Huawei ASCEND G300 - PUN POGODAK!

poruka: 386
|
čitano: 122.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei ASCEND G300 - PUN POGODAK!

Za najbolje performanse meni je ispalo najbojle ostat na stock GB-u, nikako ic na ICS 

Ublazit nedostatke ICS-a se djelomicno moze rjesit stavljanjem custom kernela (genokolar) medutim meni ni to nije nesto puno pomoglo pa san se vratia na GB i mob sad leti doslovno, oko 200mb rama uvijek slobodno  (od 190 - 220mb)

Za tutoriale o rootanje i slicnim stvarima idite na modaco forum ima sve

I eo jedan link di je sve malo jednostavnije objasnjeno : http://huaweig300.com/

13 godina
neaktivan

Jel možeš dat link od tog stock GB roma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemam link, to je verzija  B895

Na nju san i dosa tako da san downgrejda sa ICS-a na GB preko sluzbene metode (ics mora bit ja mislin 936 ili 937) samo se skine sluzebeni file sa huawei stranice i stavi dload mapa na karticu i napravi se "upgrade" preko mobitela

Ima san nekih problem sa sa tin ustvari al izgleda da je to bia samo sa menon slucaj tako ako ko drugi to bude ima neka mi se javi

13 godina
neaktivan

Stavi si atomic mod rom,imaš na modacu,odličan gb

15 godina
neaktivan

pari dobar koliko vidin moga bi njega stvarno probat jedino se bojin da se nebi moga kasnije vratit nazad ako mi ne bude odgovaralo

16 godina
neaktivan

Posjedujem ovj mob sa stock ics romom i genokolar kernelom koji je rootan. E sad me zanima da li je moguće zamijeniti data particiju (750MB) i particiju za pohranu (2GB) ili ih možda čak i spojiti u jednu jer posjedujem eksternu 32gb class 10 karticu za pohranu pa mi bezveze propada 2 gb interne pohrane?

Čitao sam nešto po ostalim forumima o tome da je to moguće pa me zanima da li kojim slučajem OVAJ link to objašnjava, jer mi neki pojmovi ovde nisu jasni kao npr. poput samog naslova? {#}

EDIT:

Može biti da sam skužio pa mi potvrdite ako sam točan.

Ovo je ustvari postupak kako da mobitel "prepozna" internu sd karticu kao eksternu, a pošto se eksterna kartica može upotrijebiti za pohranu aplikacija, onda se može ova interna upotrijebiti isto za pohranu, pošto je mobitel prepoznaje kao eksternu?

Valjda nisam zakomplicira stvar? {#}

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:31 (TiMi79).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

I što bi se sada bolje isplatilo kupitHuawei Ascend G300 ili Gigabyte RIO R1 ?  Prvi je 1000 kn a drugi oko 1150 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bego kaže...

I što bi se sada bolje isplatilo kupitHuawei Ascend G300 ili Gigabyte RIO R1 ?  Prvi je 1000 kn a drugi oko 1150 kn.

Pa Gigabyte! dobiješ Dual Core procesor, nešto bržu grafiku i Dual Sim mobitel

16 godina
neaktivan

To sam i mislio ali pošto nemam iskustva rekoh da nema neka caka.{#}

15 godina
neaktivan
bego kaže...

gdje si naišao na cijenu od samo 1150? po svim webshopovima je min. 1400kn (govorim o novom uređaju)

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
17 godina
kakapo kaže...

gdje si naišao na cijenu od samo 1150? po svim webshopovima je min. 1400kn (govorim o novom uređaju)

Slabo se informiraš, pogledaj malo bolje po forumu 

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
kakapo kaže...

Slabo se informiraš, pogledaj malo bolje po forumu 

daj link {#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Može li mi netko pomoći kako da maknem onih 5 početnih prozora,tražim gledam i pokušavam ali ništa.

Na U8650 je bilo u kućnim postavkama koliko hoćeš ekrana,ali kod ovoga to ja ne nađem.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cijena im je u BonBonu sada samo 1000kn!

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina

Vrlo lijep mobitel i vrlo primamljiv cijenom i specifikacijama.

Mene muči nešto drugo:

- puno čitam o lošoj kvaliteti poklopca baterije, lošoj WiFi vezi i probijanju osvjetljenja displaya. Da li je to riješeno na novijim primjercima?

Isto tako sam čitao komentare da su pod ICS sustavom jako loše performanse mobitela.
Pošto nisam zahtjevan korisnik (ne igram se na mobitelu, ne koristim GPS, internet na mobitelu koristim samo povremeno) da li mi je dovoljan Gingerbread (uzevši u obzir da mi je ovo prvi smartphone)?

Možda ovo pitanje i nije za ovu temu pa se unaprijed ispričavam, da li u mobitel kupljen u Bonbon-u mogu staviti T-mobile karticu (na bonove)?

Pitam sve ovo jer sam se spremio kupiti Xperiu Tipo (sam uređaj) ali sam primjetio ovaj mobitel za istu cijenu.

Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mastodon kaže...

Vrlo lijep mobitel i vrlo primamljiv cijenom i specifikacijama.

Mene muči nešto drugo:

- puno čitam o lošoj kvaliteti poklopca baterije, lošoj WiFi vezi i probijanju osvjetljenja displaya. Da li je to riješeno na novijim primjercima?

Isto tako sam čitao komentare da su pod ICS sustavom jako loše performanse mobitela.
Pošto nisam zahtjevan korisnik (ne igram se na mobitelu, ne koristim GPS, internet na mobitelu koristim samo povremeno) da li mi je dovoljan Gingerbread (uzevši u obzir da mi je ovo prvi smartphone)?

Možda ovo pitanje i nije za ovu temu pa se unaprijed ispričavam, da li u mobitel kupljen u Bonbon-u mogu staviti T-mobile karticu (na bonove)?

Pitam sve ovo jer sam se spremio kupiti Xperiu Tipo (sam uređaj) ali sam primjetio ovaj mobitel za istu cijenu.

Hvala na odgovorima.

Sta se tice poklopca baterije, wifi-a i osvjetljenja to ti mogu rec da nije istina, mozda je bilo kojeg primjerka sa tim problemima ali u bonbonu su to uredno zamijenjivali za novi

ICS mob uspori za malo, mozda tebi kao ne zahtvjenom korisniku i ne nesto znacajno ali po meni je, pa zato obicno preporucujemo da se ostane na GB-u 

Bonbon je HT mreza i koristi sve isto kao i Tmobile prema tome mozes i tmobile karticu 

13 godina

Hvala na odgovoru.

Sve mi se čini da će umjesto Xperie Tipa uletjeti Huawei.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mastodon kaže...

Hvala na odgovoru.

To ti je svakako dobra ideja buduci da je sad 1000kn 

17 godina
neaktivan
Mastodon kaže...

Hvala na odgovoru.

G300 je kudikamo bolji mobitel od Tipa.

G300 je zapravo u rangu Xperie J, imaju istovjetan hardver i Gorila staklo. No, G300 ima IPS zaslon koji je kvalitetniji od onog u mnogim sony aparatima, i rijetkost za tako jeftin uređaj. A tek da vidite za koji mjesec kad navale Kinezi sa četverojezgrenim mobitelima od 5", za 1500 kuna.... je će nastat tarapana u firmama ala Samsung i Apple... ha ha ha

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
neaktivan
Danyel kaže...

A tek da vidite za koji mjesec kad navale Kinezi sa četverojezgrenim mobitelima od 5", za 1500 kuna.... je će nastat tarapana u firmama ala Samsung i Apple... ha ha ha

Ja bi radije da izabace quad-core mobitele sa dijagonalom 4,5" jer nemammo svi šapurine. Kupio sam od kolege HOX i tih 0,2" ekrana mi je taman previše jer ne mogu palcem dohvatiti vrh ekrana kad mobitel držim normalno u ruci. Mijenjao ga 2 tjedna kasnije za Huwei Honor 2 (manji ekran, ista reza, više RAM-a) i sad sam već mjesec i pol ponosni vlasnik tog "titana" od mobitela. Od sad pa nadalje ubuduće samo Huawei.

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
17 godina

Pitanje za one koji su ga kupili nedavno: da li u bonbonu (još uvijek) dolazi otključan na sve mreže?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danyel kaže...

Sa njihovih stranica (Huawei) možete skinuti noviji Android ICS (Sandwich, 4.0.3) koji će vam ga ujedno i otključati na sve mreže a zadržat ćete DVOGODIŠNJE JAMSTVO. Da, dvogodišnje jamstvo - čak i razvikani Samsung i Apple za većinu svojih perjanica nude tek 12 mjesečno jamstvo...

Može link na taj 4.0.3

Na huawei stranici sam našao samo ovo:

G300 U8815 4.0 upgrade , Serbia  Telekom

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcwNjQ=

14 godina
Schumix kaže...

Pitanje za one koji su ga kupili nedavno: da li u bonbonu (još uvijek) dolazi otključan na sve mreže?

Naručen u ponedjeljak preko weba, jučer stigao - otključan.

17 godina
neaktivan
Jameson kaže...

Može link na taj 4.0.3

Na huawei stranici sam našao samo ovo:

G300 U8815 4.0 upgrade , Serbia  Telekom

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcwNjQ=

Pa jel nisi dobio OTA upgrade na ICS?

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
14 godina

Ne,

No updates are available.

15 godina
neaktivan
Jameson kaže...

Ne,

No updates are available.

I meni je no updates otkad san kupia od prije par mjeseci, nekako vec znan da necu ni dobit updates al eto nije da bi inace napravia update samo mi je cudno zasto mi ne pronalazi ista

15 godina
neaktivan

I meni je otključan

16 godina
neaktivan

Evo baš naručio ovaj telefon, sudeći prema svemu bit ću vrlo zadovoljan :) !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Evo baš naručio ovaj telefon, sudeći prema svemu bit ću vrlo zadovoljan :) !

Ha, za 1000 kn teško da ćeš naći boljeg (novog).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice