Nisam u ovih 4god ništa mjenjao ni dirao po njemu.. baterija dobro drži ,vj konektor da li se on zamjeniti
Dekodiranje, debrandiranje, flashanje i ostalo
- poruka: 1.601
- |
- čitano: 1.009.840
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Mada sve uredno radi samo mi je ovo problem,znaci neznam koliko je mob napunjen,kad ga priključim on se puni al nez koliko je napunjen stoji mi uvijek isti postotak jedino nkad ga restart onda se puni normalno
Strah me toga posto sam na početu imao problema tj flasao sam rom itd jer mi je Kinez pa nisi dolazili update tako bi sve poništio sa resetom
Koji je najpovoljniji servis da posaljem mobitel Xiomi Redmi Note 7 na zamjenu stakla ,pao je danas sa prozora i razbio staklo ostale funkcije koliko vidim su ok... koliko bi došla izmjena stakla i gdje
Evo par slika da vidite da li je oštecenje preveliko i dal se uopce moze zamjeniti staklo
Pozdrav.
Zanima me kako Samsung A21s dekodirati, ako mi može netko objasniti i ako postoji način bez da odem u servis i da me odere. Kupljen je u T-Comu, a meni treba Vip tj. A1.
Tvornički jwe otkljucan
Stavim u njega A1 karticu, ali ne prepoznaje ju.
Da je zakljucan pitao bi te pin mreže, pošto ne pita nije do tog. Probaj drugi utor, drugu karticu.