HTC hero ili HTC wildfire

poruka: 310
|
čitano: 121.182
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: HTC hero ili HTC wildfire
Armagedon kaže...

Slazem se da je i LG Optimus jako dobar, ali ja bih ipak volio imat od HTCa. A sad pitanje: Da li moze HTC Wildfire slat i primat fileove preko bluetootha bez da je rootan?

Koliko ja znam treba ti samo program bluetooth file transfer i file manager i možeš slati bilo šta bez problema. Barem sam ja na 2.1 na desiru bratu poslao neki file koji ni moj mob nije čitao. Htc hero možda nije mogao zbog androida jer je na verziji 1.6 bio, a wildfire ti ima 2.1 pa bi trebao biti isti kao i desire...

Stoja
16 godina
neaktivan

ugl sve se to da srediti

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

1600 kn za Heroja novog neotpakiranog,jel to puno ,malo ili taman?

Sad sam gledao i vidio da Wildfire nema GPU te da se s njim nece bas nauzivati u aplikacijama.Jel to istina?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Koliko ja znam treba ti samo program bluetooth file transfer i file manager i možeš slati bilo šta bez problema. Barem sam ja na 2.1 na desiru bratu poslao neki file koji ni moj mob nije čitao. Htc hero možda nije mogao zbog androida jer je na verziji 1.6 bio, a wildfire ti ima 2.1 pa bi trebao biti isti kao i desire...

Ima i Hero 2.1 Android, updatea se normalno postoji OTA official update. Znači file transfer radi bez problema.

Perkan777 kaže...

1600 kn za Heroja novog neotpakiranog,jel to puno ,malo ili taman?

taman. ;)

Definitivno najbolji izbor za te novce, nema ništa bolje.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:32 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
slazem se cijena je super, sumljam da ces naci jeftinije
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armagedon kaže...

Slazem se da je i LG Optimus jako dobar, ali ja bih ipak volio imat od HTCa. A sad pitanje: Da li moze HTC Wildfire slat i primat fileove preko bluetootha bez da je rootan?

nemaš brige wildfire ti dolazi sa 2.1 možeš i slati i primati fileove preko bt-a bez da je rootan naravno.

u vezi male rezolucije na wildfireu vidi koje su ti aplikacije bitne pa progooglaj dali će raditi na njemu i bar znaš na čemu siNamigiva

16 godina
protjeran
Minos kaže...
Armagedon kaže...

nemaš brige wildfire ti dolazi sa 2.1 možeš i slati i primati fileove preko bt-a bez da je rootan naravno.

u vezi male rezolucije na wildfireu vidi koje su ti aplikacije bitne pa progooglaj dali će raditi na njemu i bar znaš na čemu siNamigiva

Negdje sam procitao da Wildfire nema GPU i da neke igre (malo zahtjevnije) ne rade na njemu.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Minos kaže...
Armagedon kaže...

Negdje sam procitao da Wildfire nema GPU i da neke igre (malo zahtjevnije) ne rade na nje mu.

nisam siguran al mislim da msm7225 nema dedicated gpu a za igre neznam kak rade.. vjerojatno neke zahtjevnije neće raditi dobro

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 13:49 (Minos).
16 godina

Evo,nabavio sam HTC Hero i kodiran je na Vip,pa me zanima jel postoji koji drugi način otključavanja osim onih unlock kodova (neki pc software) ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam danas kupio Wildfire i za sada izgleda odlično ali se još nisam snašao jer je prijelaz sa Symbiana na Android pravi šok !!

Imam jedan problem pa ako mi netko tko već ima HTC sa Androidom može pomoći. Naime, radi se o aplikaciji Google Maps koja radi odlično ali kada pokušam naći svoju lokaciju preko GPS-a javi mi se poruka "Please enable My Location source in system settings" pa ako mi netko može reći gdje se podešava ova postavka ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 20:51 (Largo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
odi u postavke, mjesto i lokacija i tam ukljuci gps i djeljenje s googlom. nadam se da je ovo pomoglo, mozda je na tvojem mobu malo drugacije jer ja imam lg.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napisao si je sam odgovor

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pronašao sam, malo su mi izbornici drukčije složeni pa nisam odmah skužio... Hvala.

16 godina
protjeran
Largo kaže...

Pronašao sam, malo su mi izbornici drukčije složeni pa nisam odmah skužio... Hvala.

Daj nam neke dojmove.Kakav je.Jel trom.Kkav je odaziv ekrana.Jel mozes sve igrati na njemu?

17 godina
neaktivan

Prvi dan - dva sam bio u šoku jer sam prešao sa Symbiana na Android i na touch screen pa sam se teško snalazio ali sada nakon 10 dana je sve u redu, odnosno odlično.

Što se tiče odziva sve što sam do sada radio je fluidno i gotovo da nema nikakvog zastajkivanja i trzanja. Nisam još isprobao igrice jer nisam stigao ali vjerujem da bi tu moglo biti malo problema jer ipak je njegov procesor odjetno slabiji od Desirea a ekran dosta manje rezolucije. Međutim, što se ostalog tiče ekran i odziv ekrana su odlični. Malo je slabija vidljivost na suncu ali to je kod svih HTC-a isto. Isto tako, kada je vruće pa su mi ruke znojne korištenje ekrana je malo otežano ali ništa strašno. Kamera je 5Mpx ali nije baš nešto posebno dobra, mogla bi biti i bolja jer su mi slike malo mutne. Jedino baterija je loša, izdrži mi maksimalno 1.5 dan :-(

S obzirom da je u VIPu za produženje pretplate cijena 1000kn mislim da je ovo bila odlična kupnja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 22:18 (Largo).
15 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Definitivno bih kupio wildfire da nema takvu rezoluciju... :(

I ja,a vjerujem i vecina. Da mu nije tako losa rezelucija stvarno bi bio full mob.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci :D

Ovako da li se onda ovaj mobb isplati? Imam cookie i užasno je spor i nema wifi...

treba mi mob koji će raditi... koji će biti brz s poštenim OS-om, wifi...

Da li je dobar mob za tih 1800kn u Vip-u šta sam danas vidio za sam uređaj (jel onda kodiran na vip ili sve mreže)

i da i postoji neki bolji odabir za te novce da se ne zeznem ko s cookijem :D Pozdrav...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iako kupiš mob u slobodnoj prodaji u VIPu za tih 1800kn on ti je svejedno kodiran samo na VIP pa ga moraš dekodirati a to nešto sitno košta i ode ti garancija.

Par postova gore sam napisao par riječi od Wildfireu pa malo baci oko. Mislim da za tu lovu u slobodnoj prodaji nećeš naći nešto puno bolje....

15 godina
neaktivan

ma ni ne treba dekodirati... samo jer imam sim karticu za net od tmobilea, ali ni to netreba ako se u postavkama može kompletno maknuti takav net... znači ne dopuštati nikakvko spajanje osim wifi-a jel to moguće?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako se hoces spajati samo na wifi, jednostavno ne ubacis karticu, ali malo mi je glupo imati mob za 2 soma kuna s kojeg nemogu zvat ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne imam karticu SIm za zvati od vipa... a za net od tmobilea (web'n'walk) bitno mi je da nije spor...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da znate (posto vidim da neki govore te gluposti) Wildfire NEMA resistivni nego capacitivni ekran!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je razlika?

Sorry možda na glupom pitanju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li ikad probao LG Cookie? On ti ima ogavan rezistivni touchscreen. Jesi li probao iPhone/HTC Desire/Hero/Legend...? Oni ti imaju prekrasan kapactivni touchscreen.... Ugl. Rezistivni moras dosta jako pritisnuti da bi nesto izabrao dok na kapacitivnom samo dotaknes vrskom jagodice i pritisnuo si!...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da... vecina ljudi voli vise kapacitivmi ekran, ali neki ipak preferiraju rezistivni jer kod njega mozes pritisniti sa bilo cime ekran (stylus ili s bilo cim drugim, npr. olovka), dok kapacitivni reagira samo na kozu, znaci moras pritisnuti s jagodicom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...
da... vecina ljudi voli vise kapacitivmi ekran, ali neki ipak preferiraju rezistivni jer kod njega mozes pritisniti sa bilo cime ekran (stylus ili s bilo cim drugim, npr. olovka), dok kapacitivni reagira samo na kozu, znaci moras pritisnuti s jagodicom.

da to je recimo minus ali kažu i da je kapacitivni neprecizniji to jest i kad bi ima stylus ne bi imao preciznost kao na rezistivnom(tako kažu, nisam probao) ali to nije toliko bitni što večinom svi koriste prste. Ali zato kod kapacitivnog se vrlo lako slučajno pritisne. Masu puta mi se dogodilo da recimo slušam mjuzu i recimo nekako nespretno uhvatim mob i dio dlana ode preko ekrana pa mi recimo pauzita/preskoči pjesmu i sl. To ti se kod rezistivnog neće dogoditi nikada. Također je na kapacitivnom problem ako surfaš i nešto ti ne ekranu(tipa prašina, mrvica itd) i ako ju makneš vjerojatno ćeš kliknuti na neki link i odveze te ća sa onoga što si čitaoBelji se

Stoja
16 godina
protjeran
Pa koji mob onda preporucujete optimus,hero,wildfire ili mozda cak tatto.Ja sad pisem sa LG KU990 i stajlusom.Nesvidja mi se njegov ekran tj odaziv je li isti takav optimus ili?
16 godina
neaktivan

neznam jel itko primjetio ali wildfire ima više rama 384 > 288 (nasprem hero-u) što bi značilo lošiji ekran ali vjerojatno bolje performanse, sad je još teži izbor :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 8:20 (Mikovic_xD).

1 0 hvala 0
15 godina

Definitivna preporuka za wildfire, uzeo ga nedavno i jako sam zadovoljanan za sada. Uz produživanje ugovora na 2 godine dobio ga za 600 kn, a za taj novac nema ništa bolje. Omjer cijene i onoga što nudi je odličan.

15 godina
neaktivan

Ja sam isto za sada naklonjen wildfireu... taj ekran mi je onda i bolji... rijekto se služim stylusom na cookiu i nije mi njegov ekran baš nešto... zato mi se i sviđa htc-ovi mobiteli samo takneš prstom i leti sve :) probao sam t-mobile pulse isto je kul mobitel, ali ipak... Htc je htc xD

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice