Dajte isprobajte neke popularnije igre, kako se ponašaju na cubotu. Klinci su počeli trzati na mob. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro rade, Minionsi, Temple, CSR... Reci koaj igra te zanima pa je instaliram
subway surfers,jetpack joyride,fast racing 3d,bad piqqies,vector,weaphones: gun simulator,gta...
da li može kupon ?
hvala
Jedan kupon, molim lijepo.
EDIT: Sređeno.
Evo neke slike s cubota gt99
Prvo Benchmark
http://imgur.com/a/Mfc7Q/all
Ja sam zadovoljan
Za Quadrant sam retardirano screenshot uhvatio sorry, score je 4108, odmah ispod HTC One X-a, prekriva ga ovaj bar za glasnoću
Zatim slike kamerom
http://imgur.com/a/qwn80#4
Trenutačno je oblačno u Mostaru tako da uvjeti nisu baš idealni.
Slike su po mom mišljenju OK. U thumbnailu izgledaju super, ali kad postavite stvarnu veličinu vidljiv je šum po slici.
Samo je problem sa slikama s flashom. To su ove zadnje koje sam slikao. Jako je vidljivo to neko žutilo po sredini. Ja nisam kupovao mobitel radi kamere tako da mi to nije bitno ali ako vam je važna kamera razmislite prije kupnje. Pogledajte i druge modele pa sami prosudite.
Ja sam jako zadovoljan zasad s kupnjom.
Najveća mana koju sam dosad primjetio je ta kamera kad slika s flashom i to što mu je wifi signal malo slab (slabiji od bratovog SGS3 minija)
Najveći plus mobitelu po meni je ekran, 4.5 inča IPS 720p ekran izgleda super.
Čekaj, jesu li sve slike u toj galeriji napravljene tim telefonom?! Poslednje dve su skroz šarene, ima tu i žutog i ljubičastog i plavog, ali sve ostale su odlične!
Da sve je to slikano cubotom.
U posljednim slikama sam se malo igrao sa različitim postavkama npr ta plava je slikana bez flasha u niskom osvjetljenju na nekoj "candlelight" postavci.
Ove gdje ima žutog su slikane s flashom.
Ove bolje su na normalnom svijetlu.
jel probao ko istražit jel ima koji mob s dosta sličnim dimenzijama da njegova maskica odgovara cubotu

Na kakvu "maskicu" ti misliš?
Zaštitnu, silikonsku ili nešto slično, da nije ona prozirna jedini izbor...
Pitanje svim vlasnicima Cubota GT99:
Prijateljica je naručila i kupila navedeni mob, koji je došao prije dva dana - sve super, divno, krasno
E sad, kad ubaci sim karticu javlja joj da nema mreže, pa ona ručno nađe mrežu, pa to radi, pa za 2-3 sata opet nema mreže i sl. Kad ubaci drugu (pre-paid karticu) javlja joj da ima premalo na računu za roaming. Prva kartica joj radi normalno u drugim telefonima.
Obzirom da je naručila iz Njemačke imam dojam da je negdje nešto nekako postavljeno na Njemačku (originalno je jezik bio postavljen na njemački). Jeli itko imao sličnih iskustava i kako je riješio.
Ona mi šalje mob sutra da ga ja probam riješiti, jel bi rootanje pomoglo? Prvo ću probati poigrati se sa svojim sim karticama, postavkama moba, ali bih molio iskusnije, pametnije da mi pomognu ukoliko ste imali sličnih problema/iskustava.
Hvala!
to je dual sim...probala je u drugom slotu?
pozdrav svima!
vidim da pokušavate prevesti romove za ovaj mobitel na hrvatski jezik pa me zanima tko to radi i da li mu treba pomoć.
ja nemam ovaj mobitel ali se pomalo razumijem u te stvari i prije sam radio nešto slično za neki drugi mobitel pa ako ima zainteresiranih mogli bi se nešto dogovorit i isprobat pa stvari.
to je dual sim...probala je u drugom slotu?
Da
Kako sam ju shvatio sve drugo radi ok osim mreže
Sutra popodne mi stiže mob pa ću znati više
Najčudnije mi je što joj sa Hr sim karticom spominje roaming na hr mrežama
Pa ćim di prijavljen npr na VIP-u a pretplatnik si na Tele2, to ti je roaming.
Pa ćim di prijavljen npr na VIP-u a pretplatnik si na Tele2, to ti je roaming.
znam
ali to ne objašnjava gubitak mreže malo-malo i sl :)

pozdrav svima!
vidim da pokušavate prevesti romove za ovaj mobitel na hrvatski jezik pa me zanima tko to radi i da li mu treba pomoć.
ja nemam ovaj mobitel ali se pomalo razumijem u te stvari i prije sam radio nešto slično za neki drugi mobitel pa ako ima zainteresiranih mogli bi se nešto dogovorit i isprobat pa stvari.
Ja ti mogu dati backup stock roma napravljenog u cwm-u. Stavio sam na njega rom od jednog drugog kineza koji ima hr i ne radi baš najbolje, nije sve podržano.
OK, potražit ću
e super!
zapravo bi mi za početak trebale samo tri datoteke:
1.SystemUI.apk (i SystemUI.odex ako postoji)
2.Settings.apk (i Settings.odex ako postoji)
3.framework-res.apk
kada bi te tri datoteke prepravio, napravio bi zip koji bi se u cwm-u
mogao instalirat sa te tri datoteke
pa ako imaš vremena i ako ti se da bilo bi dobro kada bi ponovno instaliro
taj stock rom i izvadio te datoteke i pričeko da ti ja pošaljem zip koji bi u tom
romu samo zamijenio te tri datoteke da odma vidimo jel to radi ili ne
Može jedan kod za kupnju na banggood ?
hvala
Dobio. Hvala
Može jedan kupon?
e super!
zapravo bi mi za početak trebale samo tri datoteke:
1.SystemUI.apk (i SystemUI.odex ako postoji)
2.Settings.apk (i Settings.odex ako postoji)
3.framework-res.apk
kada bi te tri datoteke prepravio, napravio bi zip koji bi se u cwm-u
mogao instalirat sa te tri datoteke
pa ako imaš vremena i ako ti se da bilo bi dobro kada bi ponovno instaliro
taj stock rom i izvadio te datoteke i pričeko da ti ja pošaljem zip koji bi u tom
romu samo zamijenio te tri datoteke da odma vidimo jel to radi ili ne
A gdje bi se to trebalo nalaziti?
A gdje bi se to trebalo nalaziti?
vidi, ja sam mislio da ti napraviš restore stock roma i da onda root explorerom
ili nekom drugom aplikacijom izvadiš te datoteke i pošalješ mi
kada ti ih ja nazad pošaljem svejedno ćeš morat stavit nazad stock rom da
vidimo da li to uopće radi što sam ja zamislio
system i settings aplikacija ti se nalazi u "/system/app/" a framework-res
ti se nalazi u "/system/framework/"
Molim vas jedan kupon
EDIT: kupon primljen, hvala
Moze i meni jedan kupon za banggood? Hvala svima koji su se javili...Mob ce uskoro biti narucen...
Je li netko dobio ovaj ili neki drugi telefon u BiH da li se plaća carina i pdv?