Doogee x5

poruka: 85
|
čitano: 64.929
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Doogee x5
Magibagi kaže...

Imam Doogee x5s i dobio sam obavijest o updateu softvera, nekih 70mb. Da to instaliram ili? Ne bih volio da krene štekat jer sad radi savršeno već 2 tjedna.

Kakav update trazi? Koja ti je sad verzija?

Kazes da ga imas dva mjeseca kako ti se cini baterija jel stvarno tako velika (jel to ona od 4000mah) ?

10 godina

Nije, baterija je od 2400mAH. Traje 2 dana bez problema, barem meni. A nudi neki update od 70mb (minor bug fixes, systrem optimization). 

12 godina
odjavljen
Doogee x5

Mobitel je odličan, uz moju preporuku kupilo ga je par frendova, koriste ga već par mjeseci bez ikakvih problema, prezadovoljni su. Jedino realno, u tom cjenivnom rangu nemojte očekivati vrhunsku kameru.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Taj update mozes instalirat ne bi trebalo biti problema ja sam isto i nista nije da je pogresno,to su njihov update.

Ja sam krivo pomjesao model moba,jel tko slucajem ovo uzeo: DOOGEE X5 MAX Pro  (4000 mah baterija ako tko ima neka kaze koju)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 13:02 (Senno).
12 godina
neaktivan
Doogee x5

Jel tko kupovao ovaj mob sa aliexpressa i kolika je carina?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Doogee x5

Pa u hrvatskoj ga imaš za 526 kn, kad ti oderu carinu ne vjerujem da će te izaći jeftinije, uživo mi se mobitel nije svidio, kockast je i ogroman, pogledaj si HomTom HT3, ista je to firma, puno ljepši.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Doogee x5

ja ga kupio u harvey normannu super mobitel

L.P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doogee x5

Na Aliju je oko 350 kn ili 50 € pa me zanima dali se isplati naručivat ili kupit kod nas.

A na aliexpressu je dostava besplatna a kod nas je 30 kn

0 0 hvala 0
8 godina
Da samo sto ces na besplatnu dostavu s aliexpressa platiti pdv.
8 godina
neaktivan
Pozdrav!Molio bi za jednu pomoć..kupio sam doogee X6 i već bi ga bacio u zid nakon par dana..problem je u tome što ako mi nije signal ful ne mogu ostvariti poziv niti se spojiti na podatkovnu vezu bez obzira dali je jedna ili dvije kartice unutra..sve sheme sam probao ali ništa..inače sim kartice su ispravne jer na drugim mobitelima rade normalno..hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kupio x5 prije 10 mjeseci, neko vrijeme radio odlicno, sada mi se vec 2 mjeseca dogadja da se sam od sebe potpuno izgubi signal i nema mreze dok je u postavkama sam ne potrazim a sto se dogadja skoro svakodnevno. Ekran ima 8 bijelih mrlja, za sto su u servisu kategorizirali kao posljedicu pada mobitela i pomicanja kristala u ekranu a sto ne priznaju u garanciji. Ekran je u medjuvemenu poceo povremeno titrati sto ne prestaje do restarta. Baterija se nakon cijelodnevnog mirovanja, dok sam na poslu, drzi odlicno, ali cim ga pocnem koristiti za surfanje i app popodne baterija iscuri za 15ak minuta i mob se ugasi. Drugim rijecima 550kn/10 mjeseci i u smece s njim! Pazite samo da bateriju ubacite u kontejner za baterije a uredjaj u elektronicki otpad!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doogee x5

Meni je do sada radio odlično. Kupila sam ga u 4. mjesecu. Sada se počeo povremeno gasit sam od sebe i onda kada ga upalim, baterija bude ispod 15%, a prije toga je bila skoro puna baterija. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 20:33 (blue honey).

0 0 hvala 0
11 godina
Doogee x5

Kasnim malo ali evo me,ja sam svog prvog dana root-a,flasha twrp i calibrira bateriju.Mob je zakon za te novce,ako itko treba pomoci oko flashanja twrp-a nek samo pita

0 0 hvala 0
13 godina
Koliko imas vec mobitel? Ja svoj imam tri mjeseca i prije tjedana dana mi se zamrznio i ne zeli vise upaliti. Osao je na servis, ali svejedno bi ga zelio flashati s TWRP, a noob sam po tom pitanju. Po mogucnosti Nougat TWRP, jer sam vidio da ima.

Pa kad mi se vrati mob, javim ti se ;)

Mobitel je u Chipoteki na servisu, nadam se da bi se mogao vratiti jos ove godine, ali cisto sumnjam.

Kakav je Chipotekin servis?
11 godina
Za ovaj mobitel NEMA NOGUAT ROM,mozda si naletio na fake stranicu,i TWRP je custom recovery dok je nugat verzija androida.Chipoteka nije losa

0 0 hvala 0
11 godina
Imam mob 6 mjeseci,i meni se mob tako zamrzao pa sam napravio factory reset kroz recovery.BTW:uz mobitel dođe virus koji vam prikazuje reklame,tko hoce pokazem mu kako se rjesiti virusa(potreban root).

0 0 hvala 0
13 godina
na NeedRomu sam vidio Nougat ROM. Evo bas danas mi je mobitel dosao na red za obradu, pa se nadam da cu ga vec imati ovaj tjedan, ali najvjerovatnije iduci.
11 godina
neaktivan
Doogee x5

pozz

otišao mi je zvučnik za razgovore tj onaj zvučnik koji prislonim k uhu kada razgovaram.

Sad da li se moze kupiti negdje taj zvučnik?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da samo servis to može nabaviti,ja sam gledao na nekim kineskim sajtovima ima samo mikrofon nema tog zvučnika..

Poslano sa Lenovo Vibe K5
11 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 18:28 (Ante Re).
8 godina
neaktivan
Imam problem s doogee x5. Kupljen je prije tri dana, nov novcat, a svako.malo.mi se ugasi iako je na sto posto baterija. I ne mogu ga normalno upaliti nego moram vadit bateriju pa ga ponovo upalit. Ugasi se ovako barem 4 puta dnevno. Zasto??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kakva firma takav i uređaj. Smeće. Zato se gasi i tebi i ostalima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imao sam isti problem s navedenim modelom,instalirao sam drugi software i sve odlično radi i dan danas.

Poslano sa Lenovo Vibe K5
13 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...
Kakva firma takav i uređaj. Smeće. Zato se gasi i tebi i ostalima.

ja imam Doogee X5 vec pola godine i radi bez problema, vjerujem da su noviji Doogee modeli puno bolji.

14 godina
neaktivan
Pozdrav svima, imam problem na mobitelu x5max...
Tu i tamo se zna pojaviti ovaj spam. Jel netko zna sto bi to moglo biti tj koja aplikacija izaziva to ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice