Innov8 ili iPhone 3g

poruka: 38
|
čitano: 8.931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Innov8 ili iPhone 3g
Nema šanse da ti se izgubi osjetljivost. iPhone za razliku od Arene i Innov8 ima stakleni ekran, a ne plastični. I full ga je teško uopće izgrebat ili strgat. Meni je samo jednom gadno pao i to kad sam se vozio na biciklu i pričao na njega istovremeno, i pao mi je pod kotače i "surfao" po asfaltu dok su auti prolazili...srce mi je otišlo u pete, brijao sam "ošo moj iPhone", i kad sam ga podigao, nije mu niš bilo...Imao je samo jednu crticu na gornjem desnom kutu i to je to..a kaj je fora i ta crtica je nestala s vremenom kak sam ga nosio po džepovima i tak. A kaj se tiče baterije; bateriju ne možeš izvadit, na njemu nemaš ni jedan dio koji možeš skinut, osim slota za sim karticu. A stavit sim karticu je nauka, nekoliko sati sam tražio gdje stavit sim karticu...i onda sam poludio i pogledao neke tutorijale na youtubeu, da bi shvatio kako je stavljanje sim-a 10 sekundi posla...

Kolegi mi je pao na pod i napuklo staklo - tak da je moguće no trebaš imat peh, iako mob funkcionira i nakon toga. Trebao ti je tutorijal za SIM???!?! A jesi probao otvoriti kutiju koja ti je došla s njime - dobiješ 5,5 stranica uputa, i to stranice sa slikom i 12 riječi teksta koji objašnjavaju sve (pa čak i stavljanje SIM kartice). Curi sam kupio iPhone i iako inače ne voli nove stvari i nije tehnički genijalac, sama ga je naučila koristiti, stavit SIM i 90% njegovih mogućnosti u prvih pola sata tak da stvarno ne znam za što bi ti trebao neki tutorijal za taj telefon.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

prodajem samsung innov8 ako neko oce neka mi se javi napm cijena 1 700kn zg ili ng

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

netko je izvalio da iphone 2G nema wireless,to je velika laz...iphone svaki ima wifi

a sto se tice ostalog,osobno mislim daj je iphone-u (kao i vecini smartphone-a) manjak najveci baterija...na wifi-u jednsotavno prekratko traje,na bilo kojem...ali to je tako...dok ne izmisle kakve bolje baterije tako je...

osobno iphone mi je ispao oko 3 puta...

iz ruke na onaj grdni beton...nista

u hodniku u skoli,dok sam ga drzao u ruci neki kreten maho rukama i izbio mi ga,letio je jedno 1.5 u visini u klizao jos jedno 3 metra po podu,nista mu nije bilo,samo mala skroz crtica koja se vidi samo po suncu

i jos jednom nije mi ispao nego mi je bio u đepu i udario sam nogom u stol,stetom bio je okrenut sazada pa mi se onaj aliminij udubio,ali nista strasno...cisto esteticka greska

touchscreen je fenomenalan,kad mi je frend uzeo omniu i kad sam vidio kako je "dobar" touchscreen samo sto nisam zaplako...pravo mi ga zao bilo...

ako imas pitanja postaj ovdje ili PM-aj me ili mi se obrati na xxtoni_@hotmail.com (msn)

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
e jel omnia bolja dod iphona
16 godina
neaktivan
i ako iams iphone kakva je baerija citao sam da je slaba
16 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

netko je izvalio da iphone 2G nema wireless,to je velika laz...iphone svaki ima wifi

a sto se tice ostalog,osobno mislim daj je iphone-u (kao i vecini smartphone-a) manjak najveci baterija...na wifi-u jednsotavno prekratko traje,na bilo kojem...ali to je tako...dok ne izmisle kakve bolje baterije tako je...

osobno iphone mi je ispao oko 3 puta...

iz ruke na onaj grdni beton...nista

u hodniku u skoli,dok sam ga drzao u ruci neki kreten maho rukama i izbio mi ga,letio je jedno 1.5 u visini u klizao jos jedno 3 metra po podu,nista mu nije bilo,samo mala skroz crtica koja se vidi samo po suncu

i jos jednom nije mi ispao nego mi je bio u đepu i udario sam nogom u stol,stetom bio je okrenut sazada pa mi se onaj aliminij udubio,ali nista strasno...cisto esteticka greska

touchscreen je fenomenalan,kad mi je frend uzeo omniu i kad sam vidio kako je "dobar" touchscreen samo sto nisam zaplako...pravo mi ga zao bilo...

ako imas pitanja postaj ovdje ili PM-aj me ili mi se obrati na xxtoni_@hotmail.com (msn)

nisam skuzio ovu recenicu "touchscreen je fenomenalan,kad mi je frend uzeo omniu i kad sam vidio kako je "dobar" touchscreen samo sto nisam zaplako...pravo mi ga zao bilo..." jel to znaci da je omnia bolja od iphona ili obratno?zato jer sam u dilemi prodo sam innov8 i sad ocu uzeti neki touch mobitel mislio sam da uzmem iphone 3g ali brat mi kaze da je slaba baterija kaze mi da je omnia bolja pa se sad dvoumim izmedu iphona 3g i omnie cijene su podjednake
17 godina
Innov8 ili iPhone 3g

Mislis valjda na prvu verziju Omnie, pa sad - kako god ne volim iPhone, u tvom slucaju bi ga uzel. iPhone je jako softwerski dotjeran i nekako radi gladje - kako kazu fluidnije od Omnie

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Innov8 ili iPhone 3g

Odgovorio sam na PM pa necu ovdje otezat

Samo mogu reci,kad sam uzeo Omniju u ruku bio sam zaprepasten...TS je bio GROZAN ! znaci na iphone-u naletis prstom instantno reagira a ono iz petog pokusaja ili tako

O tipkovnici da ne pocinjem,ja obovavam tipkovnicu na iphone-u,brza,lijepa velicina slova...neznam sto se svi toliko zale,meni je puno draza od bilo koje fizicke tipkovnice,jedino nije dobra ako zelis napamet tipkat tj. da ne gledas na screen ali inace,vertikalna je...ok,pisem notes i poruke sa njom,ali horizontalna...samo cu reci da vake postove pises na njoj bez problema...

ako imate kakvi pitanja obratite se na xxtoni_@hotmail.com jer ne dolazim tako cesto na forum u zadnje vrijeme,poceli su mi neki ljudi kronicno ici na zivce pa necu da se nerviram....

Srdacan Pozdrav

Antonio M.

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice