Dakle, pošto ovaj mobitel nema ugrađeni GPS, zanima me da li je nekako moguće (pošto sam nešto načuo), preko bluetootha spojiti na GPS reciver i pomoću nekih karti (npr. Google Maps ) imati GPS mogućnost i na ovom mobitelu? Uz to, zanima me da li imate kakvo iskustvo po pitanju takvog načina korištenja GPS i da li se isplati, a uz to da li bi se na Cookie mogle instalirati i neke druge karte? Zahvaljujem se unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko nema iskustva?
Imas tu neke karte (naravno ne GPS), a to spajanje GPS uredjaja s mobom...ne vjerujem da je bas funkcionalno... :) Radije uzmi neki mob koji podrzava GPS... :)
Imas tu neke karte (naravno ne GPS), a to spajanje GPS uredjaja s mobom...ne vjerujem da je bas funkcionalno... :) Radije uzmi neki mob koji podrzava GPS... :)
Ne pričaj iz guzice. Google Maps aplikacija bez problema prepozna GPS receivere s ugrađenim bluetoothom.
Google solucija, skida karte s neta:
http://www.google.com/mobile/maps/index_.html
Trekbuddy: jedan od boljih offline java programa s gps-om. možeš i ubaciti googlove karte na memorijsku karticu za offline mod.
http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Main_Page
Pročitao sam na nekom stranom forumu da Cookie ne podržava vanjski GPS prijamnik...
A i ako moze ne vrijedi patnje. Dok ti to sve pokupujes i poslozis ...
Bolje nadji u nekoj tarifi ili sl nokiu 5800 i imas vrhunski telefon sa full navigacijom, full multimedijalni player i plus jos masu toga za relativno pristojne pare.
A i ako moze ne vrijedi patnje. Dok ti to sve pokupujes i poslozis ...
Bolje nadji u nekoj tarifi ili sl nokiu 5800 i imas vrhunski telefon sa full navigacijom, full multimedijalni player i plus jos masu toga za relativno pristojne pare.
Da, čuo sam da je 5800 dosta dobra, ali uz to košta ko svetog petra kajgana (bez pretplate dakako). A uz to, ne da mi se zbog nekog mobitela ući u dužničko ropstvo i otplaćivati mob dvije godine...Ipak je to samo mobitel...
Hehhehehe
Nemoj slucajno negdje da to kazes i za Iphone jer ce te razapeti ;)
On topic. Slazem se sa tobom ali ako ti treba navigacija onda je puno bolja investicija 5800 nego recimo samostalna navigacija.
Hehhehehe
Nemoj slucajno negdje da to kazes i za Iphone jer ce te razapeti ;)
On topic. Slazem se sa tobom ali ako ti treba navigacija onda je puno bolja investicija 5800 nego recimo samostalna navigacija.
Znam, znam
soryy.---ja se ne razumijem u te GPS.....ali treba da kupim cookie pa me interesuje sta je GPS...hvaLa
Cookie ga nema pa ti nije ni bitno ;)
GPS je navigacija.
ajme meni koje se vamo bombe valjaju... de koji vam je... totalno je neisplativo stavljat gps na cookie... bolje ko sto je ovaj iznad reko... kupi si brate nokiu ili iphone i to ti je to... ovak ti je sam potrebna jedna dobra memprijska za gps karte... ma mislim... izvedivo ali je to UZAS!