innov8 jer nije baterija ne iphonu nes puno bolja... a ak zelis neki mob bez tipkovnije onda naravno uzmi iphone...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

innovu definitivno prodajem a sad ne znam koji si da uzmem arenu ili iphone sto se tice kamere nije mi bas vazno vaznije mi je baterija kolko vidim da iphone ima jacu  od innove na iphonu pise 10 h gledanja videa a ja na innovi jedva 3 mogu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

ja osobno vise volim iphone,nema dobre kamere ali osobno mi i ne treba to...ali ono sto meni dobro kod njega je prejak OS,i android mi se sviđa,ali trenutno nema ono bas sto meni treba...ima par specificni aplikacija koje mi se sviđaju na iphone-u i njegova tipkovnica,meni osobno nema bolje tipkovnice od iphone-ove...

stvarno ide brzo i bez problema,koristim cak auto correct iako netreba,ali hocu malo da naviknem onaj dict. njegov da vidim hoce li se popravit ili ne

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Innov8 ili iPhone 3g
xxtoni kaže...

ja osobno vise volim iphone,nema dobre kamere ali osobno mi i ne treba to...ali ono sto meni dobro kod njega je prejak OS,i android mi se sviđa,ali trenutno nema ono bas sto meni treba...ima par specificni aplikacija koje mi se sviđaju na iphone-u i njegova tipkovnica,meni osobno nema bolje tipkovnice od iphone-ove...

stvarno ide brzo i bez problema,koristim cak auto correct iako netreba,ali hocu malo da naviknem onaj dict. njegov da vidim hoce li se popravit ili ne

a sta je to zapravo OS i android i auto correct zato jer nisam nikad cuo za to

16 godina
neaktivan

os=operativni sustav, kao windowsi ili linux ali samo na mobitelu, android=oprativni sustav od googlea,autocorrect=automatski ispravlja pogreske u pislanju/tipkanju

16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

hito bi pitati nekoga ko ima iphone 3g  kad prebacuje pjesme,filmove i apllikacije znam da mora koristiti i tunes jel ti jako komplicirano  ili se samo registriras skines program i to je to ili se taj program placa ako mi neko moze objasniti kako to ide zapravo unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja znam da se ne placa, samo skines ukopcas iphone, ides po naputcima i to je to

16 godina
neaktivan
AmD kaže...

ja znam da se ne placa, samo skines ukopcas iphone, ides po naputcima i to je to

tnx mislim da cu uzet iphone

16 godina
neaktivan
paun249 kaže...
AmD kaže...

tnx mislim da cu uzet iphone imas li ti iphone

16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

imas li ti iphone

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja korisitim iPhone već 9-10 mj, kupljen u T-Mobileu i mogu ti reći da sam pre pre prezadovoljan...kad se ufuraš, mobitel je full jednostavan i nudi ti stotine stvari...ove sve fore sa LG-jem, Samsungom da ti prstom mijenjat slike kad ih gledaš, to su sve loše kopije iPhonea. Kad ga kupiš, prvo ga trebaš aktivirati preko iTunesa, samo ga spojiš USB kablom na iTunes i on sam započne i dovrši proces aktivacije. Kad to odradiš, otvori ti se u iTunesu izbornik za iPhone. Muzika, Video, Slike, Aplikacije, Software, itd, itd...i u određene kategorije samo učitaš fileove iz mapa u kompu. Na kraju u donjem desnom kutu iTunesa imaš ikonicu "Sync", to klikneš i sinkronizira ti se iPhone sa kompom, odnosno, prebaci učitane fileove na svoj hard...i to ti je cijela priča. A da ti ne pričam kako je dobro izvedena kombinacija sa Back up-om  i Restore-om...Ne možeš izgubit poruke i kontakte da oćeš...

16 godina
neaktivan
Ja korisitim iPhone već 9-10 mj, kupljen u T-Mobileu i mogu ti reći da sam pre pre prezadovoljan...kad se ufuraš, mobitel je full jednostavan i nudi ti stotine stvari...ove sve fore sa LG-jem, Samsungom da ti prstom mijenjat slike kad ih gledaš, to su sve loše kopije iPhonea. Kad ga kupiš, prvo ga trebaš aktivirati preko iTunesa, samo ga spojiš USB kablom na iTunes i on sam započne i dovrši proces aktivacije. Kad to odradiš, otvori ti se u iTunesu izbornik za iPhone. Muzika, Video, Slike, Aplikacije, Software, itd, itd...i u određene kategorije samo učitaš fileove iz mapa u kompu. Na kraju u donjem desnom kutu iTunesa imaš ikonicu "Sync", to klikneš i sinkronizira ti se iPhone sa kompom, odnosno, prebaci učitane fileove na svoj hard...i to ti je cijela priča. A da ti ne pričam kako je dobro izvedena kombinacija sa Back up-om i Restore-om...Ne možeš izgubit poruke i kontakte da oćeš...
16 godina
neaktivan
Pinjo kaže...

Ja korisitim iPhone već 9-10 mj, kupljen u T-Mobileu i mogu ti reći da sam pre pre prezadovoljan...kad se ufuraš, mobitel je full jednostavan i nudi ti stotine stvari...ove sve fore sa LG-jem, Samsungom da ti prstom mijenjat slike kad ih gledaš, to su sve loše kopije iPhonea. Kad ga kupiš, prvo ga trebaš aktivirati preko iTunesa, samo ga spojiš USB kablom na iTunes i on sam započne i dovrši proces aktivacije. Kad to odradiš, otvori ti se u iTunesu izbornik za iPhone. Muzika, Video, Slike, Aplikacije, Software, itd, itd...i u određene kategorije samo učitaš fileove iz mapa u kompu. Na kraju u donjem desnom kutu iTunesa imaš ikonicu "Sync", to klikneš i sinkronizira ti se iPhone sa kompom, odnosno, prebaci učitane fileove na svoj hard...i to ti je cijela priča. A da ti ne pričam kako je dobro izvedena kombinacija sa Back up-om  i Restore-om...Ne možeš izgubit poruke i kontakte da oćeš...

tnx puno mi to znaci a hito sam te pitat kad ga vec koristis skoro godinu dana jel s vremenom gubi kako bi reko dodir kad odabires prstom mislim jel slabjie selektira i to nego kad je bio novi i hito sam te pitat jel baterija od iphona se moze izvadiit i mijenjat

16 godina
neaktivan
paun249 kaže...

innovu definitivno prodajem a sad ne znam koji si da uzmem arenu ili iphone sto se tice kamere nije mi bas vazno vaznije mi je baterija

16 godina
protjeran
Innov8 ili iPhone 3g

ja sam procito na review-u da moze se moze gledat divx/xvid film do 4 h i 20 min na innov8

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
epic kaže...

ja sam procito na review-u da moze se moze gledat divx/xvid film do 4 h i 20 min na innov8

to ja onak govorim misim da bi se moglo gledo sam 2 h i pola baterije se ispraznil e usput prodajem innov8 samsun zg pa javi ako treba neko na pm

16 godina
neaktivan
paun249 kaže...
Pinjo kaže...

tnx puno mi to znaci a hito sam te pitat kad ga vec koristis skoro godinu dana jel s vremenom gubi kako bi reko dodir kad odabires prstom mislim jel slabjie selektira i to nego kad je bio novi i hito sam te pitat jel baterija od iphona se moze izvadiit i mijenjat

Nema šanse da ti se izgubi osjetljivost. iPhone za razliku od Arene i Innov8 ima stakleni ekran, a ne plastični. I full ga je teško uopće izgrebat ili strgat. Meni je samo jednom gadno pao i to kad sam se vozio na biciklu i pričao na njega istovremeno, i pao mi je pod kotače i "surfao" po asfaltu dok su auti prolazili...srce mi je otišlo u pete, brijao sam "ošo moj iPhone", i kad sam ga podigao, nije mu niš bilo...Imao je samo jednu crticu na gornjem desnom kutu i to je to..a kaj je fora i ta crtica je nestala s vremenom kak sam ga nosio po džepovima i tak. A kaj se tiče baterije; bateriju ne možeš izvadit, na njemu nemaš ni jedan dio koji možeš skinut, osim slota za sim karticu. A stavit sim karticu je nauka, nekoliko sati sam tražio gdje stavit sim karticu...i onda sam poludio i pogledao neke tutorijale na youtubeu, da bi shvatio kako je stavljanje sim-a 10 sekundi posla...

Druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela!
16 godina
neaktivan
Nema šanse da ti se izgubi osjetljivost. iPhone za razliku od Arene i Innov8 ima stakleni ekran, a ne plastični. I full ga je teško uopće izgrebat ili strgat. Meni je samo jednom gadno pao i to kad sam se vozio na biciklu i pričao na njega istovremeno, i pao mi je pod kotače i surfao po asfaltu dok su auti prolazili...srce mi je otišlo u pete, brijao sam ošo moj iPhone, i kad sam ga podigao, nije mu niš bilo...Imao je samo jednu crticu na gornjem desnom kutu i to je to..a kaj je fora i ta crtica je nestala s vremenom kak sam ga nosio po džepovima i tak. A kaj se tiče baterije; bateriju ne možeš izvadit, na njemu nemaš ni jedan dio koji možeš skinut, osim slota za sim karticu. A stavit sim karticu je nauka, nekoliko sati sam tražio gdje stavit sim karticu...i onda sam poludio i pogledao neke tutorijale na youtubeu, da bi shvatio kako je stavljanje sim-a 10 sekundi posla...
16 godina
neaktivan
Pinjo kaže...
paun249 kaže...
Pinjo kaže...

Nema šanse da ti se izgubi osjetljivost. iPhone za razliku od Arene i Innov8 ima stakleni ekran, a ne plastični. I full ga je teško uopće izgrebat ili strgat. Meni je samo jednom gadno pao i to kad sam se vozio na biciklu i pričao na njega istovremeno, i pao mi je pod kotače i "surfao" po asfaltu dok su auti prolazili...srce mi je otišlo u pete, brijao sam "ošo moj iPhone", i kad sam ga podigao, nije mu niš bilo...Imao je samo jednu crticu na gornjem desnom kutu i to je to..a kaj je fora i ta crtica je nestala s vremenom kak sam ga nosio po džepovima i tak. A kaj se tiče baterije; bateriju ne možeš izvadit, na njemu nemaš ni jedan dio koji možeš skinut, osim slota za sim karticu. A stavit sim karticu je nauka, nekoliko sati sam tražio gdje stavit sim karticu...i onda sam poludio i pogledao neke tutorijale na youtubeu, da bi shvatio kako je stavljanje sim-a 10 sekundi posla...

e jos me samo zanima baterija kak je kolko dugo traje

16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

a zna li neko koja je razlika izmedu 2g i 3g iphona

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
paun249 kaže...
Pinjo kaže...
paun249 kaže...
Pinjo kaže...

e jos me samo zanima baterija kak je kolko dugo traje

meni 4 dana..

16 godina
neaktivan
paun249 kaže...

a zna li neko koja je razlika izmedu 2g i 3g iphona

razlika je u dizajnu...2G je nešto deblji, na naličju ima srebrni dio, nema wireless, jedino surfanje EDGE, GPRS, HDSPA mrežom što znači 2G...a 3G ima zaobljenije vrhove, sav je crni, ima wireless, podržava surfanje EDGE, GPRS, HDSPA i ono najvažnije UMTS mrežom...

17 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

UMTS je 3G, a HSDPA je protokol unutar UMTS-a za brži downlink...

2G su GSM, GPRS, EDGE...

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 1:51 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

Innov8 ima 1200 mAh Li-ion bateriju, a iPhone 3G 1150 mAh pa tu nemoj očekivati neka čuda u poboljšanju života baterije, ali svi smartphone telefoni su takvi, kad ih intenzivno koristiš popiju bateriju dok si rekao keks. Evo i par recenzija ako će nekom trebati: innov8 i iphone3g.

@Pinjo, LG Arena ima kapacitativni ekran.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice