Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.153
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Molim vas za mišljenje i savijete
Ovako, frend mi prodo gore imenovani mobitel Cubot GT99. E sad..star je oko 3-4mj. narucen je iz kine,platio ga je oko 781.44 kn i jos je platio 195.36 kn poštarinu.. Znaci ajmo zaokružit 980 kn
uz njega sam dobio slušalice navodno su dosle 150kn.. Mijenjo sam ovaj svoj komp za Cubot GT99 i malo losiji komp..

Moj PC

Processor:
AMD Athlon tm X4 750K Quad Core Processor 4 CPUs 3.4GHz
Memory:
4GB ddr3 1333mhz
Video Card:
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Motherboard:
ASRock A75-PRO4
Procijenjujem ga na 2000kn zato što je sve novo..

Znaci za taj komp od 2000kn sam dobio Cubot GT99 koji procijenjuje na 1200kn i sljedeći PC..

4GB RAM ddr2
Radeon 7750 HD
AMD Athlon 7750 dual code processor 3.00GHz
I neka obicna maticna
Ovaj PC je procijenio na 800kn

Da se vratim mobu,sve je oke i sve super radi samo speaker zeza nešto..kad pricam s nekim 1,3,5 minuta nebitno kolko u zvučniku mi se čuje neko pištanje i ja ne čujem osobu sa kojom pričam a ni ona mene ne čuje,samo odjednom mrtva tišina..
Znači da mobu pada cijena zbog tog ili?

I sad mene zanima dali ovaj PC koji mi je dao vrijedi 800kn i dali cubot vrijedi 1200kn za kolko sam ga uzo ili nisam moro platit taj PDV već samo uređaj koji je košta 781.44 kn

1 1 hvala 0
17 godina

Kad se dvojica pogađaju, stvari vrede onoliko za koliko se pogode.

Ali, iskreno... Otkad zvučnik zeza? Ako ti ga je takvog prodao, onda ti to nije baš sjajan prijatelj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Problem je u tome šta mi i je dobar prijatelj i zvučnik zeza otkad mi ga je dao..znači prešutio mi je to. Reko je da je mobitel odličan i da nije imo nikakvih problema s njim a ja kako sam ga uzo od njega imo sam taj problem sa zvucnikom
13 godina
neaktivan
samuraj kaže...
Problem je u tome šta mi i je dobar prijatelj i zvučnik zeza otkad mi ga je dao..znači prešutio mi je to. Reko je da je mobitel odličan i da nije imo nikakvih problema s njim a ja kako sam ga uzo od njega imo sam taj problem sa zvucnikom

Trebao si prvo isprobati, pa onda odlučiti ovako ako možeš reci mu da ipak odustaješ jer nisi znao za boljku zvućnika, gps-a, mrežu na 900MHz 3g ne podržava i tako.

Ako je prijatelj shvatiti će da prijateljstvo je vrijednije nego da budeš ne zadovoljan.

"Just A Dream ".
15 godina

Jebeš takvog prijatelja koji ti svjesno proda ne ispravan mobitel, i još se pravi mutav. Reci mu da mobitel nešto zafrkava, čisto da vidiš kako će regirat.

Zdravi i veseli bili :)
17 godina
samuraj kaže...

Šanse da nije znao su male, al' ako kažeš da ste dobri prijatelji, možda i jeste tako (recimo da nije puno pričao, nego ga samo isprobao, poigrao se s njim, pa rešio da mu ne treba).

U svakom slučaju, ne znam šta bi ti hteo, ali ja bih se dogovorio oko povraćaja i to svakako što pre, jer je malo glupo da dođeš godinu dana posle prodaje i kažeš: "E, znaš, mene onaj telefon što si mi prodao prošle godine malo zeza, 'aj' mi vratiš pare?"

12 godina

probaj slusalice prikljuciti tokom razgovora pa vidi jel ima i onda tisine i tog pistanja?
inace kak vam radi cubot na ovoj hladnoci? cura kaze da joj se restarta po par puta cim je negdje vani,jel moguce da ga ova hladnoca zeza?

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
manutdsnak3 kaže...

probaj slusalice prikljuciti tokom razgovora pa vidi jel ima i onda tisine i tog pistanja?
inace kak vam radi cubot na ovoj hladnoci? cura kaze da joj se restarta po par puta cim je negdje vani,jel moguce da ga ova hladnoca zeza?

Meni se to događalo na jednom mobitelu prošle zime(nije bio Cubot ali možda nije ni bitno) i problem je bio u bateriji.

Neznam zašto, ali kad bi mobitel bio na hladnom baterija bi se blesirala...slučajno sam došao do rješenja jer sam imao 2 baterije za taj mobitel i samo dok se jedna koristila mi se to događalo.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina

da li vam na ekranu nakon šta odigrate neku igru ostaje slika otisnuta u pozadini nakon šta izađete iz igre?

koji je naziv za tak neš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Meni ne ostane nista kad izajdem iz igrica,sa ovim mobitelom je sve u redu samo šta nemogu zvati nekoga jer počne pištati u zvučniku..
11 godina
neaktivan
manutdsnak3 ja nisam imo nikakvih problema sa hladnocom,nije mi se ni jednom resetirao zbog toga. Resetirao mi se jednom a to je zato sto sam u chrome imao preko 30 tabova stranica..
16 godina

Ja isto imam problema sa restartiranjem cubota po hladnoći. Evo i jutros nekoliko puta zaredom se restartirao.

Čak bi rekao da mu je to najveća mana s obzirom da meni gps radi solidno.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja išo neki dan u šumu bilo sigurno ispod 0. Sliko, snimo sve živo niti jedan reset. Dosta vremena provodim vani, temperatura je jako niska i nema nikakvim problema.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni se isto zna restartati na hladnoći. Kad nije hladno, onda je posve stabilan.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jeli tko zna kako na kameri stavit vecu kvalitetu slike od 8MP,kolko ja znan kamera bi tribala imat 12MP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U postavkama promijeni omjer s 16:9 na 4:3. Onda imaš opciju do 12mpx.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

U postavkama promijeni omjer s 16:9 na 4:3. Onda imaš opciju do 12mpx.

jesan,i dalje je 8MP

17 godina

Nisi. Camera-Settings-Photo-Preview Size-4:3

Sada u opciji iznad stavi 8 ili 13mpx

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nisi. Camera-Settings-Photo-Preview Size-4:3

Sada u opciji iznad stavi 8 ili 13mpx

jesan stavija san u camera settings preview size 4:3 i iman 8MP a kad stavin full screen onda iman 5MP

EDIT: skuzija san u cemu je problem poslali su mi stariji model koji ima kameru 8MP

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 10:54 (PeTaR_HR).
11 godina
protjeran

pokusavam napraviti ovo na cubotu

nemam mali odvijac pa me zanima jel mogu jos snecim maknuti vijke...
gdje se mogu kupiti mali odvijaci? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran

jel zna ko koji treba odvijac za cubota?T2,T4,T5...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koji utor koristite za sim karticu, vi koji koristite samo jednu?
što se wifia tiče još uvijek nisam uspio to riješit 

0 0 hvala 0
16 godina

koristi onu na kojoj radi 3g

0 0 hvala 0
17 godina

Evo, da se "samuraj" ne pravi blesav, samnom se mjenjao za mobitel-komp. Dao sam mu ga potpuno ispravnog. Bez pistanja, bez ijedne ogrebotine, osim nekih mana koje sam prije ovdje naveo (GPS i ekran) s time da je problem s ekranom nestao. Dalje, mobitel nije placen 780 i nesto kuna vec 834 + preko 220 kuna PDV-a + 16GB class 10 kartica placena 120kn i slusalice placene 160kn. Mogu sve dokazat. Taj moj navodni prijatelj je od mene posudjivao laptop vrijedan 3000kn, jer eto, sazalio sam se (zesci ovisnik o igranju, ne izlazi nikada iz stana van), da bi ga jednoga dana dobio mrtvoga... Naplatio sam mu tocno 0 kuna. Bezbrojni popravci njegovog starog racunala, cak sam mu i graficku ispekao zbog apstinencijske krize koju je dozivljavao zbog neigranja i proradilo je! Ni hvala nisam dobio. 

Ono kaj je, bar meni, smijesno u cijeloj prici da sam ga bar 100 puta zvao s tog Cubota i nikad nista nije pistalo i jos jedna stvar - nudio sam mu novac za racunalo ali on je inzistirao na mobitelu! Imate u dobrim i losim iskustvima mene pa pogledajte da li sam ikada ikoga prevario...

Molio bih moderatore da se troll izbrise jer direktno svojim lazima steti mojem ugledu.

DAJ DA VIDIM KO MI STISCE TD DA MU VRNEM!!!
Moj PC  
4 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovako su mi pokušali pomoći preko maila za wifi: GT99 T Card Upgrade firmware link:

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1603292741&uk=1914793553

Operating instrucion

1.Copy “update_sign.zip” into your SD Card

2.Press the power button and up volume button at the same time until you see the robot icon ,then press the power key you will see the menu

3.Press the down volume button to select “apple update from sdcard”,then press up volume button to enter

4.Press down volume button to select “update_sign.zip”,then press up volume button to install

5.Press the up volume button to select “reboot system now” and it’s ok

i dalje ništa

Edit: sad je cak i jos gore,sporije reagira,cesce gubi signal i opcenito je manje fluidan..uzas uzas

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 15:35 (iledb).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
....

Ti si se sam javio da si ti, nije te nigdje spomenuo. Svoje sukobe rješavajte putem e-maila ili fiksnim telefonom, pišite pisma i sl., ali nemojte forum koristiti kao poligon za obračune, pogotovo ne ovaj koji nema nikakve veze s trgovinom o kojoj je riječ.

11 godina
protjeran

Ja imam jedan problem ništa ne želi skinut s google playa niti s ikojih drugih stranica i ostalog.Kaže error 404,ali to nije do aplikacije nego do google play jer sam več prije skidao tu aplikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 14:24 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...

Ja imam jedan problem ništa ne želi skinut s google playa niti s ikojih drugih stranica i ostalog.Kaže error 404,ali to nije do aplikacije nego do google play jer sam več prije skidao tu aplikaciju.

dodaj novi google account

11 godina
protjeran

u root exploreru kada u text editoru otvorim hosts ima barem oko 12 slicnih kopija.Obrisao ja sve i ostavio samo jednu i sad sve radi

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice