Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 832.987
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Cubot C9W 4.0 inch

512MB ROM

256 RAM

Android 4.2

Mtk6572

3G

Dal bio ovo bio dobar mobitel za kupnju

kupio bi ga prego banggooda

i kakva je procedura s pdv i carinom

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Taj mobitel ima samo 256mb rama i bio bi ti spor, prebaci se na temu o kineskim mobitelima

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

koji bi mi ti mobitel reporučio do 100 $

15 godina
moderator
kralja20 kaže...

koji bi mi ti mobitel reporučio do 552.24 HRK (100 $)

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan

nije valjda da nitko ne moze pomoci? :(

0 1 hvala 0
17 godina
sapy kaže...

nije valjda da nitko ne moze pomoci? :(

Znam da ima puno stranica, ali malo prelistaj, upiši VPN u pretraživač, malo inicijative.

P.S. Pošalji poruku (ili nazovi SZK) da ti pošalju VPN, da li ti je internet uključen ( postavkama) itd.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 11:35 (dado2202).
17 godina
neaktivan
sapy kaže...

Pozdrav, jucer mi je dosao mobitel, sve radi perfektno osim gpsa naravno i interneta. Vratio sam na tvornicke postavke, unio rucno apn i viber i facebook messenger rade, ali surfanje i skidanje s google storea ne :/ ima li tko kakvu ideju?

Jesi na Vipu/tomatu? Treba proxy unijet osim APN-a.

11 godina
neaktivan

obje kartice sam stavio unutra, tomatove postavker mi prihvatilo automatski. Vipove rucno, ista stvar. Probat cu doma kad dodem frekvencije pogasit pa mozda proradi, ali mislim da ne bi smjelo biti do toga. Imas kakvu ideju?

11 godina
neaktivan

probao sam i s frekvencijama ovo, ne pomaze.

jel ima mozda netko od vas ima samsungom ROM, da nije do toga?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 19:11 (sapy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Vlasnik imgspirita je jedan hrvat s drugog foruma, koji je  i naveo Izvor odakle je pokupio recenziju. Uostalom, imam i englesku verziju iste recenzije. Uostalom, vidi se da je original puno kompleksniji, širi i sa više slika. Ništa nisam zaradio, dapače u minusu sam jer sam morao preći na veći hosting paket jer sam svak idan prelazio maksimum. Google oglasi će me možda vratiti na pozitivnu nulu. Od benga sam dobio samo dodatnu bateriju i futrolu u zank zahvale.

Imam kupone koje ne mogu spajati, često dobivam pohvale i mislim da mi vođenje stranice može samo dobro doći te biti korisno jednog dana kada budem tražio posao. 

No, da se vratim na temu nakon što sam odgovorio....

Jeste primjetili da vam se ponekad mobitel brže puni a ponekad sporije? Jučer navečer mi se od 20% do 40% punio oko 2h a danas ujutro od 30% do 100% u roku sat i pol

Ne vidim kako bi ti to završio u minusu. Dao si najmanje 300 kupona. Zanima me koji hosting paket koristiš sad i koliko te mjesečno košta? Makni primjere fotki na neki server (imaš ih za fotke koliko hoćeš) i samo stavi link, na tome očito ide najveći promet. 

Što se tiče cubota, i dalje me služi ok. Gps je i dalje beskoristan, ali sve ostalo je super. Ponekad se restarta, ali ništa zamjetno. Primjetio sam da se najviše restarta kad upalim jednu igru tako da je mogući problem i u samoj aplikaciji, barem u većini restartova. Svakom mogu preporučiti taj mobitel (ako im gps nije bitan). Nisam probao ovaj novi trik sa žicom, čekam komentar da vidim kako gps služi u pokretu (tu je definitivno cubot bio nikakav). Možeš biti sretan kad ti pogodi kvart kojim se krećeš, još si sretniji ako ti ne nudi skokove od 50 metara. Sve u svemu, za 1000kn idealan mobitel. 

11 godina
protjeran

skinio sam ovaj s3 laauncher i gdje cu sa njim?jeli to ovaj zip file u 3. koraku na blogu anton008
kada se stavi costum rom kako cu se vratiti na stock?

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 20:56 (Fabregas4).

0 1 hvala 0
13 godina
Fabregas4 kaže...

skinio sam ovaj s3 laauncher i gdje cu sa njim?jeli to ovaj zip file u 3. koraku na blogu anton008
kada se stavi costum rom kako cu se vratiti na stock?

Sudeći po ovom tvom postu nemaš blagog pojma o pravljenju backupu, flashanju custom romova itd..

Nemoj se upuštati u to dok dobro ne proučiš o čemu se točno radi i kako se navedeni postupci izvode. Malo prouči po netu što znači cwm recovery, kako se u njemu pravi backup, instaliraju romovi itd..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
protjeran

Otkrio sam aplikaciju 2G Live TV na kojoj imaju live sky sport 1,2,3 sto znaci najbojle utakmice na mobitelu uzivo.
Jedino sto je mana su 2 reklamice na rubovima ekrana koje mi smetaju.Probao sam naci neki program za to na gplay-u ali nisam nista uspio naci.
Imali neki program slican AdBlocku ali za android?

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
13 godina
Fabregas4 kaže...

Imali neki program slican AdBlocku ali za android?

Ima, Adblock Plus. Nema ga na marketu odnedavno jer ga je google blokirao, ali može se skinuti s njihove stranice.

Potreban je root, a radi bez greške. Međutim, mana mu je što zauzima 60-70MB rama dok radi pa preporučam da ga aktivira neposredno prije ulaska u appove koji vrte reklame i da ga se poslije deaktivira.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
neaktivan

Uspio mi je frend rijesiti problem s internetom, izbrisao je red gdje je proxy u apnu ili tako nesto

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako uzeti screenshot na cubotu?

0 0 hvala 0
15 godina

Drži pritisnutu tipku za paljenje/gašenje, ponudit će ti izbornik i tu imaš kraticu za ss.

Zdravi i veseli bili :)
11 godina
protjeran

Molim vas imam probleme s wifio cjelo je vrjeme sivo,a imam samsungov custom rom

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Molim vas imam probleme s wifio cjelo je vrjeme sivo,a imam samsungov custom rom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel imaš pristup bežičnom internetu, jesi unio wi-fi lozinku, možeš li malo pojasniti u čemu vidiš problem?

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
protjeran

Poceli su i meni neki problemi sa wifio nemogu nista otvoriti sa google chroom a ni sa onim srugim pretrazivacem

No Pain No Gain

0 2 hvala 0
11 godina
protjeran

Nemogu nista mogu se spojit na wifi ali su sve sive i mogu na browser ali nemogu se prijavit na youtube ni na google play i jel neko za zasto neradi nova verzija youtuba na videima i na what to watch

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
jozagloza123 kaže...

Nemogu nista mogu se spojit na wifi ali su sve sive i mogu na browser ali nemogu se prijavit na youtube ni na google play i jel neko za zasto neradi nova verzija youtuba na videima i na what to watch

Vrati se na stock rom, ti bugovi su razlog zašto sam se makao sa tog galaxy roma..

11 godina
protjeran

Mos mi poslat backup od defaultnog stocka.Na mail il link od speedyshear

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Stvarno ne razumijem ljude koji stavljaju druge romove bez backupa stock roma.

Pa to je valjda najvažniji korak. Čak sam i ja podebljao, stavio najveći font, označio crvenom bojom da se to treba napraviti.

http://anton008.com/instalacija-prilagodenog-rom-a-na-cubot-gt99/

Stvarno se uočava ta napomena. Ja bi drage volje uploadao backup stocka ali nažalost upload mi je prespor i to bi trajalo danima. Nadam se da to netko ima.

11 godina
protjeran

Skin I lucky patcher da to nebudu reklame samo drzis na nekoj igri i stisnes remive google ads

To je za fabregasa4

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:03 (jozagloza123).
Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
jozagloza123 kaže...

Mos mi poslat backup od defaultnog stocka.Na mail il link od speedyshear

Naravno da ti ne mogu poslati svoj backup od stock roma, sa svojim osobnim podacima i accountima!

Trebao si prije flashanja samsung roma napraviti backup. Ako nisi, probaj jesu li ovo stock romovi:

1
2

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:04 (assassin.st).
11 godina
protjeran

Da kuzim al probat cu i s tim,daj probaj nac jos neke kak mogu vratit default stock

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:07 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Hvala na pomoci,a ak bum ima problema ponovo cu se javit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Vlasnik imgspirita je jedan hrvat s drugog foruma, koji je  i naveo Izvor odakle je pokupio recenziju. Uostalom, imam i englesku verziju iste recenzije. Uostalom, vidi se da je original puno kompleksniji, širi i sa više slika. Ništa nisam zaradio, dapače u minusu sam jer sam morao preći na veći hosting paket jer sam svak idan prelazio maksimum. Google oglasi će me možda vratiti na pozitivnu nulu. Od benga sam dobio samo dodatnu bateriju i futrolu u zank zahvale.

Imam kupone koje ne mogu spajati, često dobivam pohvale i mislim da mi vođenje stranice može samo dobro doći te biti korisno jednog dana kada budem tražio posao. 

No, da se vratim na temu nakon što sam odgovorio....

Jeste primjetili da vam se ponekad mobitel brže puni a ponekad sporije? Jučer navečer mi se od 20% do 40% punio oko 2h a danas ujutro od 30% do 100% u roku sat i pol

Vidi, vidi, nisam ni primjetio da je naveo izvor.
Što se hotinga tiče. mogu pomoći, mogu ti ja hostat besplatno. Samo se javi na PM ako si zainteresiran.

Što se razlike u punjenju tiče, nemogu točno odgovoriti jer se nažalost još nisam dočepao Cubota GT99, ali sam primjetio to kod tableta(Huawei MediaTab 7 Lite WiFi) i smartphonea (SonyEricsson G900 i raznih). Vjerojatno ovisi o potrošnji uređaja u to vrijeme, njegovoj aktivnosti u to vrijeme, pa čak i o stanju ćelija u trenutku priključenja na punjač. Znam da ovisi o temperaturi, te izvoru iz kojeg se uređaj puni. 

I don't care that they stole my idea . . I care that they don't have any of their own. — Nikola Tesla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice